fbpx

Wat is BodySculpture?

Moeiteloos Plaatselijk afvallen. Vet verbranden zonder uren zweten in de sportschool. Spieren versterken, je huid verstevigen en cellulite verminderen.

Je bent veel afgevallen en toch blijven die vervelende vetophopingen, bobbels en kuiltjes in je dijen en billen precies waar ze waren. Je lijkt er maar niet af te kunnen komen. Of je hebt heel veel last van je spieren maar kan (tijdelijk) niet sporten. In beide gevallen kan de BodySculpture Specialist behandeling helpen.

De basis van BodySculpting ligt in de medische sector en is ontwikkeld aan de University te Londen. Daar is onder leiding van dr. Gerry Pollock veel research gedaan naar de werking van de spieren van het menselijke lichaam. Met name hoe de spieren moesten worden aangestuurd om een betere doorbloeding en versteviging te krijgen was van essentieel belang.

In 1e instantie is de BodySculpting ook ontwikkeld voor de behandeling van M.S.-patiënten en niet als afslankapparaat. Bij de behandeling van de M.S.-patiënten ontdekte men dat niet alleen de spieren beter werden doorbloed en steviger werden, maar dat ook het vet rond de spieren werd afgebroken. Na verder onderzoek is hieruit de BodySculpting als afslanksysteem ontstaan.

De werking van het BodySculpting systeem is uniek en is niet te vergelijken met andere afslankapparaten. Faradische golven zorgen ervoor dat de spieren zich zonder enige inspanning samentrekken. Een behandeling staat gelijk aan twee tot drie uur actief sporten. Afhankelijk van de gekozen spiergroepen, zijn de contracties vergelijkbaar met 1200 sit-ups en 900 dijbeen spieroefeningen. De energie die hiervoor nodig is, moet de spier zelf leveren. Deze komt uit de vetcellen en resulteert in het  verliezen van centimeters.

BodySculpture zones

Wat anderen zeggen

Onder behandeling bij Diana is een fijne combinatie tussen professionaliteit en gezelligheid. Er is ruimte voor een praatje en een babbeltje. Daarnaast straalt ze een automatische rust uit. Dat ze een positieve kijk op het leven heeft maakt haar een fijn persoon en dit is ook terug te zien in het behandel process. Ik heb de afslankbehandeling mogen volgen en daar werd nadruk gelegd op de positieve momenten. Als ik vertelde dat ik een paar dagen ongezond had gegeten werd ik er op gewezen dat ik de andere helft van de week wel goed gegeten had. De behandeling zelf heeft mij razend verrast. Dat je van stil liggen op een bank zo kan afvallen had ik zeer zeker nooit verwacht. De spierstimulatie doet geen pijn, al het is wel even wennen. Daarna heb je geen last van spierpijn en kan je zo door met de rest van je dag. De infrarood zorgt er namelijk voor dat alles lekker warm wordt zodat je niet met pijnlijke spieren zit zoals na het sporten. Na 10 behandelingen zat mijn kleding losser en waren mijn benen en buik strakker geworden dan ooit tevoren. Al met al, zeker een aanrader!

Lital Biton

Lital Biton

 

 

Ik heb bij Diana, spierstimulatie plus vetverbranding ondergaan. Het was een leuke en relaxte ervaring. Zeer ontspannen sfeertje en ze neemt echt de tijd voor je. Na de behandeling altijd gezellig bijkleppen. Bedankt ik ben tevreden met het resultaat.

Marco Fintelman

Marco Fintelman

Moeiteloos slanker zonder sporten?

Boek nu een proefbehandeling en intake en komt het ervaren!

Weet je dat je de bodywraps ook voor thuis kunt bestellen? Dat doe je hier.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?