fbpx

Wil Jij Eindelijk Zelfverzekerd, Ontspannen En In Balans Zijn?

Ben jij iemand die:

  • weet dat ze meer is dan alleen partner, moeder, werkneemster, maar worstel je met het vinden van de balans daarin?
  • het lastig vind om haar grenzen te bepalen en aan te geven. En ervaar je daardoor dat er constant over je heen gewalst wordt?
  • elke dag tijd tekort komt, omdat je zoveel voor iedereen ‘moet’ doen en wil je leren hoe je zonder schuldgevoelens meer tijd voor je ZELF creëert?
  • bewust wil leven vanuit haar eigen kracht en zoals zij dat wil?

Ik kan je laten zien hoe je op de snelste, simpelste en effectiefste manier de balans bereikt tussen privé en werk, terwijl je het leven leidt dat jij wilt. Vol passie, vreugde, voldoening en plezier.

Ik ben blij dat je er bent. Het betekent dat je luistert naar dat fluisterzachte stemmetje in jezelf. Ben jij er klaar voor? Voor de verandering? Ik ben hier voor je om je te helpen bewuster te leven en keuzes te maken die bij jou passen. Waarvan je hart open gaat en de energie gaat stromen. Keuzes gemaakt vanuit je hart en niet omdat het moet of zo hoort. Het is mijn overtuiging dat je alles kunt DOEN, WILLEN of ZIJN. Ik noem dat de WOW factor.

Wow is bewust leven, letterlijk wakker worden. Praktisch en intuïtief. Het totaal plaatje dat leven is.

Het is mijn overtuiging dat je van binnen heel goed weet wat je wil. Het ‘probleem’ is dat je niet gelooft dat het mogelijk is. Ik zeg je: “Geloof het! Maak het realiteit!”

Je hebt de kracht in je om de regie weer in handen te nemen en het leven te leiden waar je blij van wordt. Meer zelfvertrouwen, ontspannen leven, altijd en overal jezelf durven zijn.

Ben je klaar om er in te duiken en je over te geven? Het kan intens zijn en er kunnen wat tranen vloeien, maar ik ben bij je. Ben je klaar om de verandering in je leven toe te laten en niet langer te blijven hangen in de verhalen die je jezelf vertelt hebt?

Je verdient het niet om te worstelen en het moeilijk te hebben. Je bent het waard om een liefdevolle relatie te hebben en een bevredigende carrière als je dat wil…. of allebei. Ik kijk er naar uit om je te leren kennen.

Coaching Almere

Meer informatie? Of direct starten?

Stuur me een app via de button rechts onder. Je krijgt snel een reactie van me.

Hoe zou het voor je zijn als je

  • Wakker wordt met een blij gevoel en enthousiasme voor de dag die voor je ligt
  • Je je goed en gezond voelt
  • Leeft zonder beperkende gedachten, angst, schaamte of schuldgevoel
  • Passie je werk is zodat werken ook echt leuk is
  • Geniet  van je vrije tijd en bent met wie je maar wil zijn
  • Weet dat alles mogelijk is.

Dit alles en meer is mogelijk. Het begint met JOUW beslissing om de eerste stap te zetten. Ben je er klaar voor?

Om dit te bereiken moet je de BESLISSING nemen om iets anders te doen; om te veranderen. Door jezelf beter te leren kennen kun je een heldere intentie neerzetten en GROOT DROMEN.

Blijf niet langer vast zitten in een situatie die je niet wil. Stop met jezelf voelen of het er allemaal niet toe doet. Stop met het verwezenlijken van iemand anders droom. Gun je zelf de verandering die je wil en verdient. Maak vandaag de keus om de controle over jouw leven weer in handen te nemen.

Wat je nodig hebt is een effectieve manier om het vertrouwen in je zelf en wat het leven je geeft een boost te geven en waarmee je moeiteloos je innerlijke kracht gaat ervaren en toepassen in alles dat je doet.

Jij kunt jouw droom waar maken!

Wat anderen zeggen

‘Ik heb besloten om voor coaching door jou te kiezen omdat je mail mijn hart aan sprak, me hoop gaf en me inspireerde. Ik voelde me door jou begrepen. Het fijnste aan de begeleiding vond ik het geduld, de warmte en de positiviteit die je uitstraalt. Ik voel me veilig bij jou. Het meest waardevolle dat ik van deze periode heb gekregen is dat ik nu mijn belemmerende gedachten die me telkens blokkeren in de stappen die ik wil zetten, herken en aan kan pakken. Tegen iedereen die coaching overweegt zou ik zeggen dat je zacht, vriendelijk, motiverend en niet oordelend bent.’

Annelies v.D. via de mail

‘Diana Tins is een betrokken en inspirerende coach met veel kennis en een brede ervaring. Tevens geeft zij heerlijke massages. Zij heeft mij veel geleerd over het gebruik van etherische oliën.’

Arianne

‘Ben bij Diana gekomen omdat ik veel spanning in mijn lijf had. Dit zat voornamelijk in mijn rug, nek en schouders. Ben voor een massage van deze gebieden gegaan. Merkte al heel snel resultaat. Mijn lichaam en geest ontspande en zit daardoor beter in mijn vel. Voel me lichamelijk en geestelijk veel beter. Diana neemt de tijd voor je, ze staat open voor een goed gesprek en kijkt goed naar wat je nodig hebt. Ik raad haar zeker aan bij andere.’

Jessica

‘Diana straalt een heel fijne rust en positiviteit uit, waardoor je weer even back to basic komt. Ik kom al langere tijd bij haar, eerst voor voetreflextherapie en nu voor een ‘onderhoudsdosering’ ontspanningsmassage van hoofd en rug. De aromatherapie-olietjes werken nog lekker de hele dag door! Het is echt een cadeautje voor jezelf. Kortom: een aanrader voor iedereen die rust en positiviteit zoekt!’

Astra

Wat gaan we doen?

Elke samenwerking begint met een kennismaking. Voor mij is het belangrijk dat jij je goed en veilig voelt bij mij. Dit is de basis. Als we na de kennismaking besluiten dat ‘de klik’ er is gaan we aan de slag. Dit doen we samen op een manier die bij jou past en de beste resultaten geeft.

Onderdeel van de begeleiding kunnen naamanalyse en/of een kaartlegging zijn. Hiermee krijgen we veel belangrijke informatie die kan helpen om sneller tot de kern te komen. Tijdens de gesprekken laat ik me o.a. leiden door mijn intuïtie en levenservaring.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?