fbpx

Tarot kaartlegging, een engelenboodschap in stripvorm

Antwoord en inzichten bij vragen en steeds terugkerende situaties

Waar kan een tarot kaartlegging je bij helpen?

Heb jij:

  • Vragen waar je geen antwoord op lijkt te kunnen vinden?
  • Het gevoel dat je steeds weer in dezelfde situatie terecht komt met de zelfde problemen en vragen?
  • Het gevoel dat het leven meer kan zijn dan wat je nu ervaart?
  • Behoefte aan bevestiging over keuzes die je wil maken of gemaakt hebt?
  • Behoefte aan inzicht over een situatie waar je in zit?

Een kaartlegging kan helpen om snel inzicht te krijgen in een bepaalde situatie. Je kunt voor de legging een vraag stellen. Je hoeft deze niet aan mij te vertellen. De vraag in gedachten hebben is voldoende. De kaarten zullen het inzicht geven dat je nodig hebt om je vraag te beantwoorden. Ook als je geen bewuste vraag stelt zullen de kaarten iets vertellen over datgene dat je op dit moment in je leven erg bezig houdt. Het is nl wat je op dit moment in je leven nodig hebt om op een goede manier verder te kunnen

Een legging geeft inzicht in:

  • De huidige situatie
  • Het ontstaan van deze situatie
  • Het verloop als je niets verandert
.

De tarot is een eeuwenoude manier om inzicht te krijgen in vragen waar je mee loopt. Het is geen magie, of eigenlijk wel want het blijft bijzonder hoe de juiste kaarten tevoorschijn komen om jou inzicht te geven, maar dat terzijde.
Zo’n 20 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de tarot. En zag al snel hoe de kaarten kunnen helpen om zoiets ongrijpbaars als een engelenboodschap zichtbaar te maken.
Een kaartlegging met de tarot kaarten is een boodschap van de engelen, ondersteunt door het beeld van de kaarten. Dat is waarom ik bij een consult in de praktijk regelmatig de kaarten erbij pak om te laten zien wat ik door krijg. Het is een hulpmiddel om de informatie die ik door mag geven tastbaarder en daarmee begrijpelijker te maken.
Je kunt met een legging inzicht krijgen in het ontstaan van een situatie én hoe je de situatie kunt veranderen. Als ik een legging voor je doe lees ik de kaarten intuïtief. Dat betekent dat ik uit ga van wat ik zie en voel bij de kaarten die ik voor je leg. Zoals met alle hulpmiddelen is ook de tarot een manier om jezelf beter te leren kennen. Het is een leidraad, het laat je zien wat de mogelijkheden zijn. Jij bent echter altijd zelf degene die bepaalt welke keus je maakt.
In mijn praktijk gebruik ik de tarot van de Witches. Prachtige kaarten waar je de betekenis duidelijk in kunt zien.

Geïnteresseerd? Plan dan snel een afspraak in!

Als je het tijd vind voor verandering én je wil weer leren luisteren naar wat je hart en ziel je vertellen dan kan ik je helpen en dat doe ik graag.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?