fbpx

Schilderen Vanuit Je Hart En Ziel

Haal rustig adem en luister naar de zachte fluistering in jezelf. Je neemt de kwast in je handen en kiest de kleuren op gevoel. Wat je gaat creëren weet je nog niet. Dat het jouw essentie weergeeft is zeker.

Intuïtief schilderen is de kunst om aan de slag te gaan zonder vooropgezet plan. Onder het genot van een muziekje begin je te schilderen. De mooiste kleuren en vormen ontstaan. Het schilderij dat ontstaat is een uiting van je ziel.

De zachte fluistering zichtbaar gemaakt in kleuren en vormen.
Als je klaar bent gaan we met elkaar kijken wat het schilderij jou vertelt. En wat je vervolgstappen kunnen zijn.

Ervaring met schilderen is niet nodig. Je mag heerlijk vanuit je hart en ziel aan de slag met verf en doek.

Ben je toe aan een gezellige middag, vol mooie inzichten? Kom dan ….. lekker schilderen.

Ik geef je alvast 3 goede redenen waarom je wil komen:

1. Je krijgt WAANZINNIG GOED ADVIES van degene die jou het allerbeste kent en weet wat je nodig hebt NU OP DIT MOMENT nl jij zelf.
2. Je krijgt een UNIEK en WAARDEVOL  kunstwerk dat je elke keer als je ernaar kijkt blij maakt en helpt herinneren aan wat bij jou past.
3. Het is gewoon een hele leuke middag vol VERWONDERING en gezelligheid.
intuïtief schilderen monddood

Elk intuïtief geschilderd werk is anders. Simpelweg omdat ieder mens anders is. De kracht van het werken op deze manier is dat het denken niet meedoet. Denk je dat dat niet kan, omdat je altijd aan het malen en denken bent? Ik zeg je hier en nu dat ook jij je hoofd ‘leeg’ kan maken en ruimte kan geven aan dat wat mag ontstaan.

TIP: Deze middag/ avond is heel leuk om samen met een vriendin te doen 🙂

Incl. koffie/thee, wat lekkers, materialen.

We starten de workshop met een korte, geleide meditatie en gaan aan de slag. De kleuren die je kiest. De vormen, de plaats waar je begint met schilderen. Of je veel of weinig verf gebruikt. Of je het hele doek vol maakt of veel wit open laat. Het is allemaal goed. Het is jouw verhaal en jij bepaalt hoe dat eruit ziet.

Als iedereen klaar is met schilderen gaan we kijken wat al die kleuren en vormen bij elkaar vertellen. En geloof me, je gaat verrast zijn.

Binnenkort is er weer een mooie workshop en ik kan alleen maar zeggen. KOM, kom en start met luisteren naar wat je ziel je wil vertellen. Het is niet voor niets dat je hier bent, bij mij, op deze pagina. En ik nodig je uit om gehoor te geven aan de stille fluistering van je ziel.

intuïtief schilderen step into the light
Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?