fbpx

Waarom detox goed voor je is

Je hebt het vast wel eens voorbij horen komen. De detox. Wat is een detox nou eigenlijk en waarom zou je het doen? Vanaf 1 september ga ik de 30 dagen detox doen volgens het protocol van het bedrijf waar ik mee werk. Het is een zachte detox (zo noem ik het 🙂 ) Ik hou er namelijk niet zo van om te vasten en alleen sapjes te drinken. Wel wil ik mijn lichaam en geest goed verzorgen en ik denk dat op deze manier te kunnen doen.

Waarom is een detox belangrijk 1 à 2 keer per jaar te doen ?

We stellen ons lichaam dag in dag uit bloot aan allerlei giftige stoffen. Denk maar aan uitlaatgassen, sigarettenrook, maar ook allerlei kunstmatige toevoegingen aan onze voeding, cosmetica, deodorant, tandpasta enz. Ongemerkt krijgen we heel wat stoffen binnen die niet in ons lijf thuis horen. Ik las ergens dat ons lichaam zo’n 4 à 5 kg pesticiden per jaar te verwerken krijgt… In kleine hoeveelheden kan ons lichaam dat wel aan en zorgt dat deze stoffen afgevoerd worden. Als het te lang duurt en te veel is kan het lichaam het niet meer afvoeren en slaat het op in onze vetcellen. Ze kunnen daar jaren blijven zitten. Ook kunnen ze allerlei (onbegrepen) klachten en ziektes veroorzaken. Dat willen we natuurlijk niet en daarom is af en toe een detox belangrijk voor onze gezondheid.

Wat is een detox?

Tijdens de 30 dagen detox maak je het lichaam weer schoon. Zelf vind ik het fijn om niet alleen het lichaam te reinigen, maar ook de geest. Dagelijks korte ontspanningsoefeningen. Tijd voor mezelf. Het zijn dingen die nog meer aandacht krijgen deze 30 dagen. Met de cleanse en restore kit van mijn bedrijf heb ik de de juiste producten om het lichaam te helpen tijdens dit proces.  Het begint met het activeren van de spijsvertering én ondersteunen van de lever. In deze 10 dagen begin ik ook met het aanpassen van mijn voeding. Want helemaal hetzelfde blijven doen geeft natuurlijk geen resultaat :). Wat minder koffie. Voeding die het lichaam helpt om afvalstoffen af te voeren. Dat soort dingen.

Een detox is best hard werken voor je lichaam vandaar dat een beetje extra verwennerij wel mag in deze periode. Een heerlijke massage (helpt ook weer om afvalstoffen af te voeren). Met een goed boek op de bank. Kleine cadeautjes voor jezelf die uitnodigen om goed voor jezelf te zijn en zorgen.

Wat zijn de resultaten die je mag verwachten?

  • Betere spijsvertering
  • Meer energie
  • Beter slapen
  • Versterken van het immuunsysteem
  • Heldere, schone huid
  • Een paar kg minder op de weegschaal behoort tot de mogelijkheden…
  • Balans in lichaam en geest

Op 1 september start ik met mijn detox van 30 dagen. Als je het leuk vind nodig ik je van harte uit om met me mee te doen. Het enige dat je nodig hebt is de cleanse en restore kit van mijn bedrijf. En deze maand krijg je bovenop de 25% korting die je krijgt als je je als klant registreert óók nog eens 20% extra korting… zomaar… zonder verdere verplichtingen. Lijkt mij een win win,  maar ik ben bevooroordeeld ;).

Heb je na het lezen van deze informatie vragen? Stel ze.  Je kunt me altijd bereiken via mail of fb messenger voor vragen of onderwerpen die je graag behandelt wil zien.

Liefs,

Diana


Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren met essentiële oliën.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

 Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: info@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen. Mail info@dianavansandwijk.nl

Dan vertel ik je gelijk hoe je met 25% korting kunt bestellen ?

Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail info@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Je vindt de data op deze site en op mijn facebookpagina. In de zomermaanden – mei tot en met september –  werk ik alleen op afspraak. Een afspraak kun je maken via het formulier op de site. Of door een mail te sturen naar info@dianavansandwijk.nl In oktober starten de gratis informatie avonden weer.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (info@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

, , , , , , ,
Living the happy life
Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?