fbpx

Verandering is gewoon een proces van beginnen, af en toe
een minder dagje, jezelf bij elkaar rapen en weer opnieuw
beginnen.

Veranderen is niet makkelijk.

Dat wil ik gezegd hebben. Ik weet hoe het voelt als het weer niet lukt. Als je na een groots begin na een paar weken of misschien wel dagen toch weer in je oude patroon stapt. En laat me je gerust stellen.

Je bent niet zwak. Je bent geen opgever en je bent al zeker geen slappeling die nooit iets afmaakt omdat je geen wilskracht hebt. Daarom heb ik 10 korte tips voor je op een rijtje gezet in dit ebook. Voor elke verandering in je leven ga je globaal door dezelfde fases.

Je wil ‘iets’, maar weet nog niet precies wat en hoe.
Het wordt duidelijker wat je wil.
Je weet wat je wil en hoe je het wil.
Je gaat op zoek naar de mogelijkheden.
Je gaat aan de slag.

Het maakt niet uit wat je wil veranderen in je leven. Je leefstijl, je gewicht, je werk, je relatie. Overal waar je onvrede over voelt en een verlangen naar verandering kan je deze tips toepassen.

.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?