fbpx

Eigenlijk weet ik het wel….

Ben je gelukkig met hoe je leven nu is? Tevreden over je carrière? Is je financiële situatie zoals je graag zou willen? Ben je blij met alle relaties in je leven? Of heb je het gevoel dat je iets anders wil, maar vind je het moeilijk om dingen te veranderen? Wees gerust, je bent niet alleen. Verandering is voor de meeste mensen lastig. Oude patronen komen weer opzetten op momenten dat je moe bent of gestresst. Het kost gewoon tijd en moeite, maar het is niet onmogelijk.

Als je antwoord op één of meer van bovenstaande vragen ja is, is dat fantastisch! Je bent deel van een klein percentage mensen die hun eigen keuzes maken en gelukkig zijn. Helaas zijn er veel meer mensen die door het leven gaan op de automatische piloot. Ze denken dat er niet meer in zit. En het leven overkomt ze in plaats dat ze de regie over hun leven stevig in handen nemen. Ze durven niet te dromen.

Als jij je hierin herkent, wees dan niet te hard voor jezelf. Zoveel mensen zijn simpelweg bang voor het onbekende en blijven hangen in het oude en vertrouwde. Ze proberen ‘er het beste van te maken’. Ik wil je laten weten dat dit niet nodig is. Je kan MEER HEBBEN, DOEN EN ZIJN. Ik beloof je, het maakt niet uit waar je bent of wat je doet. Ergens wacht een prachtige droom op jou om in vervulling te gaan.

Eigenlijk weet ik het wel…

Tijdens de gesprekken in mijn praktijk hoor ik het regelmatig. En het is ook zo. Je weet het wel. Je weet precies wat je wil en wat je nodig hebt. Sterker nog. Als er iemand is die dat weet ben jij het. Niemand anders. Want niemand kan in jouw hart kijken. Niemand kan voelen wat jij voelt. Zo simpel is het.

Uit eigen ervaring weet ik hoe groot de stap van weten naar doen is. Bij mij is bijvoorbeeld gewicht een terugkerend thema. De welbekende jojo is ook mij niet vreemd. Vanuit mijn interesse en werk heb ik heel veel geleerd over o.a. voeding. Ik haalde mijn diploma’s gewichtsconsulente en orthomoleculair afslankconsulent. Deed bijscholingen op dit gebied. En toch wilde het voor mezelf maar niet lukken.

Ik wist wat ik zou moeten doen, maar ik deed het niet…

Waarom niet? Met al mijn kennis viel ik steeds weer terug in oude gewoonten.  En ik realiseerde me dat ik alleen niet alleen uit die cirkel zou komen. (anders was het me allang gelukt) Ik realiseerde me dat ik hulp nodig had. Iemand die me inspireerde, stimuleerde en bij de les hield. Op een dag besloot ik dat ik het verdiende om in mezelf te investeren. Tijd. Energie. Geld. En ik ben nog elke dag blij dat ik dat gedaan heb 🙂

Ik weet dat ik hierin niet alleen ben. Dat vooral vrouwen last hebben van het “Ik moet het allemaal alleen kunnen” syndroom. Dat is waarom ik mijn ervaring gebruik om vrouwen te helpen om te leven vanuit vertrouwen en liefde voor zichzelf. Om de keuzes te maken die bij ze passen. Vrouwen zoals jij. Want er zit meer in jou. Je bent meer dan alleen die moeder, partner van of werkneemster. Ik geloof in jou. Ik wil je helpen afrekenen met excuses, beperkende patronen, schuldgevoelens. Ik help je om je prachtige, sterke, liefdevolle zelf te omarmen en geven wat je verdient.

Plezier. Liefde. Overvloed. Voldoening. Waardering. Ze horen in je leven

Ik help je om jouw weten te activeren. AAN te zetten. Te DOEN. Binnenkort start ik voor het eerst met de training waarin we aan de slag gaan met alles dat je tegen houdt om het leven te leiden zoals jij het wil. Te doen wat jij wil doen. Het is een uitdaging die ik mezelf gesteld heb en ik nodig je uit om met me mee te doen. Mee te gaan op deze reis. Het is de eerste keer dat ik dit doe. Ja, vind het spannend. En ja ik heb er zin in 🙂

Hoe zou het voor jou zijn als je:

 • Elke dag wakker word met een blij gevoel en enthousiasme voor de dag die voor je ligt
 • Je goed en gezond voelt
 • Beperkende gedachten en angst niet meer gelooft
 • In je eigen talenten gelooft en actie stappen durft te zetten
 • Van je passie je werk kunt maken zodat werken ook echt leuk is
 • Kan genieten van je vrije tijd. Zijn met wie je maar wil zijn
 • Kan genieten van de financiële vrijheid om te doen wat je wil, wanneer je wil en waar je wil.  En genieten van de kansen die je anderen kunt geven

Dit alles en meer is mogelijk. Het begint met JOUW beslissing om de eerste stap te zetten. Ben je er klaar voor?

Waarom meedoen aan WOW?

 • Je leert ontzettend veel over jezelf. Je beweegredenen om iets wel of niet te doen.
 • Je krijgt handvatten om echt in beweging te komen. De kracht van samen doen is ENORM.
 • Je gaat weer herkennen wat jij echt wil.
 • Je gaat leren hoe je bereikt wat je wil.
 • Het programma is creatief, intuïtief en praktisch. We gaan aan de slag met intuïtief schilderen, meditatie, ontspanning, gesprekken en wat verder nodig kan zijn.
 • Je krijgt inspraak. Omdat dit de eerste keer is dat ik dit doe kunnen er dingen aangevuld en uitgebreid worden. Jij kunt hier over meepraten… zonder extra kosten.
 • Je krijgt het VIP pakket met alle ondersteuning voor absolute bodem prijs.
 • Je hebt toegang tot mij via de mail.

Zo af en toe moet je jezelf uitdagen. Nieuwe dingen doen en over je angst heen stappen. Dat is mijn uitnodiging aan jou. Doe mee. Je verdient het.

Kies voor een fantastisch leven in plaats van een goed leven op de automatische piloot

Samen gaat het je wel lukken om die verandering die je zo graag wil in je leven te laten slagen. Het is aan jou, maar ik wil je laten weten dat ik je heel graag wil helpen om je dromen waar te maken.

Liefs,

Diana


Heb je interesse in begeleiding door mij? En wil je leren hoe je weer op je intuïtie gaat vertrouwen en keuzes gaat maken die bij jou passen? Klik HIER. Of boek meteen je gratis informatie gesprek.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen balans in hun leven te krijgen. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik o.a. door het geven van ontspannende massages en inzichtgevende gesprekken. In mijn praktijk kan je werken aan je innerlijk en uiterlijk. De combinatie van diverse behandelmethodes heeft al veel vrouwen geholpen om weer lekker in hun vel te zitten. Ik zou het fijn vinden als ik ook jou mag helpen om de volgende stap te zetten.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Boek dan nu een informatie gesprek. Het is gratis en ik geef je meteen tips om mee aan de slag te gaan.

, , , , , ,
Living the happy life
Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?