fbpx

Geursteen maken [DIY Tip]

Het is heel makkelijk om zelf je natuurlijke luchtverfrisser te maken met essentiële oliën. Je kunt de zelfgemaakte verfrisser in je kledingkast neerleggen of gewoon ergens waar je graag een frisse geur wil hebben zonder de chemische toevoegingen. Je kan er zelfs een mooie ketting van maken. Zelf aan de slag met klei en essentiële olie is ook een leuke bezigheid om met vriendinnen of je kinderen te doen.

Wat heb je nodig om je eigen geursteen te maken?

Klei

Er zijn twee soorten die je kunt gebruiken. Je kunt kiezen voor kant en klare klei die droogt op kamertemperatuur. Of giet klei. Dit is poeder die je aanmaakt met water. Beiden drogen op kamertemperatuur en hoeven dus niet in de oven. Wat ik persoonlijk een groot voordeel vindt 🙂

Stempels of siliconen bakvormen

De kant en klare klei kun je zelf in allerlei vormen kneden. Je kunt er daarna een stempel op drukken of met bv een saté prikker een tekst in de klei schrijven. De gietklei doe je in een vorm en laat je verder drogen. Als de klei uit de vorm komt is het hard en klaar.

Essentiële olie

Kies je favoriete olie en druppel deze op de klei. En klaar ben je 🙂

Extra tip: Als je voor het drogen een gaatje in de klei maakt heb je je eigen aroma ketting gemaakt.

Heel veel plezier!

Diana

PS Op 8 februari is de workshop geursteen maken. Je investering is € 25,00 Dit is incl. materialen, gebruik essentiële oliën, een flesje 5 ml Wild Orange voor thuis. Koffie/thee/water. Bij deze workshop werken we ivm de droogtijd, met de kant en klare klei.

PPS In het e book “Sprankel” vind je nog meer tips die je kunnen helpen.

PPPS Op mijn facebookpagina plaats ik regelmatig tips voor toepassingen met essentiële oliën.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie te delen over de vele mogelijkheden die essentiële oliën ons bieden om gezondheid en welzijn te bevorderen.

In mijn praktijk organiseer ik regelmatig workshops die je kunnen helpen om meer inzicht in jezelf te krijgen

  • Intuïtief schilderen – Lekker aan de slag met verf en jezelf verrassen met de creatie die tevoorschijn komt. Geen schilder ervaring nodig ?
  • Maak je eigen vision bord – Maak je wensen en verlangens zichtbaar in beelden. Een vision bord kan je helpen om je aandacht te houden bij dat wat jij wil bereiken.
  • Basis intuïtieve ontwikkeling – 4 bijeenkomsten waarin je leert over aarden, energie voelen en ervaren, jezelf beschermen tegen weglekken van energie en meer.
  • Maak je eigen geurkaars – Als je niet langer de chemische geurkaarsen in je huis wil, dan is dit de workshop voor jou. We gaan een geurkaars maken met echte, pure essentiële oliën.
  • Maak je eigen geursteen – Een aromasteen is een steentje waar je essentiële olie op kunt druppelen. Ideaal voor kleine ruimtes of bv naast je bed. Eerstvolgende 8 februari 13:30 uur.

Heb je interesse in één van deze workshops? Laat het me weten dan laat ik jou weten wanneer ze gepland worden.

, , , , ,
Doe Het Zelf Met Essentiële Oliën
Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?