fbpx

Het universum wil samenwerken…jij ook?

Voel je die ogen branden in je rug? Energie is een wonderlijk iets. Zo simpel en toch zo ongrijpbaar. Het is er altijd geweest, zal er altijd zijn en het kan niet door mensen gemaakt worden. Voor mij een bewijs dat er een veel grotere intelligentie aan het werk is dan wij mensen kunnen bevatten. Noem het God, Allah, het universum, geef het een naam waar jij je goed bij voelt….Dat ‘iets’ is er en nog belangrijker, dat wat is wil met ons samenwerken! En wij, nietige mensjes hier op aarde denken dat we het allemaal zelf moeten doen… alleen … en al die tijd staan de hulptroepen te trappelen om ons te helpen.

Het is er altijd geweest, zal er altijd zijn en het kan niet door mensen gemaakt worden. 

Ook wij bestaan uit energie. Leg de mens onder een hele sterke microscoop en uiteindelijk kom je uit op energie. Allemaal plusjes en minnetjes die om elkaar heen dansen. Dat verklaart ook waarom je met sommige mensen meteen een klik hebt en met anderen niet. Al die energie is voelbaar en ook de energie die we niet zien is steeds meer meetbaar. Wij mensen willen tenslotte wel ‘bewijs’ toch? 😉

Iedereen voelt wel eens de energie van een ander. Soms als er iemand te dicht achter je staat in de rij bij de kassa en soms omdat er in een ruimte net een knetterende ruzie is geweest en je de spanning letterlijk voelt zinderen. Het is dus eigenlijk ook heel erg logisch dat je contact kunt maken met alles wat je wilt. En dat je kunt creëren wat je wilt. Een kwestie van afstemmen op dat gene dat je wilt bereiken.

Zou je willen leren hoe je contact kunt maken met jouw hulptroepen? Kijk dan even bij de basis cursus intuïtieve ontwikkeling.

Die hulptroepen zijn niet beperkt door een fysiek lichaam, zoals wij dat wel zijn. Daarom hebben ze het overzicht. Kunnen zien wat wij (nog) niet zien. En juist daarom is het zo handig dat ze er zijn en om contact met ze te onderhouden. Ze zijn de stem die je hoort als je stil bent in jezelf, die plotselinge ingeving die het antwoord op je vraag geeft. Ze zijn de vreugde die je voelt als je heel enthousiast bent over een nieuw idee….. je weet wel dat gevoel vlak voordat je gaat bedenken dat het allemaal niet kan of gaat lukken 🙂 Ze zijn het lichtpuntje dat verschijnt als je het even niet meer ziet zitten.

Misschien noem je het toeval. Ik noem het signalen. Maakt niet uit hoe je het noemt. Als je het ziet en voelt kan het je helpen om meer te genieten van je leven. Die momenten en toevalligheden zijn momenten dat je echt in contact bent met jezelf en daarmee met dat wat is. Dat wat alle kennis en onvoorwaardelijke liefde in zich draagt. Is het niet super te weten dat je toegang hebt tot alles wat je maar wilt weten? En dat je omringd bent door onvoorwaardelijke liefde?

Je kunt natuurlijk ‘afhankelijk’ blijven van deze toevalligheden. Je kunt er ook voor kiezen om bewust contact te onderhouden met dat wat is en zo je leven een stuk makkelijker maken 🙂  Ik heb gekozen voor het laatste. Wat doe jij?

Essentiële Oliën Tip

  • Bescherming tegen het weg ‘lekken’ van energie – Rozemarijn essentiële olie. Doe deze olie in de diffuser als je bezoek verwacht dat je normaal gesproken uitgeput achter laat.
  • Aarden – Malende gedachten zijn stoorzenders voor de ontvangst van signalen. Een aardende olie kan helpen om je hoofd ‘leeg’ te maken en rust in jezelf te ervaren. Er zijn veel essentiële oliën die hierbij kunnen helpen. Een hele goede vind ik zelf Vetiver.
  • Hulp bij meditatie – Frankincense. Wierook helpt mij heel erg om bij mezelf te blijven tijdens het mediteren. Het helpt me om bewust te zijn van mezelf en mijn omgeving, terwijl ik wel die diepe staat van ontspanning bereik.

Wil je leren hoe je weer op je intuïtie gaat vertrouwen en keuzes gaat maken die bij jou passen? Klik HIER.

Diana


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

In mijn praktijk organiseer ik regelmatig workshops die je kunnen helpen om meer inzicht in jezelf te krijgen

  •  Intuïtief schilderen – Lekker aan de slag met verf en jezelf verrassen met de creatie die tevoorschijn komt. Geen schilder ervaring nodig ?
  • Basis intuïtieve ontwikkeling – 5 bijeenkomsten in een kleine groep, waarin je leert over aarden, energie voelen en ervaren, jezelf beschermen tegen weglekken van energie en meer.

Heb je interesse in één van deze workshops? Laat het me weten dan laat ik jou weten wanneer ze gepland worden.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Living the happy life
Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?