fbpx

Ontevreden, een mooi signaal

Je ruikt lavendel en denkt ineens aan die mooie vakantie in Frankrijk waar je de lavendel velden bezocht. Goede herinneringen komen boven en je krijgt een glimlach op je gezicht.

Geuren maken een koppeling met het gedeelte in je hersenen waar de herinneringen huizen. Daarom kunnen essentiële oliën zo goed hulp bieden als je worstelt met je emoties.

Als je niet het leven leidt dat je zou mogen leiden. Als het werk dat je doet, de relatie waar je in zit niet het resultaat geven dat je zou willen nl gelukkig zijn en zorgeloos leven. Als je andere resultaten wil is het tijd om andere dingen te doen.

Hoe?

  • Kijk eerlijk en open naar jezelf en je leven.
  • Waarom ben je ontevreden?
  • Wat mis je?

Ontevreden zijn is een signaal van je zelf aan je zelf

Een signaal dat het leven andere dingen voor je in petto heeft. Dat je keuzes mag maken die je wel blij en gelukkig maken.

Kiezen voor jezelf is niet egoïstisch. Niet kiezen voor jezelf wel…

Balans in je leven

En ik weet het wel, we hebben allemaal geleerd dat je niet mag vragen om wat je wil en dat je anderen eerst geeft voor je jezelf geeft. Daarmee geef je je zelf en het universum/leven de memo dat jij niet belangrijk bent. Eerst die ander dan ik.

Het gaat over jezelf liefhebben. Vanuit liefde geef je jezelf wat je nodig hebt, van daar uit kun je de ander geven wat hij/zij nodig heeft.

Tip:

Doe een druppel Balance onder je voeten en in het kuiltje achter in je nek. Dit olie mengsel kan je helpen om stevig met beide voeten op de aarde te staan en goed te voelen wat jij nodig hebt.

Dit mengsel kan ook helpen om de balans in lichaam en geest terug te brengen.

Als je onvrede in je leven kunt zien als het signaal dat het is en er serieus naar durft te kijken kan het je deur zijn naar prachtige nieuwe kansen!

Alles dat je hoeft te doen is de eerste stap zetten 😉

Liefs,

Diana


Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: info@dianavansandwijk.nl

Wil je de essentiële olie kopen? Klik hier.

Wil je de olie kopen met 25% korting? Klik hier.

, , , , , , , , , , ,
Living the happy life
Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?