fbpx

Praten met engelen

Veel misverstanden ontstaan in de praktijk door (gebrek aan) communicatie. Communicatie is veel meer dan alleen het gesproken woord. Het is wat je uitstraalt in woorden, daden en gedachten.

Als je niet vraagt wat je wilt krijg je wat je niet wilt…

Ook in de communicatie met je innerlijke zelf en je hoogste begeleiding in dit leven is dit zo. Ik hoor van cliënten dat ze contact willen met hun hoogste begeleiding en dat ze hulp vragen, maar nooit antwoord krijgen…. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de engelen ALTIJD antwoorden. De vraag is alleen hoe? En is het het antwoord dat je verwacht of hoopt.

Mogelijke hindernissen bij het ontvangen van het antwoord op je vraag:

  • Eigen invulling. Bij het stellen van de vraag heb je waarschijnlijk zelf al een mogelijk antwoord in gedachten. Dat is dan het antwoord waar je naar uitkijkt. Als het antwoord op jouw vraag anders is kun je dat makkelijk ‘missen’.
  • De antwoorden zijn soms heel subtiel. Het vraagt jouw alertheid om de signalen te herkennen. Het antwoord kan gegeven worden in een tekst die je leest, een lied op de radio, in een gesprek of door een sterk gevoel dat je hebt.
  • Onduidelijke vraag. Als je vraag niet helder is zal het antwoord ook anders zijn dan je verwacht. Denk dus goed na over hoe je je vraag formuleert.

Hoe stel je de vraag die leidt naar een voor jou begrijpelijk antwoord? Simpel… wees concreet over wat je wilt.  Zie het als het plaatsen van een advertentie. Als je een auto zoekt en je plaatst de volgende advertentie: Auto gezocht. Krijg je een groot aantal reacties waar je helemaal niets mee kunt en wilt. Toch gaan alle reacties over auto’s die je zou kunnen kopen. Feitelijk gezien zijn de reacties juist. Alleen jij kunt er niets mee.

Als je de advertentie aanpast en je plaatst deze: Ik zoek een rode auto van het merk X type Y max. 5000 km’s op de teller en niet ouder dan 3 jaar. Nu ben je concreet over wat je wilt. De advertentie wordt uitgezet en je ontvangt alleen reacties die voldoen aan jouw specifieke eisen.

Tips om te communiceren met je engelen in dit leven:

  • Wees duidelijk over wat je precies wilt. Wees concreet en zo gedetailleerd mogelijk.
  • Heb vertrouwen dat je krijgt wat je nodig hebt. Zelfs als het niet is wat je verwacht of hoopt.
  • Wees alert op de signalen en toevalligheden in je leven.

Wil je leren hoe je meer in contact leeft met jezelf en de engelen? Schrijf je dan in voor de gratis e mail serie “Met je hoofd in de wolken en je voeten op de grond” Liever persoonlijk met mij aan de slag? Dat kan ook. Stuur me een berichtje dan geef ik je alle informatie. Misschien is een tarot kaartlegging ook interessant voor je?

Lieve groet,

Diana

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen balans in hun leven te krijgen. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik o.a. door het geven van ontspannende massages en inzichtgevende gesprekken. In mijn praktijk kan je werken aan je innerlijk en uiterlijk. De combinatie van diverse behandelmethodes heeft al veel vrouwen geholpen om weer lekker in hun vel te zitten. Ik zou het fijn vinden als ik ook jou mag helpen om de volgende stap te zetten.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Boek dan nu een informatie gesprek. Het is gratis en ik geef je meteen tips om mee aan de slag te gaan.

, , , , , , , , , , , ,
Living the happy life
Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?