fbpx

Room Spray Met Frankincense [DIY Tip]

Deze makkelijk te maken RoomSpray geeft een warm en welkom gevoel aan iedereen die je huis binnen komt. Het is uitnodigend, opwekkend en ondersteunt een gezellige sfeer tijdens de feestdagen.

Wat heb je nodig?

  • 15 dr  Frankincense
  • 15 dr Grapefruit
  • 30 dr Douglas Fir
  • Water

Hoe ga je te werk?

  1. Doe de essentiële oliën in een glazen spray fles en vul aan met water.
  2. Goed schudden voor gebruik en sprayen maar.
NB: Afhankelijk van de maat van je spray fles kun je meer of minder druppels essentiële olie gebruiken. Houd wel in de gaten dat je van de Douglas Fir het dubbele aantal druppels gebruikt tov de gelijke delen Frankincense en Grapefruit.

Vind je deze informatie interessant? Deel het gerust met je vriendinnen, vrienden en familie ?

Liefs,

Diana

PS. Misschien vind je dit ook leuke DIY TIPS: Een natuurlijke lipbalsem, Een fris ruikende vaatwasser, Natuurlijke wc reiniger, Creëer het luxe spa gevoel in je eigen douche,  Maak je eigen gezichtsmasker met klei.

PPS. Op mijn facebook pagina vind je nog veel meer tips en leuke weetjes ?


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie te delen over de vele mogelijkheden die essentiële oliën ons bieden om gezondheid en welzijn te bevorderen.

In mijn praktijk organiseer ik regelmatig workshops waarbij je de oliën kunt ruiken, voelen en ervaren. Kijk in de agenda voor de data.

 Wil je:
  • persoonlijk advies en/of begeleiding?
  • Wil je essentiële olie kopen? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen. Dan vertel ik je gelijk hoe je met 25% korting kunt bestellen ?
  • Zou je 100-500 euro per maand willen verdienen vanuit huis en zonder dat het invloed heeft op je huidige activiteiten?

Mail me: info@dianavansandwijk.nl

Living the happy life
Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?