fbpx

Van goede voornemens naar goede gewoontes

De start van het nieuwe jaar is een mooi moment om het oude af te leggen en met iets nieuws te beginnen. Net zoals de maandag trouwens 😉 of elke willekeurige dag…

Hoe worden je goede voornemens ook echt goede gewoontes?

De start is meestal vol enthousiasme en redelijk fanatiek, na een paar dagen wordt het al minder. Na een paar weken is het enthousiasme vaak al behoorlijk minder of zelfs weg.

Dat is jammer, want je wil verandering!

Wat snelle tips om je goede voornemens te ondersteunen!

  1. Gooi niet ineens je hele leven om! Het is makkelijker vol te houden als je je nieuwe gewoontes in kleine stapjes toe voegt aan je oude gewoontes. Zo worden je nieuwe gewoontes langzaam maar zeker ‘eigen’ en blijvend.
  2. Zorg dat je goed uitgerust bent. Verandering kost energie. Je lichaam en geest moeten wennen aan de nieuwe situatie. Het lichaam gaat zo efficiënt mogelijk met de beschikbare energie om en kiest altijd voor de makkelijkste weg en dat is de oude, vertrouwde manier. Die kost nou eenmaal de minste energie.
  3. Wees niet te streng voor jezelf. Een kleine misstap betekent niet dat het helemaal mislukt is. Raap jezelf bij elkaar, kijk waarom je dit ook al weer wil en ga verder!

En nog een olie tip:

Zelf vind ik motivate heel fijn als ondersteuning bij mijn nieuwe werk ritme. Motivate is een mengsel van pepermunt olie, basilicum, mandarijn, koriander, yuzu, melissa, rozemarijn en vanille.

Deze oliën zijn in een uitgekiende verhouding bij elkaar gebracht om hun stimulerende en opwekkende werking.

Ik doe dit mengsel in de diffuser en een druppel op de binnenkant van mijn polsen.

Frankincense is een olie die je kan helpen om dicht bij jezelf te blijven. Heel fijn als je het lastig vind om te voelen wat je ZELF je wil zeggen.

 Maak je niet druk…. Je bent altijd de beste versie van jezelf.

Alles wat je doet is gewoon steeds de beste versie van jezelf upgraden met alles wat je leert. Elke upgrade wordt je een nieuwe verbeterde versie van jezelf  dus je blijft altijd de beste versie van jezelf. En elke kleine verandering is er één.

Veel succes met het volhouden van je nieuwe gewoontes!

Liefs,

Diana


Heb je hulp of persoonlijk advies nodig? Mail me: info@dianavansandwijk.nl

Wil je de oliën direct kopen? Klik hier

Wil je de oliën met korting kopen?

31 januari geef ik een webinar met nog meer tips om je goede voornemens in goede gewoontes te veranderen. Binnenkort volgt meer informatie.

, , , , ,
Living the happy life
Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?