fbpx

Waarom een coach? Wat doe je eigenlijk?

Waarom zou je naar een coach gaan? Wat doe je eigenlijk tijdens die gesprekken? En helpt het echt? Dat zijn vragen die ik wel eens hoor als ik vertel dat ik vrouwen begeleid om zichzelf weer de liefde, aandacht, waardering en het vertrouwen in zichzelf te geven dat ieder mens naar mijn mening verdient. Dat kun je toch zelf? Is een veel voorkomende reactie. En ja dat zou je in principe zelf kunnen 🙂 Feit is alleen dat het vaak niet zo goed lukt.

Dat kan door allerlei dingen komen. Zonder de steun en begeleiding van een coach blijkt het toch wat lastiger te zijn om je aandacht te houden op wat jij wil. Je hebt nou eenmaal ook je gezin, je werk, je sociale leven. En alles vraagt tijd en aandacht. En de meesten van ons hebben nog steeds het gevoel dat wat de ander wil of nodig heeft belangrijker is dan dat wat wij zelf willen. En daardoor verdwijnt wat jij zelf wil langzaam maar zeker naar de achtergrond. Tot je het zelf niet meer weet en je een gevoel van onvrede begint te ervaren.

De eerste fase van verlangen naar verandering

Onvrede, onrust. Het gevoel dat je iets mist in je leven zonder dat je er nog direct de vinger op kan leggen wat er dan precies mist is de eerste fase van het verlangen naar verandering. Het is de aanzet naar actie om de verandering te realiseren in je leven. De daadwerkelijke actie kan dan nog lang op zich laten wachten. Daar zitten nog een paar stappen tussen 🙂

Hoe kan ik je helpen de door jou gewenste verandering te creëren? 

Een coach is iemand die je op koers houdt. Die je helpt om je aandacht bij datgene dat je wil te houden. Wat dat ook is. Ze houdt je verantwoordelijk voor de afspraken die gemaakt zijn. De stappen die je wil zetten en helpt je als het even moeilijk is.

 • Ik luister…. naar de woorden die je zegt en de woorden die je niet zegt.
 • Ik luister en kijk naar wat je lichaam mij vertelt.
 • Ik kijk naar wat je ogen vertellen als je zegt wat je wil en voelt.
 • Ik luister naar de emotie in je stem en je lichaam.
 • En heel af en toe stel ik een vraag
 • Die aan de korsten van jarenlange, (zelf) opgelegde verwachtingen krabt.
 • Die je essentie raakt en na laat denken over je zelf.
 • Die je de antwoorden geeft die je dacht niet te weten.
 • Confronterend, Bevrijdend.
 • Ik vertel je niets nieuws. Ik help je je zelf weer zien en zijn.

Dat is het. Niets meer en niets minder.

Waar kan ik je mee helpen?

De meeste vrouwen die bij mij komen voor begeleiding willen werken aan:

 • Een positiever zelfbeeld
 • Meer zelfvertrouwen
 • Meer vertrouwen in jezelf en je intuïtieve talenten
 • Het stellen en bewaken van je grenzen
 • Persoonlijke, spirituele en intuïtieve ontwikkeling
 • Het voelen en uiten van emoties. Leren omgaan met de emoties die je hebt weggestopt
 • Jezelf goed kunnen uiten
 • Dicht bij jezelf komen en blijven

Heb je interesse in begeleiding door mij? En wil je leren hoe je weer op je intuïtie gaat vertrouwen en keuzes gaat maken die bij jou passen? Klik HIER. Of boek meteen je gratis informatie gesprek.

Diana


Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen balans in hun leven te krijgen. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik o.a. door het geven van ontspannende massages en inzichtgevende gesprekken. In mijn praktijk kan je werken aan je innerlijk en uiterlijk. De combinatie van diverse behandelmethodes heeft al veel vrouwen geholpen om weer lekker in hun vel te zitten. Ik zou het fijn vinden als ik ook jou mag helpen om de volgende stap te zetten.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Boek dan nu een informatie gesprek. Het is gratis en ik geef je meteen tips om mee aan de slag te gaan.

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Living the happy life
Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?