fbpx

Waarom je blij wordt van massage 🙂

Vraag jij je wel eens af waarom je zo blij wordt van een ontspannende massage? Een massage die met aandacht gegeven wordt kan je helpen om volledig te ontspannen. De aanraking maakt dat je bewust wordt van de spanning die tot dan in je lichaam zat. Het loslaten van die spanning voelt aan als een diepe zucht van verlichting.

In mijn praktijk creëer ik graag een fijne sfeer voor een massage. Zacht en rustig muziekje aan, Warme verlichting. Prettige temperatuur en een lekker geurtje in de diffuser. Het helpt allemaal mee om je te ontspannen en echt verwend te voelen. Het is tenslotte jouw moment voor jezelf. Het moment dat je misschien al veel te lang hebt uitgesteld en dat je zo verdiend en nodig hebt.

Dat is precies waarom het meer is dan een behandeling. Het is een ervaring. Al deze dingen zijn randvoorwaarden. Waar het echt om gaat is de massage. De aanraking, de olie op je huid. Het gevoel dat je helemaal niets hoeft. Eigenlijk is het een minivakantie. En na de massage ga je weer uitgerust en ontspannen naar huis. 

Wat is het aan een massage dat je behalve een ontspannen gevoel ook gewoon een blij gevoel geeft?

Serotonine, endorfine, oxytonine; gelukshormonen zijn de stofjes die daarvoor zorgen. 

Oxytoxine zorgt ervoor dat je

  • Je blij, ontspannen en zorgeloos voelt.
  • Pijn beter kunt verdragen.
  • Vermindert de stresshormonen in je bloed.
  • Verlaagt de bloeddruk.

De aanmaak van oxytoxine stimuleert de aanmaak van serotonine. Serotonine heeft invloed op slapen, je stemming en je bioritme. Geen wonder dus dat massage je helpt om lekker in je vel te zitten. In mijn blog 5 redenen voor massage geef ik je nog meer goede redenen om jezelf een heerlijke massage te gunnen. 

In mijn blog 5 redenen voor massage  geef ik je nog een paar redenen om te kiezen voor een heerlijk ontspannende massage.

Ben je wel toe aan een geluksmomentje? Kijk hier voor de soorten massage die er zijn. Of boek nu meteen je massage!

Je bent van harte welkom.

Lieve groet,

Diana


In mijn praktijk help ik vrouwen om zich weer beter over zichzelf en lekkerder in hun vel te zitten. De combinatie van (reflexzone) massage, coaching en BodySculpture Specialist behandelingen is bijzonder effectief gebleken.

Het geeft mij voldoening om jou te mogen helpen om jezelf weer te zijn en omarmen. Precies zoals je bent. Met je goede én minder goede kanten. Want jij bent jij en dat is precies hoe je bedoelt bent te zijn.
De begeleiding en behandelingen die ik aanbied zijn gericht op het ontwikkelen en (h)erkennen van wie jij werkelijk bent.
Wat wil jij en waarom heb je dat nog niet? Welke stappen zijn er naar het bereiken van je doel? Wat heb je nodig? En hoe kan ik je daarbij helpen.
In mijn praktijk is er ruimte om deze vragen te stellen én de antwoorden te vinden. Ik geloof in de kracht van ontspannen.
In ontspannen stilte vind je de antwoorden die je zoekt. ALTIJD. Je hoeft alleen maar te luisteren
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Living the happy life
Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?