fbpx

Ben jij bereid om te ontvangen?

Het lijkt zo simpel. Bereid zijn om te ontvangen. In de praktijk blijkt het toch best nog lastig te zijn. Allerlei oude overtuigingen en ingesleten patronen kunnen behoorlijk in de weg zitten. Zonder dat je het door hebt… Ik weet er alles van. Je denkt dat je het door hebt. Dat hele manifesteer wat je wil in je leven. Je ziet het mensen om je heen verkondigen en sommigen ook waar maken. Elke keer dat jij eraan denkt en bewust aan de slag gaat gebeurt er niet zo veel. Dat denk je in elk geval.

Stel je voor dat je een vraag hebt gesteld aan de engelen. Je wilt bijvoorbeeld op financieel gebied iets ruimer in je jasje zitten, zodat je niet elk dubbeltje hoeft om te draaien. Je zal dan kunnen ervaren dat je plotseling een meevaller hebt. Geld dat je terugkrijgt terwijl je er niet op rekent. Of je staat bij de kassa en dat leuke truitje blijkt ineens goedkoper dan je gedacht had…Je weet dan dat je vraag gehoord is. Toch?

Dat zijn leuke, maar tijdelijke oplossingen. Het lost je cashflow probleem niet op. Dat komt omdat er meer speelt nl jouw visie op overvloed. Afhankelijk van hoe je geleerd hebt over geld te denken heb je bepaalde overtuigingen met betrekking tot geld… bv Geld is vies, vragen om meer geld is hebberig zijn. Mensen met geld zijn slecht, want dat kunnen ze nooit eerlijk gekregen hebben en meer van dat soort gedachten. Deze gedachten zijn als een stevige kluisdeur die alle overvloed tegenhoudt.

Met deze gedachten blokkeer je jezelf en daarmee wat de engelen, het universum je kan geven. Vraag je je af waarom dat zo is?

De engelen kunnen je alleen maar geven wat jij jezelf toestaat om te ontvangen!

Behalve simpelweg vragen om wat je wilt is het ook nodig om de mogelijkheid tot ontvangen te creëren. Zoals met alles in het leven hier op aarde begint het met jezelf. Jouw houding in het leven, jouw bereidheid om te leren en ontvangen.

Mensen vragen me wel eens “Wat nou als ik een winnend lot vraag? Zou ik dat dan krijgen?” …. misschien… maar als je de achterliggende gedachte die jij hebt bij geld niet veranderd hebt is de kans groot dat je dat geld waarschijnlijk net zo snel weer kwijt bent.

Wat kan je doen om bereid te zijn om te ontvangen?

 • Wees eerlijk naar jezelf. Wat is het waarom achter je wens. Word je er blij van?
 • Onderneem bijbehorende actie. Er kan pas iets gebeuren als je iets doet. De engelen helpen je graag om de juiste voorwaarden te scheppen zodat jij kunt krijgen wat je nodig hebt op de voor jou prettigste manier, maar enige actie van jouw kant is absoluut noodzakelijk. Als je de loterij wilt winnen zul je een lot moeten kopen. Als je die promotie wilt zul je moeten laten zien aan je baas dat jij die promotie verdient enz.
 • Geloof in jezelf. Voel het vuur branden in jezelf.
 • Vertrouw erop dat de engelen je ondersteunen bij het creëren van de voorwaarden en volg de signalen. Vergeet ook niet om hulp te vragen bij het openen van de kluisdeur of neerhalen van die dikke muur die je hebt neergezet 😉

Het heeft alles te maken met wat jij toestaat. Jouw vrije wil is de maatstaf die gehanteerd wordt. Pas als jij iets toestaat of vraagt kunnen de engelen in actie komen. Je kunt de engelen vragen je te helpen om je onbewuste blokkades op te lossen. Je zult dan inzichten en inspiratie ontvangen die je helpen om bewust te worden van de oorzaken en andere keuzes te maken.

In dit blog schrijf ik over geld, omdat veel mensen een tekort aan geld ervaren. Overvloed is echter veel meer dan dat. Het is ook je gezondheid, je algehele gevoel van welzijn en geluk, lieve mensen om je heen en mooie ervaringen. Het ontvangen en liefdevol omarmen van overvloed in je leven kun je leren. Net zoals het kunnen zien en horen van de signalen op je pad. In de training WOW, van dromen naar werkelijkheid is dit één van de onderwerpen waar je mee aan de slag gaat.

Wow start op 21 januari 2019 met de KICK OFF workshop “Maak je eigen vision bord” HIER vind je meer informatie.

[feature_box_creator style=”1″ width=”” top_margin=”” bottom_margin=”” top_padding=”” right_padding=”” bottom_padding=”” left_padding=”” alignment=”center” bg_color=”#87b7b6″ bg_color_end=”” border_color=”” border_weight=”” border_radius=”” border_style=”” font_font=”Raleway” font_color=”#ffffff”]

Essentiële Olie Tip:

Een hele fijne olie om het contact met jezelf en de engelen te bevorderen is de Frankincense.

Doe een druppel van deze olie achter in het kuiltje van je nek en op de binnenkant van je polsen.

Ga lekker zitten en adem rustig en diep. Sluit je ogen en stel de vraag die je op dat moment bezig houdt. Laat je gedachten de vrije loop.

Open je ogen en schrijf direct alles op dat in je op komt. Denk niet na, gewoon schrijven.

Lees later door wat je opgeschreven hebt. Goede kans dat je antwoord erbij zit;)

Succes!

Ps. Meer lezen over Frankincense? Klik HIER.

[/feature_box_creator]

Als je het tijd vind voor verandering én je wil weer leren luisteren naar wat je hart en ziel je vertellen dan kan ik je helpen en dat doe ik graag.

Lieve groet,

Diana


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie te delen over de vele mogelijkheden die essentiële oliën ons bieden om gezondheid en welzijn te bevorderen.

In mijn praktijk organiseer ik regelmatig workshops die je kunnen helpen om meer inzicht in jezelf te krijgen, zoals:

 • Intuïtief schilderen – Lekker aan de slag met verf en jezelf verrassen met de creatie die tevoorschijn komt. Geen schilder ervaring nodig 🙂
 • Maak je eigen vision bord – Maak je wensen en verlangens zichtbaar in beelden. Een vision bord kan je helpen om je aandacht te houden bij dat wat jij wil bereiken.
 • Basis intuïtieve ontwikkeling – 4 bijeenkomsten waarin je leert over aarden, energie voelen en ervaren, jezelf beschermen tegen weglekken van energie en meer.
 • WOW – training van 8 weken waarbij je aan de slag gaat om je dromen om te zetten in realiteit. Je leert waarom je tot nu toe moeite hebt gehad om verandering in je leven aan te brengen en hoe je dat nu wel kunt bereiken.
 • Maak je eigen geurkaars – Als je niet langer de chemische geurkaarsen in je huis wil, dan is dit de workshop voor jou. We gaan een geurkaars maken met echte, pure essentiële oliën.
 • Maak je eigen geursteen – Een aromasteen is een steentje waar je essentiële olie op kunt druppelen. Ideaal voor kleine ruimtes of bv naast je bed.

Heb je interesse in één van deze workshops? Laat het me weten dan laat ik jou weten wanneer ze gepland worden.

 Wil je:
 • persoonlijk advies en/of begeleiding?
 • Wil je essentiële olie kopen? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen. Dan vertel ik je gelijk hoe je met 25% korting kunt bestellen ?
 • Zou je 100-500 euro per maand willen verdienen vanuit huis en zonder dat het invloed heeft op je huidige activiteiten?

Mail me: info@dianavansandwijk.nl

 

 

, , , , , , , , , , , ,
Living the happy life
Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?