fbpx

Frankincense, top 5 toepassingen

, , , , , , , , ,
Essentiële oliën

Frankincense staat bekend als de koning van de essentiële oliën. Deze olie heeft een aantal opmerkelijke toepassingen en voordelen. Er wordt vaak aan deze krachtige essentiële olie gerefereerd om haar mogelijkheid om de huid te verjongen bij plaatselijk aanbrengen. En ook het ondersteunen van de gezondheid op celniveau en het immuunsysteem zijn een paar van de voordelen die deze olie biedt.

Met al deze toepassingen is het niet zo vreemd dat Frankincense al in oude beschavingen gewaardeerd en gebruikt werd voor heilige ceremonies. Frankincense is in veel religies in gebruik voor ceremonies, kerkelijke diensten en o.a. het zalven en als parfum. De geurige aroma van Frankincense ondersteunt gevoelens van vrede, rust, ontspanning en een algeheel gevoel van welzijn. Dat verklaart ook de unieke waarde in oude tijden. Ook nu nog wordt Frankincense gewaardeerd en is het één van de populairste essentiële oliën.

Top 5 toepassingen Frankincense

1. Verspreid de heerlijke geur van Frankincense in je woonruimte met een zelfgemaakte RoomSpray.     Het maken van de roomspray is makkelijk en snel klaar. Je begint met een lege glazen spray fles en doe daar 15 dr. Frankincense, 15 dr. Grapefruit en 30 dr. Douglas Fir in. Vul aan met water en klaar ben je. Goed schudden voor gebruik en spray op kleden, meubels of simpelweg in de lucht van de kamer. Met deze zelfgemaakte roomspray kun je direct de ontspannende en vredige voordelen van de Frankincense ervaren.

2. Er is geen betere manier om je dag te starten dan met de ontspannende geur van Frankincense essentiële olie. Deze olie helpt je focussen op je intentie voor de dag die voor je ligt.  Ze zal je ook helpen om meer rust, ontspanning en een algeheel gevoel van welzijn te ervaren. Het is een mooie start die een positieve boost geeft aan de rest van je dag.

3. Voel je je gestresst? Frankincense heeft de oplossing. De chemische samenstelling van Frankincense zorgen voor een extreem krachtige geur die kan helpen om negatieve gevoelens, zoals stress, te laten verdwijnen. Als je het gevoel hebt dat de stress je in een negatieve spiraal brengt breng je Frankincense aan onder je voeten. Het verzachtende gevoel en de geur helpen gevoelens van ontspanning en balanceren je emoties.

4. Eén van de krachtigste eigenschappen van Frankincense is die van de ondersteuning van gezondheid op celniveau. Het is zo krachtig dat het bedrijf deze olie zelfs in de best verkopende supplementen heeft gedaan. Het life long vitality pack. Je kunt ook zelf 1 – 2 druppels in een capsule doen en deze innemen.

5. Een geïrriteerde huid kan heel vervelend zijn en het scheren tot een kwelling maken. Zelfs al is het nodig, een geïrriteerde huid is dat niet. Verzorg je huid met een zelf gemaakte scheer serum verrijkt met Frankincense essentiële olie. Frankincense is één van de beste oliën om de huid te verzorgen en jong uit laten zien. Door dit serum te gebruiken zullen de chemische componenten van de olie helpen om de geïrriteerde huid te verzachten en de huid er goed uit laten zien.

Essentiële oliën die goed mengen met Frankincense:

Frankincense essentiële olie mengt goed met citrus oliën zoals Limoen, Citroen en Sinaasappel. Ook is het samen met andere oliën zoals Cypres, Lavendel, Geranium, Roos, Sandelhout, Ylang Ylang en Salie lekker in de diffuser.

Liefs,

Diana

PS. Op mijn facebook pagina vind je nog veel meer tips en leuke weetjes ?


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie te delen over de vele mogelijkheden die essentiële oliën ons bieden om gezondheid en welzijn te bevorderen.

In mijn praktijk organiseer ik regelmatig workshops waarbij je de oliën kunt ruiken, voelen en ervaren. Kijk in de agenda voor de data.

 Wil je:
  • persoonlijk advies en/of begeleiding?
  • Wil je essentiële olie kopen? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen. Dan vertel ik je gelijk hoe je met 25% korting kunt bestellen ?
  • Zou je 100-500 euro per maand willen verdienen vanuit huis en zonder dat het invloed heeft op je huidige activiteiten?

Mail me: info@dianavansandwijk.nl

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?