fbpx

Frankincense, top 5 toepassingen

Frankincense staat bekend als de koning van de essentiële oliën. Deze olie heeft een aantal opmerkelijke toepassingen en voordelen. Er wordt vaak aan deze krachtige essentiële olie gerefereerd om haar mogelijkheid om de huid te verjongen bij plaatselijk aanbrengen. En ook het ondersteunen van de gezondheid op celniveau en het immuunsysteem zijn een paar van de voordelen die deze olie biedt.

Met al deze toepassingen is het niet zo vreemd dat Frankincense al in oude beschavingen gewaardeerd en gebruikt werd voor heilige ceremonies. Frankincense is in veel religies in gebruik voor ceremonies, kerkelijke diensten en o.a. het zalven en als parfum. De geurige aroma van Frankincense ondersteunt gevoelens van vrede, rust, ontspanning en een algeheel gevoel van welzijn. Dat verklaart ook de unieke waarde in oude tijden. Ook nu nog wordt Frankincense gewaardeerd en is het één van de populairste essentiële oliën.

Top 5 toepassingen Frankincense

1. Verspreid de heerlijke geur van Frankincense in je woonruimte met een zelfgemaakte RoomSpray.     Het maken van de roomspray is makkelijk en snel klaar. Je begint met een lege glazen spray fles en doe daar 15 dr. Frankincense, 15 dr. Grapefruit en 30 dr. Douglas Fir in. Vul aan met water en klaar ben je. Goed schudden voor gebruik en spray op kleden, meubels of simpelweg in de lucht van de kamer. Met deze zelfgemaakte roomspray kun je direct de ontspannende en vredige voordelen van de Frankincense ervaren.

2. Er is geen betere manier om je dag te starten dan met de ontspannende geur van Frankincense essentiële olie. Deze olie helpt je focussen op je intentie voor de dag die voor je ligt.  Ze zal je ook helpen om meer rust, ontspanning en een algeheel gevoel van welzijn te ervaren. Het is een mooie start die een positieve boost geeft aan de rest van je dag.

3. Voel je je gestresst? Frankincense heeft de oplossing. De chemische samenstelling van Frankincense zorgen voor een extreem krachtige geur die kan helpen om negatieve gevoelens, zoals stress, te laten verdwijnen. Als je het gevoel hebt dat de stress je in een negatieve spiraal brengt breng je Frankincense aan onder je voeten. Het verzachtende gevoel en de geur helpen gevoelens van ontspanning en balanceren je emoties.

4. Eén van de krachtigste eigenschappen van Frankincense is die van de ondersteuning van gezondheid op celniveau. Het is zo krachtig dat het bedrijf deze olie zelfs in de best verkopende supplementen heeft gedaan. Het life long vitality pack. Je kunt ook zelf 1 – 2 druppels in een capsule doen en deze innemen.

5. Een geïrriteerde huid kan heel vervelend zijn en het scheren tot een kwelling maken. Zelfs al is het nodig, een geïrriteerde huid is dat niet. Verzorg je huid met een zelf gemaakte scheer serum verrijkt met Frankincense essentiële olie. Frankincense is één van de beste oliën om de huid te verzorgen en jong uit laten zien. Door dit serum te gebruiken zullen de chemische componenten van de olie helpen om de geïrriteerde huid te verzachten en de huid er goed uit laten zien.

Essentiële oliën die goed mengen met Frankincense:

Frankincense essentiële olie mengt goed met citrus oliën zoals Limoen, Citroen en Sinaasappel. Ook is het samen met andere oliën zoals Cypres, Lavendel, Geranium, Roos, Sandelhout, Ylang Ylang en Salie lekker in de diffuser.

Liefs,

Diana

, , , , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?