fbpx

Natuurlijke luchtverfrisser [DIY Tip]

Ons lichaam is uitgerust met een perfect systeem om voeding om te zetten in energie en bouwstoffen. De verwerkte voeding wordt weer afgevoerd. De geur van ontlasting is niet altijd neutraal 😉 en kan variëren mild tot extreem. Dit is mede afhankelijk van de voeding die je eet, je gezondheid e.d.

Er zijn heel veel middelen op de markt die deze geurtjes kunnen maskeren. Je wil natuurlijk liever een echte luchtverfrisser. Eén die de lucht echt fris maakt. Zonder alle schadelijke middelen die in de reguliere producten zitten. En dat kan … Probeer deze natuurlijke, effectieve en voordelige variant.

Je hebt nodig:

  • 120 ml gedestilleerd water of gekookt en afgekoeld.
  • 1 tl alcohol.
  • 40 druppels essentiële olie naar keuze.
  • Een spray flesje.

Werkwijze:

  1. Doe de alcohol in het spray flesje.
  2. Voeg de essentiële oliën toe.
  3. Voeg als laatste het water toe.

Toepassing:

Spray 3-4 pompjes van het mengsel over het toilet water voor je naar het toilet gaat.

Hoe werkt het?

De spray legt een dunne film over het water. Als de ontlasting het water raakt en erin verdwijnt komt de geur van de essentiële oliën vrij. Je kunt uiteraard ook na je toilet bezoek nog even sprayen met je favoriete luchtverfrisser.

* Dit werkt het best met een toilet waar de ontlasting direct in het water valt 🙂

Liefs,

Diana

Ook interessant is de zelfgemaakte wc reiniger. Of de natuurlijke schoonmaker.


Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om meer natuurlijke producten en oplossingen in hun leven toe te passen. Essentiële oliën zijn voor mij een waardevolle aanvulling in het dagelijks leven. Ik gebruik ze als vervanging voor vrij verkrijgbare medicatie, in de schoonmaak en voor huid- en haarverzorging. De positieve effecten van deze leefstijl zijn onbetaalbaar. Wil jij weten wat de essentiële oliën voor jou kunnen betekenen? Stuur me een mail. Je krijgt altijd een reactie. Stap Voor Stap Gezond(er) Leven In Balans.  Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik help je graag op weg om te doen wat jou blij maakt.

Wil je persoonlijk advies over essentiële oliën in je dagelijkse leven? Mail me: info@dianavansandwijk.nl

Wil je de essentiële olie kopen? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen. Mail info@dianavansandwijk.nl

Dan vertel ik je gelijk hoe je met 25% korting kunt bestellen ?

Zou je 100-500 euro per maand willen verdienen vanuit huis en zonder dat het invloed heeft op je huidige activiteiten? Mail me: info@dianavansandwijk.nl

 

, , , , ,
Doe Het Zelf Met Essentiële Oliën
Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?