fbpx

Citroen essentiële olie, de grote schoonmaker

Het voorjaar is voor veel mensen bij uitstek de tijd om aan de grote schoonmaak te gaan. De natuur komt weer tot leven. Je wordt ‘s morgens weer gewekt met een mooi concert van vogeltjes en het zonnetje laat haar gezicht weer wat vaker zien.

We gaan met zijn allen weer lekker naar buiten om vitamientjes op te doen.

Tijd voor de grote schoonmaak op alle gebieden!

Een essentiële olie die daar bij kan helpen is citroen. Citroen staat bekend om haar reinigende en afvoerende kracht.Het is niet voor niets dat heel veel schoonmaakmiddelen gebruik maken van de frisse geur van citroen. Er is zelfs ooit een onderzoek gedaan waaruit bleek dat alleen de geur al een schoon gevoel gaf aan mensen…. maar dit geheel terzijde 🙂

Hoe kan citroen je helpen bij jouw grote schoonmaak?Citroen olie, de grote schoonmaker

  • Een druppel citroen olie in een glas water voor je gaat ontbijten kan helpen om je darmen te reinigen. Schone darmen kunnen voedingsstoffen beter opnemen. Het ondersteunt dan je spijsvertering.
  • Onze grootouders wisten het al. Bij koorts…. citroensokjes….. Je doet een paar druppels citroen in heet water. Je doet de sokjes erbij en laat het citroen water in de sokjes trekken. Laat alles afkoelen en wring de sokjes goed uit. Trek de sokjes aan en de koorts en ziekmakers worden uit het lichaam getrokken.
  • Een paar druppels citroen olie in je schoonmaak water en je kunt vettige oppervlakten snel weer fris en schoon krijgen.
  • Citroen olie in de diffuser geeft een fris en schoon gevoel in huis.
  • Citroen essentiële olie geeft ook je humeur een oppepper.

Dit zijn slechts een paar mogelijkheden met deze mooie olie. Wil je meer weten of een persoonlijk advies? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl of kom langs bij één van de gratis informatie bijeenkomsten!

Liefs,
Diana

, , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?