fbpx

Citroen essentiële olie, de grote schoonmaker

, , , , , , ,
Essentiële oliën

Het voorjaar is voor veel mensen bij uitstek de tijd om aan de grote schoonmaak te gaan. De natuur komt weer tot leven. Je wordt ‘s morgens weer gewekt met een mooi concert van vogeltjes en het zonnetje laat haar gezicht weer wat vaker zien.

We gaan met zijn allen weer lekker naar buiten om vitamientjes op te doen.

Tijd voor de grote schoonmaak op alle gebieden!

Een essentiële olie die daar bij kan helpen is citroen. Citroen staat bekend om haar reinigende en afvoerende kracht. Het is niet voor niets dat heel veel schoonmaakmiddelen gebruik maken van de frisse geur van citroen. Er is zelfs ooit een onderzoek gedaan waaruit bleek dat alleen de geur al een schoon gevoel gaf aan mensen…. maar dit geheel terzijde 🙂

Hoe kan citroen je helpen bij jouw grote schoonmaak?Citroen olie, de grote schoonmaker

  • Een druppel citroen olie in een glas water voor je gaat ontbijten kan helpen om je darmen te reinigen. Schone darmen kunnen voedingsstoffen beter opnemen. Het ondersteunt dan je spijsvertering.
  • Onze grootouders wisten het al. Bij koorts…. citroensokjes….. Je doet een paar druppels citroen in heet water. Je doet de sokjes erbij en laat het citroen water in de sokjes trekken. Laat alles afkoelen en wring de sokjes goed uit. Trek de sokjes aan en de koorts en ziekmakers worden uit het lichaam getrokken.
  • Een paar druppels citroen olie in je schoonmaak water en je kunt vettige oppervlakten snel weer fris en schoon krijgen.
  • Citroen olie in de diffuser geeft een fris en schoon gevoel in huis.
  • Citroen essentiële olie geeft ook je humeur een oppepper.

Dit zijn slechts een paar mogelijkheden met deze mooie olie. Wil je meer weten of een persoonlijk advies? Mail me: info@dianavansandwijk.nl of kom langs bij één van de gratis informatie bijeenkomsten!


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie te delen over de vele mogelijkheden die essentiële oliën ons bieden om gezondheid en welzijn te bevorderen.

 Wil je:
  • persoonlijk advies en/of begeleiding?
  • Wil je essentiële olie kopen? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen. Dan vertel ik je gelijk hoe je met 25% korting kunt bestellen ?
  • Zou je 100-500 euro per maand willen verdienen vanuit huis en zonder dat het invloed heeft op je huidige activiteiten?

Mail me: info@dianavansandwijk.nl

Menu