fbpx

De 3 dingen die je moet weten voor je met essentiële oliën start

De 3 dingen die je moet weten voor je met essentiële oliën start

Zoals je weet ben ik een enorme fan van essentiële oliën en alle mogelijkheden die ze bieden. Bij ons thuis gaat er dan ook geen dag voorbij zonder dat de oliën gebruikt worden. Jij leest mijn stukjes dus je wil precies hetzelfde doen. En om het meest optimale resultaat te krijgen met essentiële oliën zijn er drie dingen die je ABSOLUUT in gedachten moet houden.

KWALITEIT

Er zijn heel veel merken essentiële oliën op de markt en er is heel veel verschil in kwaliteit. Om de resultaten te krijgen waar ik regelmatig over schrijf is het noodzakelijk dat je de beste kwaliteit essentiële olie gebruikt die er op dit moment te koop is. (Stuur me gerust een mail als je wil weten welke dat volgens mij is). De essentiële olie die ik gebruik is 100% puur. Je koopt ze hier.

Wanneer is een essentiële olie 100% puur?

 • De olie die op het flesje staat is het enige ingrediënt.
 • Er zijn geen chemische restproducten aanwezig in de olie. (van bv bestrijdingsmiddelen) Dit kan worden vastgesteld door diverse testen. Het bedrijf waar ik mee werk biedt voor elk flesje olie de mogelijkheid om de testen te bekijken.
 • De plant heeft de tijd gehad om volledig tot bloei te komen. Zo heeft de plant de krachtigste eigenschappen in zich, die vervolgens in de essentiële olie tot uiting kan komen.
 • De plant is geteeld in het gebied waar het vandaan komt.

Op www.sourcetoyou.com  kan je informatie vinden over hoe de oliën van DoTerra geteeld en geoogst worden en ook verhalen van het gebied waar de oliën vandaan komen.

VEILIGHEID

Essentiële oliën zijn een natuurproduct. Dat betekent niet automatisch dat het geen schade aan kan richten. Als je de essentiële oliën gaat gebruiken voor ondersteuning van je gezondheid is het slim om jezelf goed te informeren. Dat kan via diverse websites en blogs zoals de mijne. Of je laat je zelf begeleiden. Als je snel contact wil kun je het best op de whatsapp knop rechts onder in de site klikken.

Wat algemene tips

 • Test de essentiële olie eerst op een klein stukje huid. Komt er geen reactie dan kun je de olie veilig gebruiken.
 • Krijg je per ongeluk essentiële olie in je oog? Ga NIET spoelen met water. Water verspreid de olie. Neem een neutrale basisolie en doe dit op een wattenstaafje of doekje. Wrijf hiermee heel voorzichtig de olie uit je oog.
 • Verdun de olie altijd met een basis olie.
 • Minder is meer. Denk in druppels. Gebruik niet te veel.
 • Citrus oliën zijn fototoxisch. Blijf na het aanbrengen van citrusoliën minimaal 12 uur uit de zon.

DOEL

Het doel waarvoor je de essentiële olie gaat gebruiken is bepalend voor de manier waarop je de olie gebruikt.

 • Sfeer. Wil je een lekker geurtje in huis dan zijn een paar druppels van je favoriete essentiële olie in de diffuser prima.
 • Massage. Elke essentiële olie heeft zijn eigen kenmerken. Je kunt heel gericht aan klachten werken met massage en de juiste essentiële olie. Kies de olie die bij de klacht en/of persoon past en vermeng deze met een basis olie.
 • Baden. Afhankelijk van het doel dat je wil halen kies je een essentiële olie. Voor een ontspannend bad gebruik je andere oliën dan wanneer je vastzittende spieren of een verkoudheid wil verhelpen.

Wil je aan de slag met essentiële oliën om de gezondheid en het welzijn van jou en je gezin te ondersteunen met essentiële oliën? Boek dan een informatiegesprek. De snelste manier is via de whatsapp knop hieronder.  We gaan dan samen kijken wat voor jou de meest optimale manier is om te starten met essentiële oliën.

Liefs,

Diana

, , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?