fbpx

5 redenen om essentiële oliën te gebruiken

We zijn zo gewend om voor kleine pijntjes en ongemakken naar een tabletje te grijpen. We staan er helemaal niet meer bij stil wat dat ‘onschuldige’ pilletje in ons lijf doet. De bijkomende klachten die er door ontstaan herkennen we niet of we nemen gewoon een ander pilletje…. Ik zie het als mijn missie om jou te helpen bewust te zijn van andere opties. Natuurlijke mogelijkheden die net zo goed of beter kunnen helpen om je goed te voelen. Misschien ben je nog sceptisch en vind je het hele gedoe maar ongeloofwaardig. Dat herken ik 🙂 Want hoewel ik in mijn praktijk al heel wat jaartjes werk met essentiële oliën vond mijn gezin het maar zo zo. Het zal allemaal wel. Het heeft even geduurd voor ook zij de waarde van de essentiële oliën zagen. En dat dat gebeurde kwam vooral door het gebruik en de ervaring die daarop volgde.

Zo had mijn dochter in een periode van pijnaanvallen veel baat bij lavendel olie. Ook hielp Vetiver goed voor de nachtbrakers die niet konden slapen om dat wel te doen. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden die hun hielpen om de essentiële oliën als ondersteuning te gaan gebruiken bij de kleine en soms wat grotere ongemakken.

Mijn 5 belangrijkste redenen om essentiële oliën te gebruiken

 1. Essentiële oliën zijn:
  1. Anti viraal
  2. Anti bacterieel
  3. Schimmelwerend en schimmeldodend
  4. Anti septisch
  5. Ontstekingremmend
 2. Essentiële oliën zijn multi inzetbaar en daardoor voordelig in gebruik. Elke olie kan bij meerdere klachten ingezet worden. Lavendel kan bv helpen om stress te verminderen. Ook kan je deze olie in de huidverzorging gebruiken. Ze helpt bij de cel vernieuwing. En zoals ik hierboven al schreef is het ook een prima pijnstiller.
 3. Essentiële oliën kun je voor zowel fysieke als mentale klachten inzetten. Bij het ruiken van de geur wordt het limbisch stelsel bereikt. Dat is het deel van de hersenen waar herinneringen en emoties huizen. De oliën kunnen helpen om emoties te verzachten en los te laten.
 4. Essentiële oliën kunnen de lucht zuiveren. In tijden waarin de griep en verkoudheden rond waren kunnen essentiële oliën de virussen en bacteriën uitschakelen. Ook kunnen ze negatieve spanning in een ruimte verminderen.
 5. Essentiële oliën kunnen het lichaam helpen ontgiften.

De enorme veelzijdigheid van de essentiële oliën zijn mijn belangrijkste redenen om ze te gebruiken in plaats van vrij verkrijgbare zelfzorg medicatie. In plaats van pilletjes die mijn lichaam belasten gebruik ik heerlijk geurende oliën die mijn lichaam voeden en verzorgen.

Zorg wel altijd dat je de best mogelijke kwaliteit essentiële oliën gebruikt die verkrijgbaar is.  Dit geeft het beste resultaat. Zelf gebruik ik oliën die 100% puur zijn. Zonder chemische toevoegingen en/of rest chemicaliën. Wil je weten welke? Mail me dan vertel ik je er meer over.

Wat is jouw reden om essentiële oliën te gebruiken?

Liefs,

Diana

, , , , , , , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?