fbpx

3 lente diffuser mengsels essentiële oliën

, , , , , , , ,
Essentiële oliën

Misschien denk je bij het diffusen van essentiële oliën vooral aan de wintertijd als we allemaal lekker binnen zitten. En het daar gezellig maken. Ook in de lente kunnen de essentiële oliën een waardevolle aanvulling zijn in je huis.

Clean Spring Kitchen

2dr Limoen. 3dr Lavendel. 3dr Rozemarijn. 2dr Citroen. Dit mengsel geeft dat heerlijk, frisse lentegevoel van de grote schoonmaak. Een fijn mengsel als je daadwerkelijk bezig bent met de schoonmaak, maar ook als je je hoofd leeg wil maken en behoefte hebt aan een opgeruimd en ontspannen gevoel.

Spring Blossom

3 dr Wild orange. 2 dr Gember. 2 dr Ylang Ylang. Geeft het gevoel van de ontluikende bloesems in het vroege voorjaar.

Fresh Rainshower

3dr Vetiver. 3dr Citroen. Een heel bijzonder mengsel dat de heerlijke aardegeur na een regenbui benadert.

Meer ideeën voor het mengen van je essentiële oliën vind je regelmatig op mijn facebookpagina.

Heb je vragen naar aanleiding van deze informatie? Stel ze. Vind je de informatie nuttig? Deel het dan met je vriendinnen, zo hebben zij er ook iets aan 🙂

Ik ben altijd bereikbaar via de mail of fb messenger. Neem gerust contact op.

Liefs,

Diana

PS. Hier vind je een korte uitleg over de verschillende soorten diffusers. HIER vind je nog meer tips over het gebruik van je essentiële oliën in de diffuser.

 


Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren met essentiële oliën.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

 Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: info@dianavansandwijk.nl

Zou je 100-500 euro per maand willen verdienen vanuit huis en zonder dat het invloed heeft op je huidige activiteiten? Mail me: info@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen. Mail info@dianavansandwijk.nl

Dan vertel ik je gelijk hoe je met 25% korting kunt bestellen ?

Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail info@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Je vindt de data op deze site en op mijn facebookpagina. In de zomermaanden – mei tot en met september –  werk ik alleen op afspraak. Een afspraak kun je maken via het formulier op de site. Of door een mail te sturen naar info@dianavansandwijk.nl In oktober starten de gratis informatie avonden weer.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (info@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?