fbpx

Buikgriep

De laatste tijd hoor ik het veel om me heen. Griep! En dan met name de buikgriep heerst alom in het land.

Daarom maar een kort berichtje met tips die kunnen helpen om je snel weer beter te voelen.

De belangrijkste verschijnselen bij buikgriep zijn:Buikgriep

  • Buikpijn en krampen
  • Diarree
  • Overgeven
  • Algehele malaise

Welke oliën kunnen helpen:

ZenGest – Een mengsel van oliën die bekend staan om de kalmerende werking op maag en darmen. Je kunt deze olie vermengd met een basis olie direct aanbrengen op het maag darm gebied. Het mengsel bevat o.a.Gember, Pepermunt, Venkel, Koriander en Anijs.

Pepermunt – Een verkoelende olie die kan helpen koorts te verlagen en de maag kalmeert. Bij misselijkheid aanbrengen achter de oren en op de binnenkant van je polsen.

Gember – Kan helpen de misselijkheid te verminderen. Lekker in een kopje thee met honing en citroen 🙂

Uiteraard mag On guard niet ontbreken in dit rijtje 🙂 Onguard is een mengsel van oliën dat kan helpen om je weerstand te verbeteren. Je kunt onguard in de diffuser verdampen om het verspreiden van virussen en bacteriën tegen te gaan.

Het beste resultaat krijg je alleen met de beste oliën… en die kun je kopen via de link hiernaast.

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Ik help je graag op weg dus: mail me! contact@dianavansandwijk.nl Je krijgt altijd antwoord!

Hartelijke groet,
Diana

, , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?