fbpx

Buikgriep

, , , , , , ,
Essentiële oliën

De laatste tijd hoor ik het veel om me heen. Griep! En dan met name de buikgriep heerst alom in het land.

Daarom maar een kort berichtje met tips die kunnen helpen om je snel weer beter te voelen.

De belangrijkste verschijnselen bij buikgriep zijn:Buikgriep

  • Buikpijn en krampen
  • Diarree
  • Overgeven
  • Algehele malaise

Welke oliën kunnen helpen:

DigestZen – Een mengsel van oliën die bekend staan om de kalmerende werking op maag en darmen. Je kunt deze olie vermengd met een basis olie direct aanbrengen op het maag darm gebied. Het mengsel bevat o.a.Gember, Pepermunt, Venkel, Koriander en Anijs.

Pepermunt – Een verkoelende olie die kan helpen koorts te verlagen en de maag kalmeert. Bij misselijkheid aanbrengen achter de oren en op de binnenkant van je polsen.

Gember – Kan helpen de misselijkheid te verminderen. Lekker in een kopje thee met honing en citroen 🙂

Uiteraard mag On guard niet ontbreken in dit rijtje 🙂 Onguard is een mengsel van oliën dat kan helpen om je weerstand te verbeteren. Je kunt onguard in de diffuser verdampen om het verspreiden van virussen en bacteriën tegen te gaan.

Het beste resultaat krijg je alleen met de beste oliën… en die kun je kopen via deze pagina.

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Ik help je graag op weg dus: mail me! info@dianavansandwijk.nl Je krijgt altijd antwoord!


Wil je meer weten over hoe je essentiële oliën kunt gebruiken in je dagelijks leven? Download dan het gratis e book Sprankel. Dat doe je hier

Wil je direct de oliën kopen? Dat doe je hier.Diana Tins-van Sandwijk

In de agenda vind je de actuele data van informatie bijeenkomsten en webinars. Heb je persoonlijke vragen of onderwerpen die je graag in een webinar behandeld wil zien? Mail me dan info@dianavansandwijk.nl

Mijn naam is Diana en in mijn praktijk ‘Heel De Mens’ werk ik al vele jaren met essentiële oliën om de werking van de behandeling te verdiepen en versterken. Essentiële oliën zijn veel meer dan alleen een lekker geurtje en ik hoop met deze website en de webinars zo veel mogelijk mensen te bereiken en delen hoe de oliën kunnen helpen bij het bereiken van een betere gezondheid en gevoel van welzijn.

 

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?