fbpx

Buiten zonder zorgen…

Deze tijd van het jaar zijn we met zijn allen weer veel meer buiten. Zelf vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Ik ken ook heel veel mensen die met het mooie weer last hebben van allerlei minder leuke verschijnselen….Denk aan hooikoorts, maar ook teken die je kunt oplopen tijdens een wandeling in de natuur. Muggen die je uit je slaap houden in een warme nacht en zo meer.

Vandaag dus wat aandacht voor deze zaken 🙂

HooikoortsAllereerst hooikoorts, loopneuzen, niezen, rode ogen en een lamlendig gevoel.

Lavendel, Citroen en Pepermunt olie kunnen helpen om de klachten (sterk) te verminderen. Deze combinatie van oliën is bekend om hun eigenschappen die een vrije ademhaling en een gezond immuunsysteem bevorderen.

Hoe gebruik je het?:
Doe 1 druppel van elk op je duim en druk je duim tegen je gehemelte.
Verdun het met basisolie en breng aan onder je neus.
Neem de TriEase softgel capsules. Deze bevatten dit mengsel van oliën.

Teken:

Er circuleert en filmpje op internet waarin iemand met pepermunt olie een teek verwijdert. DOE DIT NIET!

Een teek kan in zo’n geval zijn maaginhoud loslaten en evt dus ook lyme ziekte aan je geven. Beter is het om de teek op de gewone manier te verwijderen, met een tekentang en daarna kun je een essentiële olie gebruiken om de huid te verzorgen. Je kunt hiervoor lavendel vermengd met een basis olie of crème gebruiken. Dit verzacht en verzorgd de huid.

Muggen en andere stekende en bijtende dieren:

Er zijn verschillende mogelijkheden, maar een hele fijne hulp hiertegen vind ik zelf de terrashield. Dit is een mengsel van speciaal bij elkaar gebrachte oliën die muggen en ander ongedierte op afstand kunnen houden. terrashield

*Terrashield bevat: Ylang Ylang Flower, Nootka Wood, Cedarwood Wood, Catnip, Lemon Eucalyptus, Litsea Fruit, Arborvitae Wood essential oils and Vanilla Bean Absolute in a base of Fractionated Coconut Oil and Tamanu Seed Oil.

Altijd fijn als je in de buitenlucht bent 🙂

Liefs,
Diana
, , , , , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?