fbpx

Buiten zonder zorgen…

, , , , , , , , , ,
Essentiële oliën

Deze tijd van het jaar zijn we met zijn allen weer veel meer buiten. Zelf vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Ik ken ook heel veel mensen die met het mooie weer last hebben van allerlei minder leuke verschijnselen…. Denk aan hooikoorts, maar ook teken die je kunt oplopen tijdens een wandeling in de natuur. Muggen die je uit je slaap houden in een warme nacht en zo meer.

Vandaag dus wat aandacht voor deze zaken 🙂

HooikoortsAllereerst hooikoorts, loopneuzen, niezen, rode ogen en een lamlendig gevoel.

Lavendel, Citroen en Pepermunt olie kunnen helpen om de klachten (sterk) te verminderen. Deze combinatie van oliën is bekend om hun eigenschappen die een vrije ademhaling en een gezond immuunsysteem bevorderen.

Hoe gebruik je het?:
Doe 1 druppel van elk op je duim en druk je duim tegen je gehemelte.
Verdun het met basisolie en breng aan onder je neus.
Neem de TriEase softgel capsules. Deze bevatten dit mengsel van oliën.

Teken:

Er circuleert en filmpje op internet waarin iemand met pepermunt olie een teek verwijdert. DOE DIT NIET!

Een teek kan in zo’n geval zijn maaginhoud loslaten en evt dus ook lyme ziekte aan je geven. Beter is het om de teek op de gewone manier te verwijderen, met een tekentang en daarna kun je een essentiële olie gebruiken om de huid te verzorgen. Je kunt hiervoor lavendel vermengd met een basis olie of crème gebruiken. Dit verzacht en verzorgd de huid.

Muggen en andere stekende en bijtende dieren:

Er zijn verschillende mogelijkheden, maar een hele fijne hulp hiertegen vind ik zelf de terrashield. Dit is een mengsel van speciaal bij elkaar gebrachte oliën die muggen en ander ongedierte op afstand kunnen houden. terrashield

*Terrashield bevat: Ylang Ylang Flower, Nootka Wood, Cedarwood Wood, Catnip, Lemon Eucalyptus, Litsea Fruit, Arborvitae Wood essential oils and Vanilla Bean Absolute in a base of Fractionated Coconut Oil and Tamanu Seed Oil.

Altijd fijn als je in de buitenlucht bent 🙂


Vind je deze informatie nuttig? Heb je meer vragen? Laat het me weten ?

Voor persoonlijk advies kun je me mailen: info@dianavansandwijk.nl

drops of jewelry

 

Wil jij weten wat je nog meer kunt doen om je gezondheid te ondersteunen met oliën en natuurlijke producten?

In mijn blogs geef ik informatie over uiteenlopende onderwerpen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail me dan voor meer informatie: info@dianavansandwijk.nl

Het beste resultaat krijg je alleen met de beste oliën… en die kun je kopen via deze pagina.

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Ik help je graag op weg dus: mail me! info@dianavansandwijk.nl Je krijgt altijd antwoord!

Wil je in 2017 serieus werk gaan maken van je toekomst? Wil je (extra) inkomen verdienen door mensen te helpen hun gezondheid en gevoel van welzijn te ondersteunen?

Mail me: info@dianavansandwijk.nl of kijk  hier even naar de mogelijkheden


Wil je meer weten over hoe je essentiële oliën kunt gebruiken in je dagelijks leven? Download dan het gratis e book Sprankel. Dat doe je hier

Wil je direct de oliën kopen? Dat doe je hier.Diana Tins-van Sandwijk

In de agenda vind je de actuele data van informatie bijeenkomsten en webinars. Heb je persoonlijke vragen of onderwerpen die je graag in een webinar behandeld wil zien? Mail me dan info@dianavansandwijk.nl

Mijn naam is Diana en in mijn praktijk ‘Heel De Mens’ werk ik al vele jaren met essentiële oliën om de werking van de behandeling te verdiepen en versterken. Essentiële oliën zijn veel meer dan alleen een lekker geurtje en ik hoop met deze website en de webinars zo veel mogelijk mensen te bereiken en delen hoe de oliën kunnen helpen bij het bereiken van een betere gezondheid en gevoel van welzijn.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?