fbpx

Ook voor jou is informatie uit de bron van leven en liefde beschikbaar

Alles in dit leven is energie in meer of minder vaste vorm. Alles is verbonden met elkaar en daaruit volgt dat iedereen toegang kan hebben tot alle informatie die nodig is om tot volle bloei en ontwikkeling te komen.

Waarschijnlijk heb je het zelf al vaker ervaren. Je denkt aan iemand en ineens belt deze persoon of je ontmoet elkaar ‘toevallig’ ergens. Het is allemaal energie. Doordat je aan deze persoon dacht stuur je een boodschap uit en het universum zorgt voor de rest.

Engelen zijn zuivere, pure energie. En ze zijn altijd aanwezig en bereid om ons te helpen als wij daar om vragen. Ze mogen niet ingrijpen in onze vrije wil, vandaar dat je er om moet vragen 🙂

Iedereen kan en mag hulp vragen aan de engelen. Er komt altijd antwoord! Om de antwoorden te horen is het zaak om goed op te letten… De antwoorden zijn soms heel subtiel, soms niet te missen en soms heel iets anders dan je verwacht of hoopt.

Misschien heb je al vaker iets gevraagd, maar de antwoorden niet gehoord en denk je daardoor dat je vraag niet gehoord is?

Dan kan ik je helpen. In mijn praktijk mag ik al jaren mooie boodschappen van liefde doorgeven. Deze boodschappen bieden troost, inzicht en indien nodig een liefdevolle schop onder de kont 🙂

Zie het als een advies van een hele goede vriend. Met dat verschil dat deze vriend geen ‘last’ heeft van onze aardse onzekerheden en bijkomende emoties. Het advies heeft enkel het hoogste doel voor ogen. Voor jou en iedereen die betrokken is… nogmaals we zijn verbonden, dus jouw hoogste doel is mijn hoogste doel en andersom.

In mijn praktijk help ik iedereen die dat wil om de signalen van de engelen wel te zien en begrijpen.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig. Voor een persoonlijke boodschap heb ik je nodig:

  • Je naam en geboortedatum.
  • Je vraag 🙂

Je hoeft geen verdere informatie te geven.

Ik vraag de engelen wat jij nu op dit moment nodig hebt om op een goede manier verder te kunnen in je leven en de situatie waar je een vraag over hebt.

Je ontvangt jouw boodschap via de mail en hebt uiteraard de mogelijkheid om eventuele vragen met betrekking tot de boodschap te stellen. Voor vragen die over een ander onderwerp gaan zal ik je vragen een andere afspraak te maken. Je kunt meerdere keren een boodschap aanvragen. Ik heb echter wel als regel dat er minimaal 6 maanden tussen moet zitten. Dit omdat je zelf je eigen keuzes mag maken 🙂

Stel hier je gratis vraag aan mij

De gratis vraag is een mogelijkheid voor jou om kennis te maken met mij en manier van werken. Je kunt één gratis vraag stellen. De gratis vraag wordt op dezelfde manier behandeld als een betaalde afspraak.

Je plant je gratis vraag hier. Stel je vraag bij opmerking.

Persoonlijke boodschap via de mail
€ 55
  • 1 vraag
  • Je ontvangt je persoonlijke boodschap via de mail
  • Mogelijkheid tot het stellen van vragen over deze boodschap via de mail
Persoonlijke intuïtieve ontwikkeling
€ 497
  • Persoonlijke boodschap via de mail
  • Korte naamanalyse met uitleg
  • 5 afspraken in de praktijk
  • Mogelijkheid tot stellen van vragen tussen de afspraken

Nadat je op ‘Dat Wil Ik!” hebt geklikt wordt je naar de online agenda geleid. Je kunt hier je afspraak plannen en betalen. Let wel op: de dag en tijd die je plant is wanneer ik voor je aan de slag ga. Je ontvangt uiterlijk 2 werkdagen na deze datum en tijd je persoonlijke boodschap in de mail.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?