fbpx

Spiritueel leven is leven vanuit je hart en ziel

Helder horen, zien, weten, voelen en begrijpen

In mijn praktijk in Almere help ik je om te leren begrijpen en omgaan met wat je ervaart.

Tarot

Een kaartlegging kan helpen om snel inzicht te krijgen in een bepaalde situatie. Je kunt voor de legging een vraag stellen. Je hoeft deze niet aan mij te vertellen. De vraag in gedachten hebben is voldoende. De kaarten zullen het inzicht geven dat je nodig hebt om je vraag te beantwoorden. Ook als je geen bewuste vraag stelt zullen de kaarten iets vertellen over datgene dat je op dit moment in je leven erg bezig houdt. Het is nl wat je op dit moment in je leven nodig hebt om op een goede manier verder te kunnen. Meer over de tarot kaartlegging.

Channeling

In mijn praktijk mag ik al jaren mooie boodschappen van liefde doorgeven. Deze boodschappen bieden troost, inzicht en indien nodig een liefdevolle schop onder de kont 🙂

Zie het als een advies van een hele goede vriend. Met dat verschil dat deze vriend geen ‘last’ heeft van onze aardse onzekerheden en bijkomende emoties. Het advies heeft enkel het hoogste doel voor ogen. Voor jou en iedereen die betrokken is… nogmaals we zijn verbonden, dus jouw hoogste doel is mijn hoogste doel en andersom.  Meer over channeling.

Persoonlijke intuïtieve ontwikkeling

Ik kan je laten zien, voelen en ervaren hoe contact met de bron van leven en liefde je leven makkelijker én rijker kan maken. 

Ook jij hebt toegang tot de bron van liefde en leven, zelfs als je nu nog denkt dat jij dat echt niet kunt. Misschien ervaar je op dit moment in je leven al dat er dingen gebeuren die je niet kunt verklaren of weet je dingen die je niet kunt weten en vraag je je af hoe je dat weet 🙂  Meer over de persoonlijke, intuïtieve ontwikkeling.

Intuïtief schilderen

Intuïtief schilderen is de kunst om aan de slag te gaan zonder vooropgezet plan. Onder het genot van een muziekje begin je te schilderen. De mooiste kleuren en vormen ontstaan. Het schilderij dat ontstaat is een uiting van je ziel. Meer over de workshop intuïtief schilderen.

Reis door de chakra’s

Deze reis is een combinatie van creatief bezig zijn en je intuïtie verder ontwikkelen. Elk chakra heeft invloed op een fysiek, emotioneel en spiritueel deel van je leven. Door steeds een periode met één chakra bezig te zijn wordt je bewust van het effect op dat specifieke levensgebied. De reis is leuk, creatief en geeft heel veel inzicht in jezelf en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Dit is een online serie bijeenkomsten. Meer over de reis door de chakra’s.

Naamanalyse

Je naam kun je zien als een gebruiksaanwijzing in dit leven. Meestal sta je er niet bij stil waarom dingen zijn zoals ze zijn. En waarom bepaalde mensen en situaties steeds weer op je pad verschijnen. Je naam is als een verborgen schatkaart! Alle informatie die je nodig hebt zit in je naam verpakt. En je kijkt ernaar en ziet niet wat je in handen hebt. Alles wat je om je heen ziet en voelt is energie en heeft een bepaalde trillings frequentie. Ook je naam. De informatie die je hieruit kunt halen is enorm waardevol. Meer over de naamanalyse.

Begin alvast met de gratis e mail serie 🙂

.
Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?