fbpx

Leuk Je Te Ontmoeten!

Ik denk dat het belangrijk is om elkaar wat beter te leren kennen voor we samen aan de slag gaan, daarom zal ik mezelf wat uitgebreider introduceren bij je.

Ik ben wat je zou kunnen noemen een holistisch onderneemster. In mijn bedrijf werk ik met natuurlijke producten en oplossingen. (DoTerra essentiële oliën en LOVELI verzorgingsproducten) En met de nieuwste, geavanceerde technologieën op afslank- en gezondheidsgebied. Ik vind het leuk om mensen met dezelfde interesses en passie te ontmoeten. Mensen zoals jij.

Waar ik heel veel plezier aan beleef is tekenen. Heerlijk om even helemaal mijn hoofd leeg te maken en alle aandacht te hebben bij datgene dat ontstaat op papier.

Ik werk vanuit mijn praktijkruimte in Almere Buiten en je vindt me op facebook en instagram met tips over gezonder en vooral bewuster leven. In mijn praktijk werk ik met vrouwen die bereid zijn tijd, geld en aandacht in zichzelf te investeren. Dat samen met mijn complete aandacht en inzet is wat de beste resultaten geeft.

Diana Tins - van Sandwijk
Coaching Almere

Ik ben nu echt baas over mijn eigen tijd, help heel veel mensen om hun dromen te realiseren en ik ben financieel onafhankelijk. Dat is waar ik BLIJ van word. Jou begeleiden om je leven vorm te geven volgens je eigen wensen.

De kracht die uitgaat van het kijken naar de hele mens, de combinatie van gerichte oefeningen en behandeling. De uitdaging om jou je eigen kracht en schoonheid weer te laten zien zijn mijn drijfveren.

Jarenlang heb ik mezelf tegengehouden door angst en onzekerheid of ik wel goed genoeg was. Of wat ik deed wel goed genoeg was. Ik verstopte me achter weer een nieuw diploma. Tot ik zag wat ik aan het doen was. En nu help ik vrouwen zoals jij om de angst en onzekerheid achter je te laten en het BESTE uit je zelf te halen. En jezelf te geven wat je nodig hebt om gelukkig te zijn.

Sterk van binnen. Mooi van buiten 

In mijn praktijk werk ik samen met jou aan het versterken van je zelfvertrouwen. Omdat ik uit ervaring weet dat uiterlijk een grote invloed kan hebben op het bereiken van zelfvertrouwen vind ik het fijn dat ik met de BodySculpture Specialist behandelingen ook een bijdrage kan leveren aan het bereiken van verandering in de probleem gebieden met cellulite en lossere huid. En het bereiken van een verbeterde gezondheid en gevoel van welzijn.

Ik merk dat het vrouwen helpt om zich sterker en zelfverzekerder te voelen. En als ik daar aan kan bijdragen vind ik dat fijn. In mijn praktijk kan ik nu vrouwen zoals jij helpen om zowel innerlijk als uiterlijk kracht en schoonheid te bereiken.

Vanuit mijn ervaring help ik jou om vrijheid te ervaren. Ik laat je zien hoe jij zelf de regie in handen kunt nemen. En je leven vorm kunt geven zoals jij wil. Ik laat zien welke stappen je kunt zetten. Hoe je emotioneel, fysiek, financieel onafhankelijk en vrij kunt zijn.

Een Stukje Geschiedenis

Het is niet altijd zo geweest. Jarenlang heb ik met veel plezier en succes in mijn praktijk vanuit huis gewerkt. Tot het leven me uitnodigde om het anders te gaan doen. En dat klinkt gezelliger dan dat het voelde:) Er kwamen veranderingen in mijn leven. Mijn ouders hadden meer zorg nodig. Ik koos ervoor om er te zijn voor hen. Dat had echter wel gevolgen voor mijn praktijk.

Je kunt nou eenmaal niet op twee plaatsen te gelijk zijn. Heel lang ben ik doorgegaan met dat wel te proberen. En toen was het klaar. Er kwam niets meer uit mijn handen. Mijn gezondheid vroeg me om andere actie. Alles werd anders. Geen praktijk. Geen geld. En hoe graag ik ook zeg dat geld niet belangrijk is, is het dat wel. Zonder geld is alles een stuk lastiger.

In 2017 ben ik serieus gestart met een gezondere leefstijl. Want ja, veel bewegen en echt gezond eten was er niet bij. In 1 ½ jaar tijd ben ik ruim 25 kilo afgevallen. In die tijd ben ik ook aan de slag gegaan met mezelf. Mijn (beperkende) overtuigingen over mezelf, gezondheid, welzijn en overvloed in mijn leven.

Mijn hernieuwde inzichten en mijn gezondere leefstijl gaven mij weer zin om, na een pauze van meer dan een jaar opnieuw te beginnen. Voor ik opnieuw begon heb ik goed gekeken wat echt belangrijk voor me is. Wat ik wil en waarom. En weet je wat ik me realiseerde? Ik realiseerde me dat ik veel te vaak ja zei terwijl ik nee voelde. Dat wat ik wilde altijd op de tweede, derde of nog lagere plaats stond. En dit keer besloot ik om het meteen anders aan te pakken. Dat houd ook in dat ik de keus heb gemaakt om een echt bedrijf neer te zetten in plaats van een hobby te onderhouden.

Praktijkruimte

Ik werk nu vanuit een mooie praktijkruimte in Almere Buiten. Deed een investering in een super effectief apparaat waarmee ik bijzondere resultaten haal bij vrouwen die willen afvallen. Vrouwen die gewoon wat strakker in hun vel willen zitten. En vrouwen en mannen die vanwege gezondheidsklachten niet kunnen sporten. Het geeft me enorm veel voldoening als ik hun reacties hoor. Veel meer energie, veel minder last van mijn spieren, veel minder vocht vasthouden, voel me veel beter, ik durf weer de kleding aan die ik leuk vind, de ‘tenten’ kunnen de kast uit enz.

En elke keer als ik zulke verhalen hoor ben ik blij dat ik heb gekozen om mijn bedrijf weer te starten en met zulke mooie mensen mag werken.

Met het prachtige BodySculpture Specialist apparaat heb ik een bijzondere krachtige en waardevolle aanvulling in de praktijk. De behandelingen met dit apparaat en de BodyWraps geven bijzondere resultaten.

Het krijgen van een strakkere en gladdere huid. Versterken van de spieren. Verbeteren van de doorbloeding. Vetverbranding. De BodySculpture Specialist behandelingen kunnen hieraan bijdragen.

De gezondheidsvoordelen zijn heel groot. Klachten bij fybromyalgie, reuma, aansterken na een operatie, bekkeninstabiliteit en meer kunnen verbeteren. Ik zie het elke dag in de praktijk. En het maakt me blij dat ik hier aan kan bijdragen.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?