fbpx

Is er een recept voor gelukkig leven….

Een recept voor gelukkig leven… Zou dat niet fantastisch zijn? Je volgt het recept en voila… je bent gelukkig en blij met je leven. En het leuke is dat er zo’n recept is. Althans iets dat er op lijkt. Uiteindelijk is geluk voor iedereen anders. Er zijn wel zaken die voor iedereen aan de basis liggen van een gelukkig leven. 

Voor mij is de betekenis van spiritualiteit leven in contact met jezelf, de natuur, het universum én de engelen en gidsen die ons omringen. In de huidige snelle tijd waarin wij leven nemen we vaak geen tijd om goed naar ons zelf en de signalen van de engelen te luisteren. Je raakt vervreemd van wie je echt bent en bent alleen nog maar bezig met wat je denkt dat van je verwacht wordt. Het gebeurt zonder dat je het in de gaten hebt. Tot je op een dag voelt… er moet toch meer zijn dat dit?

Een eerste signaal; het gemis

Meestal merk je dat er gevoel van gemis is. Je wilt iets anders in je leven. Je mist de vreugde, de passie en het vertrouwen. En hebt het gevoel dat alles dat je doet weinig of geen zin heeft. Dat je alleen aan het overleven bent. Alsof je je tijd hier op aarde uitzit. Het leven heeft geen grote pieken of dalen en de tijd vliegt voorbij. Dat wat je mist is meestal je ZELF. In alle hectiek ben je ver weg gedreven van wie je werkelijk bent. Het is tijd voor verandering 🙂

De 4 bouwstenen die het fundament vormen voor een gelukkig  leven.

Een huis is net zo stevig als haar fundament. Elk bouwwerk heeft een stevig fundament nodig. Zonder goed fundament kan alles als een kaartenhuis in elkaar storten. Zo is het ook met je leven. Er zijn 4 belangrijke onderdelen die samen het fundament voor een fijn leven vormen. Als al deze bouwstenen aanwezig zijn is er balans van geven en nemen in je leven.

Wat zijn de bouwstenen en hoe passen ze in je leven?

Ik zet ze even op een rijtje voor je:

Onafhankelijk zijn – Als je vertrouwt op jezelf en je eigen talenten en kunnen heb je geen bevestiging van anderen nodig. Je hoeft niet te horen dat je het goed doet want dat weet je al. Om de bevestiging in je zelf te vinden is het nodig dat je:

    • Van je zelf houdt
    • Goed geaard bent. In het aarde chakra huist namelijk het gevoel van veilig, geborgen en tevreden zijn met jezelf.

Voldoening door gebruik van je eigen talenten – Op het moment dat je geen bevestiging meer nodig hebt van anderen is het veel makkelijker om er vol voor te gaan. Daarmee bedoel ik dat je dan (eindelijk) gaat doen wat je graag wilt doen én daardoor ook veel gelukkiger zult zijn. Je gaat luisteren naar je hart en gevoel en de signalen vanuit het universum en de engelen.

Je gaat in je kracht staan en maakt keuzes die bij jou passen.

Voldoende geld hebt om zorgeloos te kunnen leven – Geld is niets meer of minder dan energie. Het is een middel om je doel te bereiken. Zolang geld nog een gebruikelijk ruilmiddel is in onze maatschappij is het noodzakelijk om te hebben. Om zorgeloos te kunnen leven is het nodig om voldoende geld te hebben om je boodschappen te doen, je huur of hypotheek te betalen en af en toe iets leuks te doen. Hoe meer geld je hebt hoe meer je kunt delen. Ook in die zin draagt het bij aan jouw welzijn en geluk.

Je eigen talenten erkennen en gebruiken leidt onherroepelijk tot het weer ervaren van je eigen waarde. Als je werkt is geld een erkenning van jouw waarde. Durf jij bij je werkgever om opslag te vragen? Nee? Waarom niet, ben je niet meer waard? Vind je jezelf niet goed genoeg?

Bijdragen aan de wereld door het delen van je kennis en ervaring – Het is bewezen dat mensen heel gelukkig worden van delen. Het delen van je kennis en ervaring geeft je een goed gevoel over jezelf. Je maakt anderen blij met dat wat je deelt en hun blijdschap maakt jou weer blij. Win – Win dus 🙂 Zo word ik blij van het schrijven van stukjes als deze. Ik hoop dat ik jou hiermee kan helpen met nieuwe inzichten of misschien het opnieuw in herinnering brengen van wat je al wist, maar niet toepast….

Wat is jouw antwoord op deze vragen?

  • Zijn deze vier onderdelen bij jou in balans?
  • Kun je net zo makkelijk ontvangen als geven?
  • Of ben je iemand die altijd maar geeft in de hoop zo erkenning, liefde en aandacht te krijgen?

Hoe beleef jij spiritualiteit in je leven? Je kunt het delen via onderstaand commentaar veld. Ik hoor het graag van je!

Liefs,

Diana


Heb je interesse in begeleiding door mij? En wil je leren hoe je weer op je intuïtie gaat vertrouwen en keuzes gaat maken die bij jou passen? Klik HIER. Of boek meteen je gratis informatie gesprek.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen balans in hun leven te krijgen. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik o.a. door het geven van ontspannende massages en inzichtgevende gesprekken. In mijn praktijk kan je werken aan je innerlijk en uiterlijk. De combinatie van diverse behandelmethodes heeft al veel vrouwen geholpen om weer lekker in hun vel te zitten. Ik zou het fijn vinden als ik ook jou mag helpen om de volgende stap te zetten.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Boek dan nu een informatie gesprek. Het is gratis en ik geef je meteen tips om mee aan de slag te gaan.

, , , , , , , , , , , , , , , ,
Living the happy life
Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?