fbpx

Knarsend en piepend de winter door?

De herfst is nu echt begonnen. De ochtenden zijn vaker mistig en de temperatuur voelt ‘water’ koud aan.

Het vocht in de lucht is voor mensen met spier- en gewrichtsklachten vaak een oorzaak van meer pijn en stijfheid. Waar het in warme en droge periodes nog wel gaat is de de vochtige atmosfeer van de winter vaak al vroeg te voelen in de spieren en gewrichten.De beweging gaat stram en voelt als een knarsende en piepende wagen die maar moeilijk in beweging kan komen of blijven.

In deze periode is het fijn om het lichaam te ondersteunen met de deep blue olie én rub.

Deep blue is een mengsel van: 

  • Wintergreen
  • Camphor
  • Pepermunt
  • Ylang Ylang
  • Helichrysum
  • Blue Tansy
  • Blue Chamomile
  • Osmanthus

Dit mengsel is zo samengesteld dat het pijnklachten en stijfheid van de spieren en gewrichten kan verminderen.

Reactie van een gebruiker:

“De pijn is een stuk minder en ik kan mijn vingers weer soepeler bewegen”

Essentiële oliën bij spier- en gewrichtspijnHoe gebruik je het?

Vermeng de olie met een basisolie breng aan op de pijnlijke gewrichten. Smeer daarna in met de deep blue rub.

Je kunt dit meerdere keren per dag doen.

Aanvullend kun je er over denken om de Life long vitality supplementen te gebruiken in combinatie met de deep blue capsules. Zo ondersteun je je lichaam ook van binnenuit.

Een andere optie is een mengsel van Gember, sinaasappel en marjolein. Dit is een verwarmend mengsel dat kan helpen de doorbloeding van de spieren te stimuleren. Een heerlijk mengsel om in een (voeten) bad te doen. Uiteraard kun je dit mengsel ook direct op je pijnlijke spieren aanbrengen. Dan wel even verdunnen met een basis olie.

Bestel hier je de Athlete’s kit met Deepblue crème, lavendel, pepermunt, onguard, teatree.

Voor meer en persoonlijke informatie kun je me mailen: contact@dianavansandwijk.nl 

Hartelijke groet,
Diana

, , , , , , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?