fbpx

De huid en essentiële oliën

Weet je dat je huid het grootste orgaan van het lichaam is?

 “Alles wat je op je huid smeert moet je ook kunnen eten”

En in feite is het zo dat alles dat je op je huid smeert rechtstreeks en ook nog eens heel snel IN je lichaam terecht komt! De huid heeft vele functies. Je huid beschermt je tegen schadelijke invloeden uit je omgeving. Je huid is als het ware de verpakking die de inhoud beschermt. Je huid:

  • reguleert je temperatuur
  • zorgt voor het afvoeren van afvalstoffen
  • houdt vocht vast en beschermt je daardoor tegen uitdroging
  • Beschermt je door bv pijnprikkels te geven bij vallen of verbranden
  • en nog veel meer.

handmassage Als je goed naar je huid kijkt kun je ook zien wat er in je zelf gebeurt:

  • Blozen bij verlegenheid
  • Rood kleuren bij inspanning
  • Bleek worden bij angst of pijn
  • Eczeem kan een emotionele, onderliggende oorzaak hebben
  • En nog meer

Er is een direct verband met de conditie van je huid en jouw algehele conditie 🙂 En daarom is het zo belangrijk dat je bewust omgaat met wat je op je huid smeert en in je mond stopt… Een leuk testje dat laat zien hoe snel de huid opneemt wat je er op smeert is het volgende: Neem een essentiële olie, bv pepermunt, en smeer een druppel op je grote teen. Binnen ca 30 minuten proef en ruik je de pepermunt via je adem! Probeer maar uit en laat me weten hoe je het hebt ervaren 🙂

Ps Kan je nagaan hoe effectief het kan zijn als je de juiste olie op de reflexzones gebruikt!

Pps. Wil je het eens komen ervaren? Boek dan een massage!

Hartelijke groet,
Diana

, , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?