fbpx

De huid en essentiële oliën

Weet je dat je huid het grootste orgaan van het lichaam is?

 “Alles wat je op je huid smeert moet je ook kunnen eten”

En in feite is het zo dat alles dat je op je huid smeert rechtstreeks en ook nog eens heel snel IN je lichaam terecht komt! De huid heeft vele functies. Je huid beschermt je tegen schadelijke invloeden uit je omgeving. Je huid is als het ware de verpakking die de inhoud beschermt. Je huid:

  • reguleert je temperatuur
  • zorgt voor het afvoeren van afvalstoffen
  • houdt vocht vast en beschermt je daardoor tegen uitdroging
  • Beschermt je door bv pijnprikkels te geven bij vallen of verbranden
  • en nog veel meer.

handmassage Als je goed naar je huid kijkt kun je ook zien wat er in je zelf gebeurt:

  • Blozen bij verlegenheid
  • Rood kleuren bij inspanning
  • Bleek worden bij angst of pijn
  • Eczeem kan een emotionele, onderliggende oorzaak hebben
  • En nog meer

Er is een direct verband met de conditie van je huid en jouw algehele conditie 🙂 En daarom is het zo belangrijk dat je bewust omgaat met wat je op je huid smeert en in je mond stopt… Een leuk testje dat laat zien hoe snel de huid opneemt wat je er op smeert is het volgende: Neem een essentiële olie, bv pepermunt, en smeer een druppel op je grote teen. Binnen ca 30 minuten proef en ruik je de pepermunt via je adem! Probeer maar uit en laat me weten hoe je het hebt ervaren 🙂 Ps Kan je nagaan hoe effectief het kan zijn als je de juiste olie op de reflexzones gebruikt! Pps. Wil je het eens komen ervaren? Boek dan een aromatouch behandeling! Hartelijke groet, Diana


Wil je meer weten over hoe je essentiële oliën kunt gebruiken in je dagelijks leven? Download dan het gratis e book Sprankel. Dat doe je hier Wil je direct de oliën kopen? Dat doe je hier. In de agenda vind je de actuele data van informatie bijeenkomsten en webinars. Heb je persoonlijke vragen of onderwerpen die je graag in een webinar behandeld wil zien? Mail me dan info@dianavansandwijk.nl Mijn naam is Diana en in mijn praktijk ‘Heel De Mens’ werk ik al vele jaren met essentiële oliën om de werking van de behandeling te verdiepen en versterken. Essentiële oliën zijn veel meer dan alleen een lekker geurtje en ik hoop met deze website en de webinars zo veel mogelijk mensen te bereiken en delen hoe de oliën kunnen helpen bij het bereiken van een betere gezondheid en gevoel van welzijn.
, , , , ,
Essentiële oliën
Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?