fbpx

Jeugdpuistjes

Rond de 80% van de mensen heeft wel eens jeugdpuistjes (gehad). Ze ontstaan meestal rond het twaalfde jaar en verdwijnen weer rond het twintigste levensjaar.

Meestal vind je de puistjes in het gezicht. Er zijn verschillende oorzaken voor jeugdpuistjes te benoemen.

Hormonen – De grote hormonale veranderingen in de puberteit zorgen voor een overproductie van talg. Hierdoor raken de talgkliertjes verstopt. Ook rond de menstruatie zie je dit.

Voeding – Veel mensen merken dat het eten van bepaalde voeding effect heeft op hun huid en het ontstaan van puistjes. Vooral varkensvlees en chocolade of andere vette voeding wordt hierbij genoemd.

Stress – Stressvolle periodes kunnen de jeugdpuistjes verergeren.jeugdpuistjes

Wat kun je doen?

  • Zorg voor een goede huidverzorging en reiniging met natuurlijke middelen.
  • Gebruik geen make up. Dit sluit de huid af en hierdoor raken de talgklieren nog meer verstopt.
  • Eet gezond. Veel vers fruit en verse groenten.

Huidverzorging

Lavendel en melaleuca zijn essentiële oliën die veel mensen wel in huis hebben.

Maak een mengsel van lavendel en melaleuca en stip hiermee de aangedane plekken aan. De lavendel verzorgt de huid en helpt de huid herstellen. De melaleuca desinfecteert en droogt de puistjes uit.

Je kunt dit mengsel op grotere vlakken aanbrengen en voor langere tijd gebruiken.

LET OP: Gebruik altijd de zuivere kwaliteit oliën met het CPTG® keurmerk!

Als je af en toe een puistje hebt kun je hiervoor de kant en klare mix Correct X gebruiken. Deze crème verzorgt de huid en kan plaatselijk aangebracht worden.

In plaats van zelf een mengsel maken kun je ook de kant en klare huidverzorgingslijn van DoTerra gebruiken. De HD Clear producten van DoTerra helpen om je huid te reinigen en verzorgen op een natuurlijke manier. De HD Clear producten zijn op elkaar afgestemd voor een volledige reiniging en verzorging van de huid.

Foaming Face wash

Facial Lotion

HD Clear

Voor persoonlijk advies kun je me mailen: contact@dianavansandwijk.nl

Liefs,
Diana

, , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?