fbpx

Jeugdpuistjes

, , , ,
Essentiële oliën

Rond de 80% van de mensen heeft wel eens jeugdpuistjes (gehad). Ze ontstaan meestal rond het twaalfde jaar en verdwijnen weer rond het twintigste levensjaar.

Meestal vind je de puistjes in het gezicht. Er zijn verschillende oorzaken voor jeugdpuistjes te benoemen.

Hormonen – De grote hormonale veranderingen in de puberteit zorgen voor een overproductie van talg. Hierdoor raken de talgkliertjes verstopt. Ook rond de menstruatie zie je dit.

Voeding – Veel mensen merken dat het eten van bepaalde voeding effect heeft op hun huid en het ontstaan van puistjes. Vooral varkensvlees en chocolade of andere vette voeding wordt hierbij genoemd.

Stress – Stressvolle periodes kunnen de jeugdpuistjes verergeren.jeugdpuistjes

Wat kun je doen?

  • Zorg voor een goede huidverzorging en reiniging met natuurlijke middelen.
  • Gebruik geen make up. Dit sluit de huid af en hierdoor raken de talgklieren nog meer verstopt.
  • Eet gezond. Veel vers fruit en verse groenten.

Huidverzorging

Lavendel en melaleuca zijn essentiële oliën die veel mensen wel in huis hebben.

Maak een mengsel van lavendel en melaleuca en stip hiermee de aangedane plekken aan. De lavendel verzorgt de huid en helpt de huid herstellen. De melaleuca desinfecteert en droogt de puistjes uit.

Je kunt dit mengsel op grotere vlakken aanbrengen en voor langere tijd gebruiken.

LET OP: Gebruik altijd de zuivere kwaliteit oliën met het CPTG® keurmerk!

Als je af en toe een puistje hebt kun je hiervoor de kant en klare mix Correct X gebruiken. Deze crème verzorgt de huid en kan plaatselijk aangebracht worden.

In plaats van zelf een mengsel maken kun je ook de kant en klare huidverzorgingslijn van DoTerra gebruiken. De HD Clear producten van DoTerra helpen om je huid te reinigen en verzorgen op een natuurlijke manier. De HD Clear producten zijn op elkaar afgestemd voor een volledige reiniging en verzorging van de huid.

Foaming Face wash

Facial Lotion

HD Clear

Voor persoonlijk advies kun je me mailen: info@dianavansandwijk.nl

Wil jij weten wat je nog meer kunt doen om je gezondheid te ondersteunen met oliën en natuurlijke producten?

In mijn blogs geef ik informatie over uiteenlopende onderwerpen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail me dan voor meer informatie: info@dianavansandwijk.nl

Het beste resultaat krijg je alleen met de beste oliën… en die kun je kopen via deze pagina.

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Ik help je graag op weg dus: mail me! info@dianavansandwijk.nl Je krijgt altijd antwoord!

Wil je in 2017 serieus werk gaan maken van je toekomst? Wil je (extra) inkomen verdienen door mensen te helpen hun gezondheid en gevoel van welzijn te ondersteunen?

Mail me: info@dianavansandwijk.nl of kijk  hier even naar de mogelijkheden


Wil je meer weten over hoe je essentiële oliën kunt gebruiken in je dagelijks leven? Download dan het gratis e book Sprankel. Dat doe je hier

Wil je direct de oliën kopen? Dat doe je hier.Diana Tins-van Sandwijk

In de agenda vind je de actuele data van informatie bijeenkomsten en webinars. Heb je persoonlijke vragen of onderwerpen die je graag in een webinar behandeld wil zien? Mail me dan info@dianavansandwijk.nl

Mijn naam is Diana en in mijn praktijk ‘Heel De Mens’ werk ik al vele jaren met essentiële oliën om de werking van de behandeling te verdiepen en versterken. Essentiële oliën zijn veel meer dan alleen een lekker geurtje en ik hoop met deze website en de webinars zo veel mogelijk mensen te bereiken en delen hoe de oliën kunnen helpen bij het bereiken van een betere gezondheid en gevoel van welzijn.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?