fbpx

Kalknagels

Deze week kreeg ik een vraag over kalknagels. Je kent het vast wel want er zijn veel mensen die hier last van hebben!

Kalknagels worden veroorzaakt door schimmels en geeft de nagel een niet zo fijn uiterlijk….

De schimmel die een kalknagel veroorzaakt komt voornamelijk voor in vochtige ruimtes zoals zwembaden, sauna’s en dergelijke. Hoewel het besmettelijk is hoeft het niet bij iedereen tot een infectie te leiden.

Vaak is er sprake van een verminderde Kalknagel of schimmelnagelweerstand of beschadigde nagels. Dit maakt het makkelijker voor de schimmel om de nagel en/of huid binnen te dringen.

Je kunt kalknagels herkennen door verkleuring van de nagels. Ze worden geel, bruin of groen en in in een later stadium is de nagel dik en brokkelig.

Wat kun je doen tegen kalknagels? Een paar tips:

  • Aanpakken van binnenuit. Een schimmel voedt zich met suikers. Vermijden van (toegevoegde) suikers kan dus helpen.
  • Gezonde en verse voeding om de spijsvertering te ondersteunen.
  • Breng dagelijks 2x een druppel oregano olie aan op de aangedane nagel. Dit kan helpen om de nagel weer in tip top conditie te brengen.  Oregano is een hete olie, dus smeer het alleen op de nagel. Bij aanbrengen op de huid is verdunnen met een basis olie noodzakelijk.

Heb je een schimmelnagel? Zorg dan voor een goede hygiëne. Het is besmettelijk en vooral in openbare, vochtige ruimtes zoals zwembaden e.d. verspreid het zich makkelijk.

Vind je deze informatie nuttig? Heb je meer vragen? Laat het me weten 🙂

Liefs,
Diana

, , , , , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?