fbpx

In de lappenmand….

De afgelopen weken heb ik, net als half Nederland, in de lappenmand doorgebracht….

Net toen ik dacht dat ik aardig door de griep epidemie heen rolde sloeg het toe. Het begon met een beetje keelpijn en een klein rood plekje in mijn nek.

De keelpijn werd erger, het plekje ook en de algehele misere nam toe.

Tijd voor actie!

Om de weerstand een oppepper te geven ben ik direct gestart met de lifelong vitality supplementen.

Voor de keelpijn was het eenvoudig. Ik ben meteen begonnen met heerlijke thee met honing, gember en citroen. Daarnaast heb ik mijn nek steeds ingesmeerd met onguard vermengd met een basis crème. ‘s Avonds lekker smeren met Breathe tegen het hoesten en voor een goede nachtrust.Thee met gember, honing en citroen

Het plekje was lastiger. De dokter dacht eerst aan een schimmel dus ik greep naar de oregano. Bekend om de schimmel dodende werking. Helaas gebeurde er niet veel. Behalve dan dat mijn hele lijf onder de rode plekjes kwam te zitten en de plek in mijn nek steeds groter werd.

Terug naar de huisarts. die haalde er een andere arts bij en het bleek geen schimmel, maar een huiduitslag Pityriasis rosea….
Pityriasis rosea is een onschuldige huidaandoening, die vanzelf weer overgaat binnen enkele weken. Verspreid over het lichaam, vooral op de romp, ontstaan rozerode schilferende plekjes, die licht kunnen jeuken.

Deze uitslag kan ontstaan bij een verlaagde weerstand en als er een virus in het lichaam zit. Aan de uitslag is niet veel te doen behalve de rit uitzitten. Toch ben ik begonnen met de plekjes insmeren met basis crème en lavendel. De plekjes werden snel ‘rustiger’. Van felrood werden ze vrij snel licht roze. Nu zijn ze bijna weg.

De grote plek raakte ook nog ontstoken. En is wat langzamer aan het genezen, maar ook deze smeer ik naast de anti biotica zalf die ik heb gekregen, in met de lavendel crème. Het helpt tegen de jeuk en de huid herstelt iets sneller.

Ook ben ik met de reiniging van de darmen gestart door de pre en pro biotica te gebruiken.

Al met al heb ik me een dag of 3 echt miserabel en beroerd gevoeld. Ik heb het dus aardig onder controle kunnen houden. Alleen die plekjes he… die zijn nog niet helemaal weg, maar dankzij de lavendel heb ik er geen last van en zie ik ze met de dag minder worden.

Liefs,
Diana

, , , , , , , , , , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?