fbpx

In de lappenmand….

, , , , , , , , , , , , , , ,
Essentiële oliën

De afgelopen weken heb ik, net als half Nederland, in de lappenmand doorgebracht….

Net toen ik dacht dat ik aardig door de griep epidemie heen rolde sloeg het toe. Het begon met een beetje keelpijn en een klein rood plekje in mijn nek.

De keelpijn werd erger, het plekje ook en de algehele misere nam toe.

Tijd voor actie!

Om de weerstand een oppepper te geven ben ik direct gestart met de lifelong vitality supplementen.

Voor de keelpijn was het eenvoudig. Ik ben meteen begonnen met heerlijke thee met honing, gember en citroen. Daarnaast heb ik mijn nek steeds ingesmeerd met onguard vermengd met een basis crème. ‘s Avonds lekker smeren met Breathe tegen het hoesten en voor een goede nachtrust.Thee met gember, honing en citroen

Het plekje was lastiger. De dokter dacht eerst aan een schimmel dus ik greep naar de oregano. Bekend om de schimmel dodende werking. Helaas gebeurde er niet veel. Behalve dan dat mijn hele lijf onder de rode plekjes kwam te zitten en de plek in mijn nek steeds groter werd.

Terug naar de huisarts. die haalde er een andere arts bij en het bleek geen schimmel, maar een huiduitslag Pityriasis rosea….
Pityriasis rosea is een onschuldige huidaandoening, die vanzelf weer overgaat binnen enkele weken. Verspreid over het lichaam, vooral op de romp, ontstaan rozerode schilferende plekjes, die licht kunnen jeuken.

Deze uitslag kan ontstaan bij een verlaagde weerstand en als er een virus in het lichaam zit. Aan de uitslag is niet veel te doen behalve de rit uitzitten. Toch ben ik begonnen met de plekjes insmeren met basis crème en lavendel. De plekjes werden snel ‘rustiger’. Van felrood werden ze vrij snel licht roze. Nu zijn ze bijna weg.

De grote plek raakte ook nog ontstoken. En is wat langzamer aan het genezen, maar ook deze smeer ik naast de anti biotica zalf die ik heb gekregen, in met de lavendel crème. Het helpt tegen de jeuk en de huid herstelt iets sneller.

Ook ben ik met de reiniging van de darmen gestart door de pre en pro biotica te gebruiken.

Al met al heb ik me een dag of 3 echt miserabel en beroerd gevoeld. Ik heb het dus aardig onder controle kunnen houden. Alleen die plekjes he… die zijn nog niet helemaal weg, maar dankzij de lavendel heb ik er geen last van en zie ik ze met de dag minder worden.

Wil jij weten wat je kunt doen om je gezondheid te ondersteunen met oliën en natuurlijke producten?

15 maart is er weer een gezellige informatie avond ? We gaan deze avond de 10 oliën die je echt in huis ‘moet’ hebben behandelen, uitproberen en ruiken met extra aandacht voor de oliën die kunnen helpen tegen verkoudheid en griep.

Het beste resultaat krijg je alleen met de beste oliën… en die kun je kopen via deze pagina.

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Ik help je graag op weg dus: mail me! info@dianavansandwijk.nl Je krijgt altijd antwoord!

Wil je in 2017 serieus werk gaan maken van je toekomst? Wil je (extra) inkomen verdienen door mensen te helpen hun gezondheid en gevoel van welzijn te ondersteunen?

Mail me: info@dianavansandwijk.nl of kijk  hier even naar de mogelijkheden


Wil je meer weten over hoe je essentiële oliën kunt gebruiken in je dagelijks leven? Download dan het gratis e book Sprankel. Dat doe je hier

Wil je direct de oliën kopen? Dat doe je hier.Diana Tins-van Sandwijk

In de agenda vind je de actuele data van informatie bijeenkomsten en webinars. Heb je persoonlijke vragen of onderwerpen die je graag in een webinar behandeld wil zien? Mail me dan info@dianavansandwijk.nl

Mijn naam is Diana en in mijn praktijk ‘Heel De Mens’ werk ik al vele jaren met essentiële oliën om de werking van de behandeling te verdiepen en versterken. Essentiële oliën zijn veel meer dan alleen een lekker geurtje en ik hoop met deze website en de webinars zo veel mogelijk mensen te bereiken en delen hoe de oliën kunnen helpen bij het bereiken van een betere gezondheid en gevoel van welzijn.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?