fbpx

Natuurlijke pijnstiller

, , , , , , , ,
Essentiële oliën

Het is al weer een tijdje geleden dat je van me hoorde en dat heeft een reden. Ik zal heel even in het kort vertellen wat die reden was. De afgelopen periode was er (weer) één van veel te veel doktersbezoeken, wachtkamers in ziekenhuizen en spoed eisende hulp posten en uiteindelijk ziekenhuis opnames en operatieve ingrepen.

Het moge duidelijk zijn dat het geen fijne tijd was. Gelukkig is nu alles weer wat rustiger en is het herstel in getreden.

In deze periode hebben wij als gezin de oliën nog meer leren waarderen. Ik hoop dat je nooit de pijn van een galsteen aanval hebt hoeven meemaken. Maar… mocht je deze aanvallen ervaren of er ooit mee te maken krijgen kan ik je vertellen dat wij heel goede ervaringen hebben met lavendelolie!

In de periode van heftige aanvallen en nog niet geopereerd mogen worden ivm een longembolie niet lang daarvoor heeft mijn dochter heel veel baat gehad van deze olie. Elke avond smeerde ik haar in met LAVENDEL olie en ze merkte vrijwel direct dat de pijn verminderde en ook de spanning in haar lichaam verminderde. De keren dat ze er ook misselijk bij was (vaak…) smeerden we ook met ZENGEST.

Ondanks dat ik al heel wat jaartjes met essentiële olie werk werd ik blij verrast door de bijna directe pijnstillende werking van de lavendel. Als pijnstiller had ik deze olie nl nog niet eerder gebruikt… Zo zie je maar; elke dag opnieuw leer je weer en meer over deze mooie hulpbronnen uit de natuur 🙂

Hier lees je er meer over

Deze ervaring heeft mij weer extra gemotiveerd om mijn kennis en ervaringen met de essentiële oliën te delen. Daarom start ik weer met de gratis informatie avonden over het gebruik en toepassingen van essentiële oliën in je dagelijks leven.

Deze avond draait om plezier, ervaren en kennis vergaren 🙂 En je kunt uiteraard ook een avond bij jou thuis boeken als je dat fijn vindt.

KLIK HIER om je aan te melden.


Mijn naam is Diana en ik maak in mijn werk en voor mijn gezin gebruik van essentiële oliën om onze gezondheid te ondersteunen. Graag help ik jou om je medicijnkastje op te schonen en alle chemische producten te vervangen voor natuurlijke producten.

Voor meer informatie mail je: info@dianavansandwijk.nl Je ontvangt binnen 2 werkdagen reactie op je vraag.  Of like mijn facebookpagina

Wil je liever meteen een persoonlijk advies ontvangen? KLIK HIER  dan maken we snel een afspraak.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?