fbpx

Natuurlijke pijnstiller

Het is al weer een tijdje geleden dat je van me hoorde en dat heeft een reden. Ik zal heel even in het kort vertellen wat die reden was. De afgelopen periode was er (weer) één van veel te veel doktersbezoeken, wachtkamers in ziekenhuizen en spoed eisende hulp posten en uiteindelijk ziekenhuis opnames en operatieve ingrepen.

Het moge duidelijk zijn dat het geen fijne tijd was. Gelukkig is nu alles weer wat rustiger en is het herstel in getreden.

In deze periode hebben wij als gezin de oliën nog meer leren waarderen. Ik hoop dat je nooit de pijn van een galsteen aanval hebt hoeven meemaken. Maar… mocht je deze aanvallen ervaren of er ooit mee te maken krijgen kan ik je vertellen dat wij heel goede ervaringen hebben met lavendelolie!

In de periode van heftige aanvallen en nog niet geopereerd mogen worden ivm een longembolie niet lang daarvoor heeft mijn dochter heel veel baat gehad van deze olie. Elke avond smeerde ik haar in met LAVENDEL olie en ze merkte vrijwel direct dat de pijn verminderde en ook de spanning in haar lichaam verminderde. De keren dat ze er ook misselijk bij was (vaak…) smeerden we ook met ZENGEST.

Ondanks dat ik al heel wat jaartjes met essentiële olie werk werd ik blij verrast door de bijna directe pijnstillende werking van de lavendel. Als pijnstiller had ik deze olie nl nog niet eerder gebruikt… Zo zie je maar; elke dag opnieuw leer je weer en meer over deze mooie hulpbronnen uit de natuur 🙂

Hier lees je er meer over

Deze ervaring heeft mij weer extra gemotiveerd om mijn kennis en ervaringen met de essentiële oliën te delen. Daarom start ik weer met de gratis informatie avonden over het gebruik en toepassingen van essentiële oliën in je dagelijks leven.

Deze avond draait om plezier, ervaren en kennis vergaren 🙂 En je kunt uiteraard ook een avond bij jou thuis boeken als je dat fijn vindt.

Liefs,

Diana

, , , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?