fbpx

Geef je over, er is niets mooiers

“Geef je over, er is niets mooiers”

Plantenboodschap van Patchouli.

patchouli, vakantie in een flesje

 

 

 

 

 

 

 

Deze olie helpt mensen die de neiging hebben zichzelf voorbij te lopen. Helpt AARDEN en contact te houden met je zelf.

Een heerlijke olie voor drukke vrouwen die het gevoel hebben geen tijd voor zichzelf te kunnen nemen. Misschien is dat ook de reden dat parfums met Patchouli zo geliefd zijn?

Patchouli brengt letterlijk een zucht van verlichting. Het helpt je om de dagelijkse beslommeringen van je af te laten glijden en te landen in het hier en nu. Een minivakantie in een flesje.

Patchouli helpt je herinneren dat je NU leeft en dat je je mag overgeven aan het moment. Alle stress en het gevoel dat je van alles moet is van buiten opgelegd. Patchouli helpt je weer voelen dat je niets moet en van alles mag.

Het is een fijne olie om bij je te dragen. Een druppel op je kleding, zodat je de hele dag de subtiele geur om je heen hebt. Veel mensen ervaren het als een beschermende laag.

Voor ik een afspraak heb verdamp ik deze olie even in de praktijkruimte, ca 1 uur voor de afspraak, bij binnenkomst ervaart de cliënt dan direct het gevoel van ontspanning.

Wanneer gebruik je Patchouli:

  • Als je heel erg ‘in je hoofd’ zit en je gedachten maar door blijven malen.
  • Voor je naar je werk gaat
  • Bij meditatie
  • Als je de zenuwen door je keel voelt gieren en je het gevoel hebt dat je het niet meer aan kunt

Hoe gebruik je het:

  • In de diffuser. In de ruimte waar je een lastig gesprek of vergadering hebt. Of in de huiskamer als je even snel wilt ontspannen.
  • Een druppel achter je oren en binnenkant van je polsen. Of op je kleding.

Patchouli is een olie die heel goed gecombineerd kan worden met andere oliën. Als je de geur te specifiek vindt is een combi met citroen olie een goede optie. Citroen olie maakt de geur  ‘lichter’ en heeft een opwekkende olie. In eerste instantie zal je de citroen meer ruiken en later zal de aardende geur van Patchouli meer aanwezig zijn.

Je persoonlijke voorkeur is hierbij maatgevend

Succes en laat je me weten wat de olie voor jou betekent?

Hartelijke groet,
Diana

, , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?