fbpx

Geef je over, er is niets mooiers

, , , , , , ,
Essentiële oliën

“Geef je over, er is niets mooiers”

Plantenboodschap van Patchouli.

patchouli, vakantie in een flesje

 

 

 

 

 

 

 

Deze olie helpt mensen die de neiging hebben zichzelf voorbij te lopen. Helpt AARDEN en contact te houden met je zelf.

Een heerlijke olie voor drukke vrouwen die het gevoel hebben geen tijd voor zichzelf te kunnen nemen. Misschien is dat ook de reden dat parfums met Patchouli zo geliefd zijn?

Patchouli brengt letterlijk een zucht van verlichting. Het helpt je om de dagelijkse beslommeringen van je af te laten glijden en te landen in het hier en nu. Een minivakantie in een flesje.

Patchouli helpt je herinneren dat je NU leeft en dat je je mag overgeven aan het moment. Alle stress en het gevoel dat je van alles moet is van buiten opgelegd. Patchouli helpt je weer voelen dat je niets moet en van alles mag.

Het is een fijne olie om bij je te dragen. Een druppel op je kleding, zodat je de hele dag de subtiele geur om je heen hebt. Veel mensen ervaren het als een beschermende laag.Aarden

Voor ik een afspraak heb verdamp ik deze olie even in de praktijkruimte, ca 1 uur voor de afspraak, bij binnenkomst ervaart de cliënt dan direct het gevoel van ontspanning.

Wanneer gebruik je Patchouli:

  • Als je heel erg ‘in je hoofd’ zit en je gedachten maar door blijven malen.
  • Voor je naar je werk gaat
  • Bij meditatie
  • Als je de zenuwen door je keel voelt gieren en je het gevoel hebt dat je het niet meer aan kunt

Hoe gebruik je het:

  • In de diffuser. In de ruimte waar je een lastig gesprek of vergadering hebt. Of in de huiskamer als je even snel wilt ontspannen.
  • Een druppel achter je oren en binnenkant van je polsen. Of op je kleding.

Patchouli is een olie die heel goed gecombineerd kan worden met andere oliën. Als je de geur te specifiek vindt is een combi met citroen olie een goede optie. Citroen olie maakt de geur  ‘lichter’ en heeft een opwekkende olie. In eerste instantie zal je de citroen meer ruiken en later zal de aardende geur van Patchouli meer aanwezig zijn.

Je persoonlijke voorkeur is hierbij maatgevend

Succes en laat je me weten wat de olie voor jou betekent?


In mijn praktijk “Heel De Mens” gebruik ik essentiële oliën ter ondersteuning bij de behandelingen en coachingstrajecten. Alleen de puurste en zuiverste oliën komen hiervoor in aanmerking.  In mijn praktijk gebruik ik daarom alleen de meest pure oliën die op dit moment te krijgen zijn.

Als je meer wil weten over de oliën is het gratis e book Sprankel een goede start. [activecampaign form=1]

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?