fbpx

Reflexzonemassage

Heb Je Al Van Alles Geprobeerd Zonder Voldoende Resultaat. En Wil Je Nu Eindelijk Van Je Klachten Af?

Heb jij:

  • Stress gerelateerde klachten
  • Hoofdpijn of zelfs migraine
  • Maag-, darmklachten
  • Rugpijn
  • Slaapproblemen
  • PMS klachten
  • Angst en/of depressieve gevoelens
  • Andere klachten

Reflexzonemassage stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam

Chinflex handmassage

Iedereen heeft wel eens last van fysieke of mentale klachten. Het wordt pas een probleem als je klachten bepalen wat je wel of niet kunt doen op een dag.

Is je vertelt dat je “er maar mee moet leren leven” Word je moedeloos van de gedachte dat je je klachten blijkbaar als bij jou horend moet zien en accepteren?

In veel gevallen kan reflexzonemassage verlichting bieden. Als je voor het eerst komt kies je voor intake plus eerste reflexzonemassage ivm de extra tijd die nodig is.

Wat anderen zeggen

Ik ben bij Diana geweest met de klacht van langdurig brandend maagzuur. Diana heeft de. Voetreflex met de juiste olie toegepast en ik ben nu zonder klachten. Werkelijk fantastisch! Aan te raden.

Karin van der Waals

Diana straalt een heel fijne rust en positiviteit uit, waardoor je weer even back to basic komt. Ik kom al langere tijd bij haar, eerst voor voetreflextherapie en nu voor een ‘onderhoudsdosering’ ontspanningsmassage van hoofd en rug. De aromatherapie-olietjes werken nog lekker de hele dag door! Het is echt een cadeautje voor jezelf. Kortom: een aanrader voor iedereen die rust en positiviteit zoekt! 🙂

Astra Kok

Lichaam En Geest Zijn Eén En Niet Los Van Elkaar Te Zien

Reflexzonemassage is een eeuwenoude natuurgerichte geneeswijze die het zelf genezend vermogen van het lichaam stimuleert. Wat de meeste mensen niet beseffen is dat het ook op het mentale gebied heling in gang zet.

Met reflexzonemassage heb je een totaal behandeling van lichaam en geest tot je beschikking.

In mijn praktijk behandel ik volgens de Chinflex® methode. Dit is een combinatie van Westerse en Oosterse technieken. Hierdoor ontstaat een diepe helende werking.

Je begint met een startkuur die bestaat uit:

  • Intake en eerste behandeling
  • 5 wekelijkse behandelingen

5 behandelingen omdat je dan goed kunt ervaren of en wat er in je zelf gebeurt. Als er dan nog niets verandert is aan de klachten de je hebt dan is reflexzonemassage niet hetgeen dat jou gaat helpen. (Heb ik nog niet meegemaakt, maar om aan te geven dat ik je niet oeverloos laat komen terwijl er niets veranderd)

Afhankelijk van het resultaat volgen nog enkele behandelingen. Meestal in totaal maximaal 10 behandelingen. Daarna kun je er voor kiezen om door te gaan met de behandelingen, maar dan is het preventief en ter ontspanning.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?