fbpx

Roomse Kamille; mijn favoriete top 3 toepassingen

, , , , , , , ,
Essentiële oliën

Roomse Kamille is een fijne, zachte essentiële olie die je voor veel dingen kunt gebruiken. Bij veel mensen is de Kamille bekend door de thee. Ik weet nog goed dat ik bij een forse keelpijn het advies kreeg om te gorgelen met Kamille 🙂 Ik vond de smaak vreselijk, maar het hielp wel om de pijn te verzachten.

Sinds die tijd heb ik veel bijgeleerd en nu is het één van mijn favoriete oliën bij spanning én pijnklachten. Door de zachtheid van de olie is ze ook heel geschikt voor huidverzorging en gebruik bij kleine kinderen.

Mijn favoriete top 3 toepassingen van Roomse Kamille

Spanningsklachten – In tijden van stress en drukte. Als je spieren vast zitten en pijnlijk zijn gebruik ik de Roomse Kamille. Deze essentiële olie heeft een sterk ontkrampende werking en kan je helpen om fysiek en mentaal te ontspannen.

In een (voeten)bad: Een mengsel van Roomse Kamille, Marjolein, Gember en Sinaasappel. Dit is wat mij betreft de ultieme ontspanningsmix bij vastzittende spieren of een beginnende verkoudheid. Dit mengsel verwarmt, stimuleert de doorbloeding van de spieren en kan emoties verzachten.

Huidverzorging – Bij huiduitslag kan Roomse Kamille de huid weer tot rust brengen en pijn verminderen. Omdat Roomse Kamille zo’n zachte olie is kun je deze ook inzetten bij luieruitslag.

Doe een druppel Roomse Kamille in een neutrale bodylotion en smeer daarmee de aangedane plek in. Dit verzacht de pijn en helpt de huid herstellen. Je kunt hier ook nog lavendel aan toe voegen.

Emotioneel – Als je dag stressvol verloopt en je voelt je geïrriteerd en boos kan Roomse Kamille in de diffuser je helpen om je snel rustiger te voelen. Dit is ook fijn om te doen voor je gaat slapen.

Enkele druppels in de diffuser voor een ontspannen sfeer in je (werk) omgeving. Smeer je voeten in met een paar druppels Roomse Kamille om lekker te ontspannen en makkelijker in slaap te vallen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer toepassingen en combinaties mogelijk 🙂 Dat is het mooie van essentiële oliën. Er is altijd een olie of combinatie van oliën die jou kan helpen. Daarom nodig ik je uit om vooral je vragen te stellen. Je kunt me altijd bereiken via mail of fb messenger voor vragen of onderwerpen die je graag behandelt wil zien.

Liefs,

Diana


Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren met essentiële oliën.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

 Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Wil je essentiële olie kopen? Stuur me een mail dan kijken we samen welke oliën bij jou passen. Mail contact

Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail info@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Je vindt de data op deze site en op mijn facebookpagina. In de zomermaanden – mei tot en met september –  werk ik alleen op afspraak. Een afspraak kun je maken via het formulier op de site. In oktober starten de gratis informatie avonden weer. Hier vind je de actuele data en workshops.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op.

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?