fbpx

Als slapen een probleem is…

, , , , , , ,
Essentiële oliën

Veel mensen hebben problemen met slapen. Niet goed in slaap kunnen komen, of niet door slapen, maar een aantal keren wakker worden in de nacht. Wel snel in slaap komen, maar veel wakker worden en dan niet meer kunnen slapen. Er zijn heel veel variaties op en evenzovele verhalen….

Afgelopen week werd ik benaderd door jonge ouders die op zoek waren naar een oplossing voor hun kleine kindje dat niet langer dan 2 uur aaneengesloten sliep. Je kan je voorstellen dat dat een wissel trekt op de ouders én het kindje.

De vraag was: “Zijn er oliën die kunnen helpen om het slapen wat meer te reguleren, zodat ons kindje en wij wat meer rust krijgen?”

En ja die zijn er.. 🙂 We zijn samen gaan kijken naar wat de oorzaak zou kunnen zijn. Naar aanleiding daarvan zijn we gestart met een olie die helpt om te aarden en meer bij jezelf te blijven.

We zijn gestart met Vetiver onder de voetjes voor het slapen gaan. En voor het naar bed gaan even laten ruiken aan de combinatie van lavendel en cederhout. De reactie hierop was goed. Het kindje ging nu rustig naar bed en eenmaal in bed ging het slapen ook beter. De tweede nacht zelfs helemaal doorgeslapen!

Ook de ouders kregen een olie om bij zichzelf toe te passen; nl Balance voor onder de voeten. Dit om bij hen zelf ook de rust terug te brengen.

Vooralsnog gaat het goed en zit er een stijgende lijn in het aantal uren dat het kindje aaneengesloten slaapt in de nacht. We zijn er nog niet, maar er is al een verschil gemaakt en dat is fijn.

Herken jij dit?

Heb jij ook een kindje dat het lastig vind om (alleen) te slapen? Of is slapen voor jou zelf een terugkerend probleem? Aarzel dan niet om even contact op te nemen! Misschien kunnen de oliën voor jou ook helpen om meer rust te krijgen.  Ik nodig ik je van harte uit om contact op te nemen contact@dianavansandwijk.nl Ik help je graag op weg.Als slapen lastig is

Andere tips zijn o.a.:

  • Zorg voor een prikkelvrije periode voor het slapen gaan. Geen drukke spelletjes of spannende tv.
  • Een vast ritueel kan helpen om het lichaam alvast voor te bereiden op de rust die komen gaat.
  • Een frisse slaapkamer.
  • Een goed matras.
  • Maak van de slaapkamer een ruimte waar rust en een fijne sfeer is.
  • Geen tv, telefoon of computer aan in de slaapkamer.

Veel succes! en slaap lekker 🙂

Liefs,
Diana

Voor kinderen vanaf 6 jaar kun je ook de speciaal samengestelde slaapolie van Hopmann inzetten. Deze olie bevat speciaal geselecteerde oliën die kunnen helpen om in- en doorslapen te verbeteren.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier. Lees hier over coaching en hier over de  verschillende massages die ik geef.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

 Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl
Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?