fbpx

Als slapen een probleem is…

, , , , , , ,
Essentiële oliën

Veel mensen hebben problemen met slapen. Niet goed in slaap kunnen komen, of niet door slapen, maar een aantal keren wakker worden in de nacht. Wel snel in slaap komen, maar veel wakker worden en dan niet meer kunnen slapen. Er zijn heel veel variaties op en evenzovele verhalen….

Afgelopen week werd ik benaderd door jonge ouders die op zoek waren naar een oplossing voor hun kleine kindje dat niet langer dan 2 uur aaneengesloten sliep. Je kan je voorstellen dat dat een wissel trekt op de ouders én het kindje.

De vraag was: “Zijn er oliën die kunnen helpen om het slapen wat meer te reguleren, zodat ons kindje en wij wat meer rust krijgen?”

En ja die zijn er.. 🙂 We zijn samen gaan kijken naar wat de oorzaak zou kunnen zijn. Naar aanleiding daarvan zijn we gestart met een olie die helpt om te aarden en meer bij jezelf te blijven.

We zijn gestart met Vetiver onder de voetjes voor het slapen gaan. En voor het naar bed gaan even laten ruiken aan de combinatie van lavendel en cederhout. De reactie hierop was goed. Het kindje ging nu rustig naar bed en eenmaal in bed ging het slapen ook beter. De tweede nacht zelfs helemaal doorgeslapen!

Ook de ouders kregen een olie om bij zichzelf toe te passen; nl Balance voor onder de voeten. Dit om bij hen zelf ook de rust terug te brengen.

Vooralsnog gaat het goed en zit er een stijgende lijn in het aantal uren dat het kindje aaneengesloten slaapt in de nacht. We zijn er nog niet, maar er is al een verschil gemaakt en dat is fijn.

Herken jij dit?

Heb jij ook een kindje dat het lastig vind om (alleen) te slapen? Of is slapen voor jou zelf een terugkerend probleem? Aarzel dan niet om even contact op te nemen! Misschien kunnen de oliën voor jou ook helpen om meer rust te krijgen.  Ik nodig ik je van harte uit om contact op te nemen info@dianavansandwijk.nl Ik help je graag op weg.Als slapen lastig is

Andere tips zijn o.a.:

  • Zorg voor een prikkelvrije periode voor het slapen gaan. Geen drukke spelletjes of spannende tv.
  • Een vast ritueel kan helpen om het lichaam alvast voor te bereiden op de rust die komen gaat.
  • Een frisse slaapkamer.
  • Een goed matras.
  • Maak van de slaapkamer een ruimte waar rust en een fijne sfeer is.
  • Geen tv, telefoon of computer aan in de slaapkamer.

15 maart is er weer een gezellige informatie avond ? We gaan deze avond de 10 oliën die je echt in huis ‘moet’ hebben behandelen, uitproberen en ruiken met extra aandacht voor de oliën die kunnen helpen tegen verkoudheid en griep.

Het beste resultaat krijg je alleen met de beste oliën… en die kun je kopen via deze pagina.

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Ik help je graag op weg dus: mail me! info@dianavansandwijk.nl Je krijgt altijd antwoord!

Wil je in 2017 serieus werk gaan maken van je toekomst? Wil je (extra) inkomen verdienen door mensen te helpen hun gezondheid en gevoel van welzijn te ondersteunen?

Mail me: info@dianavansandwijk.nl of kijk  hier even naar de mogelijkheden


Wil je meer weten over hoe je essentiële oliën kunt gebruiken in je dagelijks leven? Download dan het gratis e book Sprankel. Dat doe je hier

Wil je direct de oliën kopen? Dat doe je hier.Diana Tins-van Sandwijk

In de agenda vind je de actuele data van informatie bijeenkomsten en webinars. Heb je persoonlijke vragen of onderwerpen die je graag in een webinar behandeld wil zien? Mail me dan info@dianavansandwijk.nl

Mijn naam is Diana en in mijn praktijk ‘Heel De Mens’ werk ik al vele jaren met essentiële oliën om de werking van de behandeling te verdiepen en versterken. Essentiële oliën zijn veel meer dan alleen een lekker geurtje en ik hoop met deze website en de webinars zo veel mogelijk mensen te bereiken en delen hoe de oliën kunnen helpen bij het bereiken van een betere gezondheid en gevoel van welzijn.

Menu