fbpx

Als slapen een probleem is…

Veel mensen hebben problemen met slapen. Niet goed in slaap kunnen komen, of niet door slapen, maar een aantal keren wakker worden in de nacht. Wel snel in slaap komen, maar veel wakker worden en dan niet meer kunnen slapen. Er zijn heel veel variaties op en evenzovele verhalen….

Afgelopen week werd ik benaderd door jonge ouders die op zoek waren naar een oplossing voor hun kleine kindje dat niet langer dan 2 uur aaneengesloten sliep. Je kan je voorstellen dat dat een wissel trekt op de ouders én het kindje.

De vraag was: “Zijn er oliën die kunnen helpen om het slapen wat meer te reguleren, zodat ons kindje en wij wat meer rust krijgen?”

En ja die zijn er.. 🙂 We zijn samen gaan kijken naar wat de oorzaak zou kunnen zijn. Naar aanleiding daarvan zijn we gestart met een olie die helpt om te aarden en meer bij jezelf te blijven.

We zijn gestart met Vetiver onder de voetjes voor het slapen gaan. En voor het naar bed gaan even laten ruiken aan de combinatie van lavendel en cederhout. De reactie hierop was goed. Het kindje ging nu rustig naar bed en eenmaal in bed ging het slapen ook beter. De tweede nacht zelfs helemaal doorgeslapen!

Ook de ouders kregen een olie om bij zichzelf toe te passen; nl Balance voor onder de voeten. Dit om bij hen zelf ook de rust terug te brengen.

Vooralsnog gaat het goed en zit er een stijgende lijn in het aantal uren dat het kindje aaneengesloten slaapt in de nacht. We zijn er nog niet, maar er is al een verschil gemaakt en dat is fijn.

Herken jij dit?

Heb jij ook een kindje dat het lastig vind om (alleen) te slapen? Of is slapen voor jou zelf een terugkerend probleem? Aarzel dan niet om even contact op te nemen! Misschien kunnen de oliën voor jou ook helpen om meer rust te krijgen.  Ik nodig ik je van harte uit om contact op te nemen contact@dianavansandwijk.nl Ik help je graag op weg.Als slapen lastig is

Andere tips zijn o.a.:

  • Zorg voor een prikkelvrije periode voor het slapen gaan. Geen drukke spelletjes of spannende tv.
  • Een vast ritueel kan helpen om het lichaam alvast voor te bereiden op de rust die komen gaat.
  • Een frisse slaapkamer.
  • Een goed matras.
  • Maak van de slaapkamer een ruimte waar rust en een fijne sfeer is.
  • Geen tv, telefoon of computer aan in de slaapkamer.

Veel succes! en slaap lekker 🙂

Liefs,
Diana

, , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?