fbpx

Veilig en optimaal gebruik essentiële oliën

, , , , , ,
Essentiële oliën

Als je begint met het gebruiken van essentiële oliën kun je nog al wat vragen hebben.

Vandaag ga ik er een aantal voor je beantwoorden 🙂

Wat kan ik allemaal doen met de oliën? Essentiële oliën kun je gebruiken om je gezondheid en gevoel van welzijn te bevorderen. Kort gezegd kunnen de oliën je helpen om beter in je vel te zitten. Elke olie heeft haar eigen (genees)krachtige eigenschappen en die kun je gericht in zetten om je te helpen met fysieke en/of mentale klachten.

masseren met essentiële oliënJe kunt koken met de oliën. Let wel op dat je de olie pas op het laatst toevoegt. Verhitting kan de werking van de olie verminderen. Je gebruikt de olie dan net als je verse kruiden. Zo kun je oregano door je macaroni doen, lavendel of citroen cake maken enz.

En je kunt de olie natuurlijk ook gewoon gebruiken in de diffuser en zo voor een heerlijke geur in je huis zorgen.

Hoe weet ik of mijn olie echt zuiver en puur is? Echte pure olie maakt geen vlekken… ja dat lees je goed. Hoe test je het? Doe een druppel van de olie op een wit stuk papier. Een pure essentiële olie zal geen olie achtige vlek achterlaten op het papier. Een olie die is vermengd met een synthetische toevoegingen zal niet opdrogen, maar een olie laagje achterlaten op het papier. Geef het even tijd, want sommige essentiële oliën hebben een langere droogtijd. Denk bv aan de dikke Vetiver en Sandelhout.

En als je olie van DoTERRA hebt kun je de testresultaten en meer informatie over jouw flesje olie vinden op www.sourcetoyou.com

Hoe gebruik ik de oliën om een optimaal resultaat te krijgen? Je kunt de oliën op verschillende manieren gebruiken. In een massage olie – je brengt de olie direct aan op de plaats waar het nodig is.

In de diffuser – Een diffuser trilt de olie als het ware uit elkaar in hele kleine deeltjes. De olie wordt niet verwarmd zoals in een brander en houd hierdoor haar krachtige werking. Die hele kleine deeltjes adem je in en deze doen hun werk in je lichaam.

In bad – Als je de oliën vermengt met water blijft de olie drijven. Dat wil je niet. Je wil dat de oliën goed vermengd worden met het water zodat je hele lichaam omringd wordt met de olie. Als je de olie in bad of een voetenbad wil gebruiken moet je de olie eerst vermengen met een neutrale badolie, dode zeezout of bv koffiemelk.

Succes en vooral veel plezier bij het gebruiken van je essentiële oliën!

Hartelijke groet,

Diana


Vind je deze informatie nuttig? Heb je meer vragen? Laat het me weten ?

Voor persoonlijk advies kun je me mailen: info@dianavansandwijk.nl

Wil jij weten wat je nog meer kunt doen om je gezondheid te ondersteunen met oliën en natuurlijke producten?

In mijn blogs geef ik informatie over uiteenlopende onderwerpen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail me dan voor meer informatie: info@dianavansandwijk.nl

Het beste resultaat krijg je alleen met de beste oliën… en die kun je kopen via deze pagina.

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Ik help je graag op weg dus: mail me! info@dianavansandwijk.nl Je krijgt altijd antwoord!

Wil je in 2017 serieus werk gaan maken van je toekomst? Wil je (extra) inkomen verdienen door mensen te helpen hun gezondheid en gevoel van welzijn te ondersteunen?

Mail me: info@dianavansandwijk.nl of kijk  hier even naar de mogelijkheden


Wil je meer weten over hoe je essentiële oliën kunt gebruiken in je dagelijks leven? Download dan het gratis e book Sprankel. Dat doe je hier

Wil je direct de oliën kopen? Dat doe je hier.Diana Tins-van Sandwijk

In de agenda vind je de actuele data van informatie bijeenkomsten en webinars. Heb je persoonlijke vragen of onderwerpen die je graag in een webinar behandeld wil zien? Mail me dan info@dianavansandwijk.nl

Mijn naam is Diana en in mijn praktijk ‘Heel De Mens’ werk ik al vele jaren met essentiële oliën om de werking van de behandeling te verdiepen en versterken. Essentiële oliën zijn veel meer dan alleen een lekker geurtje en ik hoop met deze website en de webinars zo veel mogelijk mensen te bereiken en delen hoe de oliën kunnen helpen bij het bereiken van een betere gezondheid en gevoel van welzijn.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?