fbpx

Veilig en optimaal gebruik essentiële oliën

Als je begint met het gebruiken van essentiële oliën kun je nog al wat vragen hebben.

Vandaag ga ik er een aantal voor je beantwoorden 🙂

Wat kan ik allemaal doen met de oliën? Essentiële oliën kun je gebruiken om je gezondheid en gevoel van welzijn te bevorderen. Kort gezegd kunnen de oliën je helpen om beter in je vel te zitten. Elke olie heeft haar eigen (genees)krachtige eigenschappen en die kun je gericht in zetten om je te helpen met fysieke en/of mentale klachten.

Je kunt koken met de oliën. Let wel op dat je de olie pas op het laatst toevoegt. Verhitting kan de werking van de olie verminderen. Je gebruikt de olie dan net als je verse kruiden. Zo kun je oregano door je macaroni doen, lavendel of citroen cake maken enz.

En je kunt de olie natuurlijk ook gewoon gebruiken in de diffuser en zo voor een heerlijke geur in je huis zorgen.

Hoe weet ik of mijn olie echt zuiver en puur is? Echte pure olie maakt geen vlekken… ja dat lees je goed. Hoe test je het? Doe een druppel van de olie op een wit stuk papier. Een pure essentiële olie zal geen olie achtige vlek achterlaten op het papier. Een olie die is vermengd met een synthetische toevoegingen zal niet opdrogen, maar een olie laagje achterlaten op het papier. Geef het even tijd, want sommige essentiële oliën hebben een langere droogtijd. Denk bv aan de dikke Vetiver en Sandelhout.

En als je olie van DoTERRA hebt kun je de testresultaten en meer informatie over jouw flesje olie vinden op www.sourcetoyou.com

Hoe gebruik ik de oliën om een optimaal resultaat te krijgen? Je kunt de oliën op verschillende manieren gebruiken. In een massage olie – je brengt de olie direct aan op de plaats waar het nodig is.

In de diffuser – Een diffuser trilt de olie als het ware uit elkaar in hele kleine deeltjes. De olie wordt niet verwarmd zoals in een brander en houd hierdoor haar krachtige werking. Die hele kleine deeltjes adem je in en deze doen hun werk in je lichaam.

In bad – Als je de oliën vermengt met water blijft de olie drijven. Dat wil je niet. Je wil dat de oliën goed vermengd worden met het water zodat je hele lichaam omringd wordt met de olie. Als je de olie in bad of een voetenbad wil gebruiken moet je de olie eerst vermengen met een neutrale badolie, dode zeezout of bv koffiemelk.

Succes en vooral veel plezier bij het gebruiken van je essentiële oliën!

Hartelijke groet,

Diana

, , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?