fbpx

Mijn top 3 oliën

, , , ,
Essentiële oliën

Er wordt me regelmatig gevraagd wat nou mijn favoriete oliën zijn. En eigenlijk kan ik daar geen echt antwoord op geven, omdat het helemaal van de situatie afhangt welke olie ik gebruik 🙂

Toen ik dus over deze vraag na ging denken kwam ik op een veel langere lijst uit….

mijn favoriete oliënIk heb toch(met een beetje smokkelen) een top 3 gemaakt.

Je ziet, ik heb wat mengsels die ik regelmatig gebruik als één olie neer gezet 🙂

Ik kan er zo nog meer bedenken. Breathe is bv heel fijn bij verkoudheid, maar voor andere verkoudheidsklachten gebruik ik ook graag oliën die heerlijk verwarmend zijn. Zoals gember en marjolein om de spierpijn bij griep te verminderen.

Welke olie gebruik jij het liefst? En waarom?

Ik ben heel benieuwd naar je reactie!

 

Het beste resultaat krijg je alleen met de beste oliën… en die kun je kopen via deze pagina.

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Ik help je graag op weg dus: mail me! info@dianavansandwijk.nl Je krijgt altijd antwoord!


Wil je meer weten over hoe je essentiële oliën kunt gebruiken in je dagelijks leven? Download dan het gratis e book Sprankel. Dat doe je hier

Wil je direct de oliën kopen? Dat doe je hier.Diana Tins-van Sandwijk

In de agenda vind je de actuele data van informatie bijeenkomsten en webinars. Heb je persoonlijke vragen of onderwerpen die je graag in een webinar behandeld wil zien? Mail me dan info@dianavansandwijk.nl

Mijn naam is Diana en in mijn praktijk ‘Heel De Mens’ werk ik al vele jaren met essentiële oliën om de werking van de behandeling te verdiepen en versterken. Essentiële oliën zijn veel meer dan alleen een lekker geurtje en ik hoop met deze website en de webinars zo veel mogelijk mensen te bereiken en delen hoe de oliën kunnen helpen bij het bereiken van een betere gezondheid en gevoel van welzijn.

 

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?