fbpx

Top essentiële oliën voor spieren en gewrichten

We hebben er allemaal wel eens last van. Spierpijn. Net even iets te enthousiast gesport. Vaak na maanden van niets doen 😉 En als je strompelend door het huis gaat vraag je je enigszins vertwijfeld af waarom je dit ook al weer wilde. Dat gestroomlijnde lichaam dat de sportschool beloofde lijkt nu meer op een langzaam instortend kaartenhuis. Pijnlijk en stram.

Niet alleen sporten kan een oorzaak zijn van pijnlijke spieren en gewrichten. Heel veel mensen hebben last van spier- en gewrichtspijn zonder te sporten. Reuma, fybromyalgie, artrose, artritis. Ze veroorzaken veel pijn en ongemak. En ook hier kunnen essentiële oliën helpen om de klachten te verminderen. Hoe fijn is het niet als je gewrichten net iets minder pijnlijk en stram aanvoelen. Ik geef je mijn persoonlijke top essentiële oliën die ik gebruik. Zowel persoonlijk als in de praktijk.

Top essentiële oliën voor spieren en gewrichten

  • Gember –  is een verwarmende olie. Ze stimuleert de doorbloeding van de spieren van binnenuit. Ook mentaal brengt ze ontspanning. Het biedt warmte en geborgenheid. Maakt los wat vast zit.
  • Marjolein – Dit is een sterk ontkrampende olie. Marjolein is een prima ondersteuning als de verkramping van de spieren ook een (sterke) emotionele component heeft.
  • Roomse Kamille – Is een zachte, ontspannende olie met een pijnstillende werking.

Een mengsel van deze essentiële oliën is wat mij betreft het antwoord bij spierpijn, maar ook bij beginnende verkoudheid of griep. Dan doe ik er zelfs nog een druppeltje Wild Orange bij. (De essentiële oliën kopen doe je via de knop “stel zelf je bestelling samen”)

Cliënten bij mij in de praktijk met vastzittende schouders verwen ik graag met een paar laagjes essentiële olie. Ik start met  bovenstaand mengsel van Gember, Marjolein en Roomse Kamille. Vervolgens breng ik de Deep Blue essentiële oliën blend aan. Afsluitend gaat de Deep Blue crème erover heen. *Deep Blue bevat Wintergreen, Kampfer, Pepermunt, Ylang Ylang, Helichrysum, Blue Tansy, Blauwe Kamille, and Osmanthus. 

Wil jij ook zo’n massage? Kijk hier voor alle soorten massages.

Cliënten met reumatische klachten geven aan dat het insmeren met de Deep Blue olie en vervolgens Deep Blue crème hun helpt omdat ze minder pijn ervaren en zich soepeler kunnen bewegen.  Uiteraard is het voor iedereen persoonlijk, maar ik vind dit een mooi resultaat.

Diana

, , , , , , , , , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?