fbpx

Ik ga op vakantie en neem mee….

, , , , , , , , , , , , , ,
Essentiële oliën

De vakantie is een periode van ontspanning en vaak ook een andere omgeving en voeding dan je gewend bent. Dat kan allerlei onverwachte gevolgen hebben.

Daarom heb ik een kort lijstje gemaakt van essentiële oliën die je absoluut in je koffer zou moeten hebben 🙂 Ze kunnen je leven een stuk makkelijker maken….

Vakantie essentials:

Oliën om mee te nemen in de vakantieEen druppel Lavendel op je kussen of pyama kan helpen ontspannen en makkelijker in slaap te vallen.

Een druppel Citroen olie in een glas water voor je ontbijt kan helpen om de darmen te reinigen en legen. DigestZen kan helpen om de stoelgang te reguleren.

Pepermunt olie kalmeert de maag en kan snel helpen bij misselijkheid. Breng een druppel aan op de binnenkant van je polsen, achter je oren en op je zonnevlecht. Ook DigestZen kan veel verlichting geven bij maag- en darmklachten.

Lavendel Olie kan helpen de pijn en jeuk door insectenbeten te verminderen. Je kunt de lavendel rechtstreeks op de pijnlijke en jeukende plek aanbrengen voor verlichting. Bij zonnebrand kun je lavendel vermengd met pepermunt aanbrengen. Dit geeft verkoeling en helpt de huid sneller herstellen.

Melaleuca kan je gebruiken om kleine wondjes te desinfecteren. Samen met Lavendel kan de huid sneller herstellen.

Citroen olie op een doekje kan dienen als een snelle schoonmaker van je handen als je geen water en zeep bij de hand hebt.

Ik wens je een hele fijne vakantie, veel ontspanning en mooie momenten!

Hartelijke groet,

Diana


Wil je meer weten over hoe je essentiële oliën kunt gebruiken in je dagelijks leven? Download dan het gratis e book Sprankel. Dat doe je hier

Wil je direct de oliën kopen? Dat doe je hier.

In de agenda vind je de actuele data van informatie bijeenkomsten en webinars.

Heb je persoonlijke vragen of onderwerpen die je graag in een webinar behandeld wil zien? Mail me dan info@dianavansandwijk.nl

Mijn naam is Diana en in mijn praktijk ‘Heel De Mens’ werk ik al vele jaren met essentiële oliën om de werking van de behandeling te verdiepen en versterken. Essentiële oliën zijn veel meer dan alleen een lekker geurtje en ik hoop met deze website en de webinars zo veel mogelijk mensen te bereiken en delen hoe de oliën kunnen helpen bij het bereiken van een betere gezondheid en gevoel van welzijn.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?