fbpx

Dichtzittende holtes en andere ongemakken

Het is weer zover… Overal om je heen hoor je mensen hoesten en proesten. De virussen en bacteriën vliegen vrolijk in het rond en steeds meer mensen krijgen last van dichtzittende holtes, verstopte neuzen, keelpijn, koorts en andere ongemakken.

En naast de ‘gewone’ leefregels die kunnen helpen om de verkoudheid en griep buiten de deur te houden kunnen ook de essentiële oliën een super ondersteuning bieden.

Preventief:

Algemeen: Zorg voor een goede weerstand. Eet gezond, ga regelmatig naar buiten en neem voldoende rust.

Essentiële oliën: Gebruik On Guard in de diffuser. On Guard is een mengsel van speciaal bij elkaar gebrachte oliën die kunnen helpen je weerstand te verbeteren. Door dit mengsel in de diffuser te verdampen verminder je de kans op verspreiding van virussen en bacteriën. verkoudheid en griep

Was je handen met de On Guard zeep.

Als je toch onverhoopt iets hebt opgepikt kunnen de oliën helpen om de klachten snel te verminderen.

Algemeen: Neem de tijd om goed uit te zieken. Luister naar je lichaam en zorg dat je voldoende drinkt.

Essentiële oliën: Verdun de On Guard met een basis olie of neutrale crème en breng aan onder de voeten.

Bij keelpijn breng je dit mengsel aan op nek en keel. Mijn ervaring is dat de keelpijn zeer snel weg trekt! Bij oorpijn breng je dit mengsel aan om het oor. (niet in het oor!)

Hoesten en verstopte holtes: Air is een samengesteld mengsel van oliën die een goede ademhaling bevorderen. Air in de diffuser en vermengd met een basis olie of crème op borst, rug en onder de voeten aanbrengen. Air kan helpen om het hoesten te verminderen en zo beter te slapen.  Onze ervaring hier in huis met een kind met astma en longontsteking is zeer goed. De benauwdheid nam snel af en ze kon goed slapen, waardoor ze zich ook beter voelde.

Bij verstopte holtes kun je ook eucalyptus of pepermunt inzetten. Doe van één van de opties, Air, eucalyptus of pepermunt een druppel op je hand en adem diep in of doe in de diffuser.

Voor kleine kinderen is eucalyptus vaak wat te sterk/scherp. Kies dan liever voor Air.

Koorts: Pepermunt is een zeer verkoelende olie en kan helpen om de lichaamstemperatuur naar beneden te brengen. Breng de pepermunt olie verdund met een basis olie of neutrale crème aan in de nek, op de binnenkant van de polsen en onder de voeten. Ook citroen olie kan helpen om koorts te verlagen. Denk aan grootmoeders citroensokjes 🙂 Kook water, doe er citroen in, laat afkoelen, doop de sokjes in het citroenwater en wring ze goed uit. Doe de vochtige sokjes aan, evt doe je er nog iets overheen, en laat lekker intrekken. Dit trekt afvalstoffen uit het lichaam.

Een extra tip die ik hierbij wil geven is: Gebruik goede voedingssupplementen! Zelf gebruik ik het life long vitality pack en merk aan ‘kleine’ dingen dat het mijn lichaam goed doet. Mijn haren voelen gezonder en ik heb geen haaruitval meer. Mijn nagels groeien sneller, ik slaap goed en voel me uitgerust als ik wakker word. Dus ik ben voor 🙂

Deze tips zijn niet getest of wetenschappelijk bewezen. Wat ik hier vertel zijn eigen ervaringen van mij, mijn gezin en cliënten.

Het beste resultaat krijg je alleen met de beste oliën… en die kun je kopen via de link hiernaast.

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Ik help je graag op weg dus: mail me! contact@diana-tins.nl Je krijgt altijd antwoord!

Lieve groet,
Diana

, , , , , , , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?