fbpx

Aan De Wandel

, , , , , , , , , , , ,
Essentiële oliën

Wandelen is een sport waar heel veel mensen veel plezier aan beleven 🙂  en met de 4 daagse van Nijmegen in zicht nu 3 tips om je voeten en benen goed te verzorgen als je aan de wandel bent.

Zelf ben ik niet zo’n wandelaar, mijn dagelijkse rondje met de hond vind ik wel genoeg…

Mijn man daarentegen is een enthousiaste wandelaar en ook dit jaar gaat hij weer naar Nijmegen om de 4 daagse te lopen. In zijn rugzak gaat ook dit jaar weer de ‘survival’ set aan essentiële oliën mee. Met daarin de natuurlijke oplossingen om de voeten en benen goed te verzorgen tijdens deze dagen.

Wat gaat er mee in de rugzak:

ehbo bij wandelenDeep Blue: Een heerlijke crème die kan helpen bij pijnlijke en vermoeide spieren. Deep blue kan de pijn verzachten en helpen de de spieren te herstellen, zodat je weer fit aan de nieuwe dag en wandeling kan beginnen.

Deep Blue breng je aan op de pijnlijke plekken.

Lavendel en Melaleuca: Vermeng 2 druppels van elk met een basisolie (natuurlijk ook in de rugzak of al thuis gemengd) en breng aan op de beginnende blaar. Dit mengsel kan zorgen voor een snel herstel van de huid, waardoor je weer gewoon verder kan lopen.

Pepermunt olie: Na een lange dag wandelen ben je wel toe aan een beetje verkoeling. Doe een druppel pepermunt in het water en blijf lekker een kwartiertje met je voeten in het water zitten. Heb je geen voetenbadje? Vermeng dan de pepermunt olie met een basis olie en breng aan op je voeten.

Pas op: Pepermunt heeft een enorm verkoelende werking. Doe dit niet in je gewone bad, je kunt dan te snel afkoelen!

Met deze essentiële oliën in je rugzak heb je altijd een natuurlijk hulp middel bij je om je voeten te verzorgen.

Uiteraard zorg je ook voor goede voeding, voldoende drinken en voldoende rust 🙂

Ik wens je heel veel wandel plezier!

Hartelijke groet,

Diana


Wil je meer weten over hoe je essentiële oliën kunt gebruiken in je dagelijks leven? Download dan het gratis e book Sprankel. Dat doe je hier

Wil je direct de oliën kopen? Dat doe je hier.

In de agenda vind je de actuele data van informatie bijeenkomsten en webinars.

Heb je persoonlijke vragen of onderwerpen die je graag in een webinar behandeld wil zien? Mail me dan info@dianavansandwijk.nl

Mijn naam is Diana en in mijn praktijk ‘Heel De Mens’ werk ik al vele jaren met essentiële oliën om de werking van de behandeling te verdiepen en versterken. Essentiële oliën zijn veel meer dan alleen een lekker geurtje en ik hoop met deze website en de webinars zo veel mogelijk mensen te bereiken en delen hoe de oliën kunnen helpen bij het bereiken van een betere gezondheid en gevoel van welzijn.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?