fbpx

Aan De Wandel

Wandelen is een sport waar heel veel mensen veel plezier aan beleven 🙂  en met de 4 daagse van Nijmegen in zicht nu 3 tips om je voeten en benen goed te verzorgen als je aan de wandel bent.

Zelf ben ik niet zo’n wandelaar, mijn dagelijkse rondje met de hond vind ik wel genoeg…

Mijn man daarentegen is een enthousiaste wandelaar en ook dit jaar gaat hij weer naar Nijmegen om de 4 daagse te lopen.In zijn rugzak gaat ook dit jaar weer de ‘survival’ set aan essentiële oliën mee. Met daarin de natuurlijke oplossingen om de voeten en benen goed te verzorgen tijdens deze dagen.

Wat gaat er mee in de rugzak:

ehbo bij wandelenDeep Blue: Een heerlijke crème die kan helpen bij pijnlijke en vermoeide spieren. Deep blue kan de pijn verzachten en helpen de de spieren te herstellen, zodat je weer fit aan de nieuwe dag en wandeling kan beginnen.

Deep Blue breng je aan op de pijnlijke plekken.

Lavendel en Tea Tree: Vermeng 2 druppels van elk met een basisolie (natuurlijk ook in de rugzak of al thuis gemengd) en breng aan op de beginnende blaar. Dit mengsel kan zorgen voor een snel herstel van de huid, waardoor je weer gewoon verder kan lopen.

Pepermunt olie: Na een lange dag wandelen ben je wel toe aan een beetje verkoeling. Doe een druppel pepermunt in het water en blijf lekker een kwartiertje met je voeten in het water zitten. Heb je geen voetenbadje? Vermeng dan de pepermunt olie met een basis olie en breng aan op je voeten.

Pas op: Pepermunt heeft een enorm verkoelende werking. Doe dit niet in je gewone bad, je kunt dan te snel afkoelen!

Met deze essentiële oliën in je rugzak heb je altijd een natuurlijk hulp middel bij je om je voeten te verzorgen.

Uiteraard zorg je ook voor goede voeding, voldoende drinken en voldoende rust 🙂

In de Athletes kit zit alles wat je nodig hebt 🙂 Je bestelt ‘m hier.

Ik wens je heel veel wandel plezier!

Hartelijke groet,

Diana

, , , , , , , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?