fbpx

Air, een verademing bij griep en verkoudheid…

Het is nu februari en de griep epidemie houd aan. Gisteren was ik even in het ziekenhuis en daar zag ik zelfs een bord waarin mensen met griep verzocht werd om toch vooral hun bezoek even uit te stellen… Logisch natuurlijk.

Griepklachten die ik veel hoor deze periode zijn:

 • Hoesten
 • Keelpijn
 • Hoofdpijn en dichtzittende holtes
 • Snotteren
 • Overal pijn en algehele malaise

Allemaal vervelende klachten waar de essentiële oliën goed bij kunnen helpen om je snel beter te voelen.

Hier in huis gebruiken wij gelijk bij aanvang van het ‘griep seizoen’ de breathe en onguard mengsels. Onguard kan helpen om de verspreiding van het virus te voorkomen en breathe kan heel goed helpen om de holtes leeg te maken en weer vrij te kunnen ademhalen.

Wat mij betreft zijn dit echt must have oliën!

Wat kun je doen ter preventie:

Zorg voor voldoende rust, voldoende drinken en een goede hygiëne (handen wassen, hoesten en/of niesen in de elleboog ipv hand voor de mond e.d.)

Toch ziek geworden? Dan:

 • Weer voldoende rust en tijd om uit te zieken. breathe bij verkoudheidng
 • Voldoende drinken evt. met een druppel citroen om afvalstoffen makkelijker uit je lijf te krijgen.
 • Heerlijk is ook thee met gember, citroen/sinaasappel en een lepel honing. Dit is verzachtend voor je keel en helpt je immuunsysteem.
 • Een warm bad met gember, marjolein, sinasappel en een druppel zwarte peper kan helpen om de spierpijn te verminderen en om de verkoudheid uit te zweten.
 • Een druppel breathe in je handen doen, kommetje maken van je handen en diep inademen. Kan direct verlichting geven en een vrijere ademhaling.
 • Breathe vermengen met een basis olie of crème en regelmatig aanbrengen op je borst, rug en onder je voeten.
 • Breathe in de diffuser voor je gaat slapen. Kan een betere nachtrust geven doordat je minder of niet hoeft te hoesten.
 • Onguard vermengen met een basis olie of crème en aanbrengen op je keel bij keelpijn. Dit kan direct vermindering van keelpijn geven.
 • Bij keelpijn gorgelen met een druppel onguard in een glas water. Evt witte stipjes aanstippen met melaleuca.
 • Bij koorts kan pepermunt helpen om de temperatuur omlaag te brengen. Even aanbrengen onder de voeten en achter in de nek.

Als je deze oliën (nog) niet allemaal hebt adviseer ik je om in elk geval de Breathe en Onguard aan te schaffen. Van de Breathe en On guard zijn ook pastilles, handig om mee te nemen!

Kun je deze oliën ook bij kinderen gebruiken? Zie hiervoor mijn eerdere blog essentiële oliën en kinderen.

Ik hoop dat je met deze tips snel van je klachten af bent 🙂

Hartelijke groet,

Diana

Het beste resultaat krijg je alleen met de beste oliën… en die kun je kopen via de links hiernaast.

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Ik help je graag op weg dus: mail me! contact@dianavansandwijk.nl Je krijgt altijd antwoord!

, , , , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?