fbpx

7 essentiële oliën voor de examen periode

, , , , , , , , , , ,
Essentiële oliën

Met deze 7 essentiële oliën kom je de examen periode door

De examen periode breekt weer aan. Voor iedereen in huis een stressvolle periode. Kinderen die extra geprikkeld zijn door de aanstaande examens. Ouders die hun best doen om het in huis zo ontspannen mogelijk te houden. Het is balanceren door alle emoties. Daarom vandaag wat tips om de examens door te komen. Alle genoemde essentiële oliën kun je hier kopen.

Last minute studie sessies

Voor die lange studie sessies omdat je denkt dat je het nog niet goed genoeg weet zijn Grapefruit, Pepermunt en Citroen olie je beste vrienden.  Deze oliën kunnen helpen het hoofd helder te houden en kunnen helpen om geconcentreerd bezig te blijven.

Je doet 3-4 druppels in een diffuser en zet deze in de ruimte waar je studeert. (lees hier tips voor het gebruik van de diffuser)

Een goede nachtrust voor je examen

Je wil natuurlijk goed uitgerust aan je examen beginnen. Lavendel, Vetiver en Cederhout zijn de essentiële oliën die je hierbij kunnen helpen. Doe een druppel van elk in de diffuser voor je gaat slapen. Of neem 1 druppel van elk van deze oliën en vermeng dit met een basis olie. Breng dit aan onder je voeten.

Voor het examen

1 druppel Lavendel olie achter in je nek om rustig en ontspannen te blijven. En een druppel Balance onder beide voeten. Dit kan je helpen om je gedachten in het hier en nu bij het examen te houden en zeker van je zelf aan het examen te beginnen. De essentiële oliën in Balance kunnen helpen om gevoelens van angst en nervositeit te verminderen. En een gevoel van rust en balans te bevorderen.

Tijdens het examen

Een tissue met daarop wat druppels Citroen essentiële olie. Als je merkt dat je concentratie minder wordt kun je even ruiken aan het tissue en de olie haar werk laten doen.

Ik wens je heel veel succes met je examen.

Heb je na het lezen van deze informatie vragen? Stel ze.  Je kunt me altijd bereiken via mail, whatsapp of fb messenger voor vragen of onderwerpen die je graag behandelt wil zien.

Liefs,

Diana


Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

 Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Zou je 100-500 euro per maand willen verdienen vanuit huis en zonder dat het invloed heeft op je huidige activiteiten? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? KLIK HIER. Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl


Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

eze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?