fbpx

5 tips voor het diffusen van essentiële oliën

, , , , ,
Essentiële oliën

Zoals je misschien inmiddels weet is er ontzettend veel mogelijk met essentiële oliën. In deze serie gaat het vooral over het gebruik van essentiële oliën in de diffuser. In eerdere berichten schreef ik al over de soorten diffuser die er zijn én gaf ik antwoord op de 3 meest gestelde vragen over het gebruik van diffusers. Vandaag geef ik je 5 tips voor het diffusen van essentiële oliën.

Hoe lang

Als de hele essentiële oliën wereld nieuw is voor je kun je starten met de diffuser een korte tijd te gebruiken. Zo kun je wennen aan de geuren en wat de oliën met en voor je doen. Bouw de tijd langzaam op tot maximaal een uur.

Waar zet je de diffuser neer

De heerlijk geurende nevel die de diffuser verspreid stijgt eerst op en ‘valt’ daarna neer. Door je diffuser iets hoger te zetten geef je de geuren de kans om een groter gebied in de ruimte te vullen.

Reiniging

Maak je diffuser regelmatig uitgebreid schoon. Leeg de diffuser in elk geval na elk gebruik. De oliën laten bij veelvuldig gebruik een vettig laagje achter. Dit kan een negatief effect hebben op de effectiviteit van je diffuser. Je leest hier hoe je dat kunt doen.

Zelf essentiële oliën mengen

Gebruik voor je zelfgemaakte mengsel maximaal 3 verschillende essentiële oliën. Als je meer gewend bent kun je meer oliën toevoegen als je zou willen.Zo maak je een goed essentiële oliën mengsel voor in je diffuserZo maak je een goed essentiële oliën mengsel voor in je diffuserZo maak je een goed essentiële oliën mengsel voor in je diffuser

Experimenteer

Geniet van wat je doet. Deze essentiële oliën kunnen echt heel veel voor je betekenen op fysiek, mentaal en spiritueel gebied.Zo maak je een goed essentiële oliën mengsel voor in je diffuser

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze informatie? Stel ze. Vind je de informatie nuttig? Deel het dan met je vriendinnen, zo hebben zij er ook iets aan 🙂

Ik ben altijd bereikbaar via de mail of fb messenger. Neem gerust contact op.

Liefs,

Diana

PS. Hier vind je een korte uitleg over de verschillende soorten diffusers. HIER vind je nog meer tips over het gebruik van je essentiële oliën in de diffuser. HIER vind je alvast 3 essentiële oliën mengsels.

 


Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren met essentiële oliën.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

 Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: info@dianavansandwijk.nl

Zou je 100-500 euro per maand willen verdienen vanuit huis en zonder dat het invloed heeft op je huidige activiteiten? Mail me: info@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen. Mail info@dianavansandwijk.nl

Dan vertel ik je gelijk hoe je met 25% korting kunt bestellen ?

Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail info@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Je vindt de data op deze site en op mijn facebookpagina. In de zomermaanden – mei tot en met september –  werk ik alleen op afspraak. Een afspraak kun je maken via het formulier op de site. Of door een mail te sturen naar info@dianavansandwijk.nl In oktober starten de gratis informatie avonden weer.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (info@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu