fbpx

Onrustige Maag?

Maag- en darmklachten… Als verteren moeilijk is

Soms zijn er van die dagen dat je maag overstuur is. Je voelt je misselijk en heb last van diarree. Of je hebt heerlijk gegeten en je voelt het meteen… opgeblazen buik, vervelend vol gevoel en gewoon niet lekker.

Wat kun je doen om je zo snel mogelijk weer lekker te voelen?

Pepermunt olie: pepermunt kan helpen om de maag te kalmeren en de spijsvertering te bevorderen. Vandaar het pepermuntje dat je bij een restaurant krijgt na de maaltijd. Pepermunt kan ook helpen om misselijkheid snel te verminderen.

Breng hiervoor een druppel pepermunt olie aan op de binnenkant van je polsen, op je slapen en op je zonnevlecht(net onder je borstbeen). DigestZen kalmeert een onrustige maag

Een andere optie is ZenGest. Dit is een speciaal samen gesteld mengsel van oliën die allemaal de spijsvertering ondersteunen en je maag weer snel tot rust kan brengen.

Vermeng de olie met een basis olie en masseer de olie direct op je maag/buik gebied. Zengest bevat o.a. Gember, Pepermunt, Venkel en Anijs.

Je kunt dit mengsel ook in de diffuser verdampen of innemen met de softgels.

Heb je al langer last van maagklachten en darmklachten dan is het zinvol om eens te denken over reflexzonemassage. In mijn praktijk heb ik al veel mensen mogen helpen om de spijsvertering weer in balans te brengen. Voor meer informatie over reflexzonemassage kijk je op mijn andere site. Hier .

Of je stuurt me even een mail 🙂 contact@dianavansandwijk.nl Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie van me.

Hartelijke groet,
Diana

, , , , , , , , , , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?