fbpx

Onrustige Maag?

, , , , , , , , , , , , , , ,
Essentiële oliën

Maag- en darmklachten… Als verteren moeilijk is

Soms zijn er van die dagen dat je maag overstuur is. Je voelt je misselijk en heb last van diarree. Of je hebt heerlijk gegeten en je voelt het meteen… opgeblazen buik, vervelend vol gevoel en gewoon niet lekker.

Wat kun je doen om je zo snel mogelijk weer lekker te voelen?

Pepermunt olie: pepermunt kan helpen om de maag te kalmeren en de spijsvertering te bevorderen. Vandaar het pepermuntje dat je bij een restaurant krijgt na de maaltijd. Pepermunt kan ook helpen om misselijkheid snel te verminderen.

Breng hiervoor een druppel pepermunt olie aan op de binnenkant van je polsen, op je slapen en op je zonnevlecht(net onder je borstbeen). DigestZen kalmeert een onrustige maag

Een andere optie is DigestZen. Dit is een speciaal samen gesteld mengsel van oliën die allemaal de spijsvertering ondersteunen en je maag weer snel tot rust kan brengen.

Vermeng de olie met een basis olie en masseer de olie direct op je maag/buik gebied. DigestZen bevat o.a. Gember, Pepermunt, Venkel en Anijs.

Je kunt dit mengsel ook in de diffuser verdampen of innemen met de softgels.

Heb je al langer last van maagklachten en darmklachten dan is het zinvol om eens te denken over reflexzonemassage. In mijn praktijk heb ik al veel mensen mogen helpen om de spijsvertering weer in balans te brengen. Voor meer informatie over reflexzonemassage kijk je op mijn andere site. Hier .

Of je stuurt me even een mail 🙂 diana@heeldemens.net Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie van me.


Wil je meer weten over hoe je essentiële oliën kunt gebruiken in je dagelijks leven? Download dan het gratis e book Sprankel. Dat doe je hier

In de agenda vind je de actuele data van informatie bijeenkomsten en webinars.

Heb je persoonlijke vragen of onderwerpen die je graag in een webinar behandeld wil zien? Mail me dan info@dianavansandwijk.nl

Mijn naam is Diana en in mijn praktijk ‘Heel De Mens’ werk ik al vele jaren met essentiële oliën om de werking van de behandeling te verdiepen en versterken. Essentiële oliën zijn veel meer dan alleen een lekker geurtje en ik hoop met deze website en de webinars zo veel mogelijk mensen te bereiken en delen hoe de oliën kunnen helpen bij het bereiken van een betere gezondheid en gevoel van welzijn.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?