fbpx

Mijn persoonlijke top essentiële oliën bij verkoudheid en griep

Mijn top essentiële oliën bij verkoudheid en griep

In deze periode waarin de griep maar blijft rond gaan krijg ik regelmatig de vraag welke oliën je daar het beste bij in kunt zetten. Dus hier volgen mijn persoonlijke favorieten.

Preventief

Een mengsel van gember, marjolein, roomse kamille, sinaasappel en zwarte peper. Dit is hét mengsel dat ik gebruik als ik voel dat ik verkouden word. Je kent het wel. Je begint te snotteren en je hoofd begint wat watterig aan te voelen. Ik meng het 10 dr van elk met een handje dode zeezout en doe het in een zo warm mogelijk bad. Ik blijf net zo lang in het bad zitten tot het water begint af te koelen. Je kunt dit ook korter doen, maar minimaal 20 minuten. Het moet de tijd hebben om goed in te werken. Dit mengsel is heel verwarmend. Na dit bad duik ik meteen mijn bed in. Ik slaap dan lekker en de volgende dag voel ik me over het algemeen al een heel stuk beter. Dit mengsel zorgt er bij mij voor dat alle ziektekiemen en virussen uitgezweet worden.

Herstellend

Als het toch doorzet herhaal ik hetzelfde ritueel een paar keer. Daarnaast gebruik ik eucalyptus voor een vrije ademhaling. Een mengsel van Sinaasappel, Kruidnagel, Kaneel, Eucalyptus en Rozemarijn om mijn weerstand een steuntje in de rug te geven. Van deze oliën maak ik een crème die ik 2-3 x per dag aanbreng op mijn borst. Fijn als je veel moet hoesten. Ook ‘s avonds breng ik dit aan. Het helpt me om goed te kunnen slapen.

Koorts

Bij koorts is de pepermunt olie erg welkom. De sterk koelende werking kan helpen om de temperatuur weer omlaag te brengen. Een druppel achter in mijn nek en onder mijn voeten zijn meestal voldoende om me beter te voelen.

Wat nog meer helpt om snel weer op de been te zijn

  • Een beetje extra liefdevolle zorg voor jezelf als je lichaam zo hard aan het werk is helpt enorm.
  • Drink voldoende water en kruidenthee. Warm water met honing, citroen en gember is heerlijk voor je rauwe, zere keel en nog lekker ook.
  • Neem voldoende rust. Je lichaam is hard aan het werk. Gun jezelf de tijd die nodig is om beter te worden.
  • Zorg voor een frisse ruimte.
  • Doe een dunne pyama of kleding aan. Je lichaam moet de warmte kwijt kunnen.
  • Zorg voor een goede nachtrust.

Liefs,

Diana

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,
.

Bestel nu de HOME ESSENTIALS KIT en ontvang:

De home essentials kit bevat de 10 meest gebruikte essentiële oliën, een diffuser en informatie boekje.

Wil je graag persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een informatiegesprek. Dan kijken we samen welke essentiële oliën en natuurlijke producten jou kunnen helpen bij het ondersteunen van je gezondheid.


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt. Dat doe ik door informatie, kennis en inzichten te delen over de vele mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen op een natuurlijke manier.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun gezondheid en welzijn en die van hun gezin te verbeteren.

Hou Het Simpel. Geniet van het leven. Doe wat je blij maakt.

Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: contact@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Klik op één van de links hiernaast.  Slim winkelen en geld besparen? Kies dan voor word lid en registreer jezelf als groothandelsklant. Je ontvangt dan vanaf je eerste bestelling 25 % korting! Dat is mooi meegenomen 🙂

Wil je eerst meer weten voor je bestelt? Klik dan hier voor een kort overzicht van de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stuur me een app dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Twijfel je welke olie je nodig hebt? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen.  Mail contact@dianavansandwijk.nl

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder rest chemicaliën en synthetische toevoegingen. De beste resultaten krijg je alleen met een hoge kwaliteit oliën. De oliën die ik gebruik zijn van die hoge kwaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Stuur me een mail contact@dianavansandwijk.nl

Essentiële oliën zijn dan wel natuurlijk. Er zijn wel een aantal zaken die je moet weten voor je ze gaat gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.  Volg daarom  altijd eerst een gratis informatie avond om je voor te laten lichten. Of maak een afspraak voor een informatie gesprek. Dan kun je meteen de oliën ervaren.

Vind jij deze informatie interessant en zou jij meer willen weten? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Ik ben altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in het verbeteren van de gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier.  Ook zijn er altijd mogelijkheden om mijn team te komen versterken. Stuur een berichtje met jouw contactgegevens en ik neem contact met je op (contact@dianavansandwijk.nl ).

Ik wil  je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaats regelmatig blogs op deze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Een blog wordt ook gedeeld op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je me volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?