fbpx

Waar breng je de essentiële oliën aan?

, , , , , ,
Essentiële oliën

Iets dat voor jezelf heel vanzelfsprekend is is dat niet altijd voor een ander 🙂 Daarom hier een klein overzicht. Waar, Wanneer, Welke, Essentiële olie gebruik ik. Uiteraard is dit bij lange na niet compleet, maar het is een indruk van wat je kunt doen. Zelf vind ik het altijd prettig om de oliën direct aan te brengen op de plek waar de klacht zit. Soms is dat niet mogelijk, omdat de plek teveel pijn doet om aan te raken of omdat de geur niet verdragen wordt. In die gevallen kun je de essentiële oliën altijd aanbrengen onder de voeten.

Veiligheid

  • Verdun de oliën altijd met een basis olie.
  • Gebruik niet teveel! Bij essentiële oliën is minder écht meer.
  • Test de essentiële olie eerst op een klein stukje huid. Dit ivm evt allergieën.
  • Bij twijfel; VRAAG ADVIES

waar breng je essentiële oliën aan?

Je kunt het overzicht hier downloaden. GRATIS.

Liefs,

Diana


Ik help vrouwen meer vertrouwen, voldoening, waardering en liefde voor zichzelf te hebben. Emotioneel. Fysiek. Spiritueel. Financieel. Ik begeleid je naar vrijheid om te doen wat jou blij maakt.

 Wil je persoonlijk advies en/of begeleiding? Mail me: info@dianavansandwijk.nl

Zou je 100-500 euro per maand willen verdienen vanuit huis en zonder dat het invloed heeft op je huidige activiteiten? Mail me: info@dianavansandwijk.nl

Wil je essentiële olie kopen? Laat het me weten, dan kijken we samen welke oliën bij jou passen. Mail info@dianavansandwijk.nl

Dan vertel ik je gelijk hoe je met 25% korting kunt bestellen ?

 

 

 

 

 

Menu
WeCreativez WhatsApp Support
Hi, leuk dat je er bent :) Voor het snelste antwoord op je vragen kun je me een appje sturen.
👋 Waar kan ik je mee helpen?